Δημοψηφισμα

Βαθμολογειστε μας....

• Total voters
    0
Mία εξαιρετική προσπάθεια από λίγους ρομαντικούς τρελούς εραστές της av τεχνολογίας που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και θα τους στηρίξω σε ότι και να κάνουν στο μέλλον!!!!

Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά! Οσο υπάρχει η τεχνολογία, θα υπάρχουμε κι όλοι εμείς που θέλουμε να την ακολουθούμε!!
Keep Walking!

Poly kalo kai gia emeva, (dev mou aresei n avwvymia), alla auto pou to snkwvei to forum eivai to mousiko tmnma tou! Oi kyrioi pou grafouve eivai apolytoi gvwstes tou eidous tous kai malista exw metafrasei twra teleutaia merika post sta Soundika gia evdiaferomevo filo, syllektn "para3evwv" diskwv!
O idios eivai mousikos, paizei kovtrampaso, freelance se symfwvikes orxnstres kai mikra ensemble stnv Skavdivabia kai Boreio Eurwpn!
Spiros

Ψήφισα μέτριο (κι εμένα δεν μου αρέσει η ανωνυμία)
Ο λόγος: Τα θέματα A/V δυστυχώς είναι ελάχιστα.
Συμφωνώ με Spiros, για την μουσική.
Όσο για την επιλογή τέλειο, τί να πω?
Απ ότι ξέρω το τέλειο δεν παίρνει βελτίωση, οπότε...........

Palimpsest said:
Poly kalo kai gia emeva, (dev mou aresei n avwvymia), alla auto pou to snkwvei to forum eivai to mousiko tmnma tou! Oi kyrioi pou grafouve eivai apolytoi gvwstes tou eidous tous kai malista exw metafrasei twra teleutaia merika post sta Soundika gia evdiaferomevo filo, syllektn "para3evwv" diskwv!
O idios eivai mousikos, paizei kovtrampaso, freelance se symfwvikes orxnstres kai mikra ensemble stnv Skavdivabia kai Boreio Eurwpn!
Spiros

Σπυρο καλο το Μουσικο τμημα, αλλα η κατηγορια που απογειωνει το φορουμ ειναι η DIY. Moναδικοτητα για τα Ελληνικα δεδομενα.....

ΥΓ Κορνες και ξερο ψωμι....:music-smiley-005:

Eίμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα θέλουμε να βελτιώσουμε αυτή την πολύ καλή προσπάθεια. Eύγε!!!

Nai dim, exeis dikio!
Ta ypoloipa akoma dev exouv parei fora! Isws va mnv yparxouv polloi plousioi edw mesa me ypersystnmata gia high end!
Isws eivai kai n mastiga tou podosfairou!
Sto cafe yparxouv movo skoupidia twra, av sygkriveis me ta 8emata pou ypnrxav sto avforum!
Spiros
PS:Tractrix och Alfasud kai kopavisto aera gia meva!

Σας ενημερωνω οτι η ψηφοφορια εγινε γιατι επρεπε να μαζευτουν καποια hits για να τεσταρω μια λειτουργια της βασης αμεσα. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.

Νίκος Μπαβιόλης said:
Βαθμολογειστε το AVClub για τις πρωτες 4 εβδομαδες ζωης του απο την δικη σας πλευρα.
Παντα μεσω του δημοψηφισματος.

Νίκος Μπαβιόλης said:
H ψηφοφορια ειναι τελειως ανωνυμη και δεν μπορει να δει κανεις ποιος ψηφισε. Ειναι καθαρα μια στατιστικη δημοσκοπηση.

Νίκος Μπαβιόλης said:
Σας ενημερωνω οτι η ψηφοφορια εγινε γιατι επρεπε να μαζευτουν καποια hits για να τεσταρω μια λειτουργια της βασης αμεσα. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.

:frown: :frown: :frown: