Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

σε ορισμένα εγκλήματα πρέπει να υπάρχει θανατική ποινή (έμποροι ναρκωτικών, βιαστές, παιδεραστές, παιδοκτόνοι κλπ),

το αν η εκτέλεση γίνεται σε δημόσια θέα είναι άλλο θέμα , είναι θέμα μάρκετινγκ ...

Το πρέπει βγαίνει απο κάπου??

Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Ναι καλά ...ο λύκος κι αν εγέρασε τομάρι δεν αλλάζει.:flipout:

Καμία σχέση υπάρχουν φυλακές στην ΕΛλάδα που οι διευθυντές κάνουν υπέροχη δουλεία.....π.χ αγροτική φυλακή στην Κρήτη.

Απάντηση: Re: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Ένα άλλο ζήτημα είναι και το εξής:

Είναι πάντα εύκολο να χαρακτηρισθεί ο δράστης ως ψυχικά ασθενής (σύμφωνα με την Ψυχιατρική επιστήμη) ή απλά εκδηλώνων ακραία αποκλίνουσα συμπεριφορά;
Μερικές φορές τα όρια δεν είναι δυσδιάκριτα;

Συνήθως οι Βιαστές έχουν επίγνωση τής Πράξης τους ...
Καί κυρίως ανήκουν στίς Βαρειές Διαταραχές Προσωπικότητας πού συνήθως εμφανίζουν μεγάλη αδυναμία στον Ελεγχο τών Παρορμήσεων.
Προσωπικά πάντως τάσσομαι με τις απόψεις Chris 85,Emilot και Βλασσίδη ως πρός την Θανατική Ποινή.Με Βλάσση συμφωνώ επίσης ως πρός τόν τρόπο πού καθορίζει την Ισόβια Κάθειρξη.
Το Κράτος ,αν θέλει να λέγεται Πολιτισμένο ,δεν επιτρέπεται να φέρεται στον Εγκληματία με τον ίδιο τρόπο πού φέρθηκε αυτός.
Τέλος ο τρόπος πού εκτελείται η Θανατική Ποινή δέν εχει καμιά σημασία,ούτε κάνει ένα Κράτος περισσότερο πολιτισμένο απο κάποιο άλλο..
Δηλαδή στις Πολιτείες τών Η.Π.Α. πού υπάρχει θανατική ποινή δεν ειναι μεγίστη υποκρισία και γελοιότητα το περίφημο ´Τελευταίο Γεύμα τού Μελλοθάνατου´και ολα τά υπόλοιπα δήθεν ´πολιτισμένα´??

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Και ποιός είπε οτι ηδονίζεται το πλήθος οταν βλέπει κάτι τέτοιο;
Ισα-ισα νομίζω οτι θα το σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρα κάποιος ανάμεσα στο πλήθος να υποπέσει σε ανάλογη εγκληματική πράξη..

Καλά πρέπει να δείτε τις στιγμές ηδονής όταν πετροβολούν κάποια γυναίκα.

Δυστηχώς το χάσμα μεταξύ αρρώστων ψυχολογικά ανθρώπων και ψυχικά υγιεί τείνει να μεγαλώσει και άλλο....

Last edited:
Και εδω ειναι το αγεφυρωτο χασμα της δομης της σκεψης μας.

Για μενα μετραει βεβαιως ΤΙ εγινε ΠΩΣ εγινε ΓΙΑΤΙ εγινε και στη συγκεκριμενη περιπτωση η τιμωρια ειναι παραδειγματικος ΘΑΝΑΤΟΣ.

Δεν μπορω να σε πεισω για το αντιθετο ουτε εσυ εμενα οποτε κουβεντα να γινεται.

Δεκτές βέβαια όλες οι απόψεις....-bye-

Προσωπικά πάντως τάσσομαι με τις απόψεις Chris 85,Emilot και Βλασσίδη ως πρός την Θανατική Ποινή.

Σπύρο αν γινόταν κάτι τέτοιο στο παιδί σου και είχες στα χέρια σου τον δράστη?

Πρώτον:Θάταν απαράδεκτο απο την Συντεταγμένη Πολιτεία νά μού παρέδιδε τον δράστη..Δεν θάταν Πολιτεία αλλά Μπάχαλο.
Δεύτερον και βασικό γιά μένα τουλάχιστον:O δικός μου πόνος δέν θά μειωνόταν απο την εκτέλεση τού εγκληματία...Θα παρέμενε ακριβώς ο ίδιος.
Ουδέποτε το Μίσος απαλύνει τον Πόνο..
Μπορεί να τον συγκαλύπτει γιά λίγο.
....................

Πρώτον:Θάταν απαράδεκτο απο την Συντεταγμένη Πολιτεία νά μού παρέδιδε τον δράστη..Δεν θάταν Πολιτεία αλλά Μπάχαλο.
Δεύτερον και βασικό γιά μένα τουλάχιστον:O δικός μου πόνος δέν θά μειωνόταν απο την εκτέλεση τού εγκληματία...Θα παρέμενε ακριβώς ο ίδιος.

Σπύρο το αποφεύγεις εντέχνως...
Να το κάνω πιο λιανά.

Κάποιος φίλος σου (φανταστικός) σου δίνει το καινούργιο του όπλο να το κρατήσεις για μια ώρα στο σπίτι σου απ'όπου θα περάσει να το πάρει.

Πάς σπίτι σου και βρίσκεις την γυναίκα σου σφαγμένη και κάποιον να βιάζει το παιδί σου και το άλλο παιδί σου δεμένο να βλέπει... (σόρυ για την εικόνα)

Τί κάνεις?

Ουδέποτε το Μίσος απαλύνει τον Πόνο..
Μπορεί να τον συγκαλύπτει γιά λίγο.
....................

Σπύρο προφανώς ερώτησε τί θα έκανες αν εσύ έπιανες τον δράστη να κακοποιεί (Θεός φυλάξοι) το παιδί σου..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Καλά πρέπει να δείτε τις στιγμές ηδονής όταν πετροβολούν κάποια γυναίκα.

Δυστηχώς το χάσμα μεταξύ αρρώστων ψυχολογικά ανθρώπων και ψυχικά υγιεί τείνει να μεγαλώσει και άλλο....

Μην ξεχνάς πώς η Ιδεολογία τού Οχλου κρύβει επί τής ουσίας τά χαρακτηριστικά τής προσωπικότητας τού κάθε Ατόμου.
Επίσης η συμμετοχή σέ ομαδικούς λιθοβολισμούς δίνει την δυνατότητα στον Οχλο που συμμετέχει να ´αποκαθαίρεται´και να θεωρείται Πάναγνος σέ σχέση με τον Φονιά ή τον Μοιχό.
Παλιά και σε Ελληνικά Χωριά ειχαμε Λιθοβολισμούς ´Μοιχαλίδων´..............

Εντάξει,όλα καλά με το political & social correct.

Κι εγώ είμαι κατά της αφαίρεσης ζωής !

απλά ξεχνούμε και τον παράγοντα "Βρασμός Ψυχής".
Και δεν αναφέρομαι στου δράστη αλλά στον δικό μας .μπροστά στο κακό που μας βρίσκει..

Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Και δεν αναφέρομαι στου δράστη αλλά στον δικό μας .μπροστά στο κακό που μας βρίσκει..

Αυτό που περιγράφει το πρώτο ποστ δεν είναι βρασμός ψυχής............

Σπύρο προφανώς ερώτησε τί θα έκανες αν εσύ έπιανες τον δράστη να κακοποιεί (Θεός φυλάξοι) το παιδί σου..

Νομίζω πώς απάντησα Δημήτρη μου σέ προηγούμενο πόστ .
Πιστεύω ακράδαντα πώς το νάβλεπα τον Εγκληματία σκοτωμένο(είτε απο το Κράτος ,είτε απο τά χερια μου) δεν θα μού απάλυνε τον πόνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Αυτό που περιγράφει το πρώτο ποστ δεν είναι βρασμός ψυχής............

Για το πρώτο ποστ έγραψα παρεαπάνω οτι διαφωνώ κάθετα με την αφαίρεση ζωής.
Επιλεκτικά διαβάζεις?:slapface:
Εγώ το πήγα λίγο παραπέρα όπως το έθεσε ο Dalanik..

Νομίζω πώς απάντησα Δημήτρη μου σέ προηγούμενο πόστ .
Πιστεύω ακράδαντα πώς το νάβλεπα τον Εγκληματία σκοτωμένο(είτε απο το Κράτος ,είτε απο τά χερια μου) δεν θα μού απάλυνε τον πόνο.

Δεν διαφωνώ Σπύρο.
Απλά για την αίσθηση δικαίου προβληματίζομαι ,ειδικά όπως σωστά το έθεσε ο send.

Κοίτα δεν εχει νοημα να σου απαντησε ο Σπύρος...
Αν συνέβαινε στην οικογένεια καθενός απο εμας, θα τον κάναμε φέτες αργά αργά και θα τον υποχρεώναμε να μας κοιτάει στα μάτια...
Τώρα όμως δεν μιλάμε για εμάς.... μιλαμε για πραγματα που συμβαίνουν στους αλλους, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, απότε μπορούν να εκφραστούν διάφορες ουμανιστικές απόψεις...

Εντάξει,όλα καλά με το political & social correct.

Κι εγώ είμαι κατά της αφαίρεσης ζωής !

Ακριβώς!!!

Και επειδή θεωρώ τουλάχιστον μη ορθόν, να προτείνω άλλα να εφαρμόζονται από την πολιτεία και άλλα από την πάρτη μου, έγραψα ότι δεν μπορώ να πάρω θέση.

Συνολικά πάντως κρίνω πιο ειλικρινείς (αν είναι σωστή η λέξη) αυτούς που είναι υπέρ της θανατικής ποινής (δεν μιλάω βέβαια για βασανηστήρια και ρωμαικές αρένες). Τουλάχιστον αυτό που πιστεύουν θα έπρατταν και οι ίδιοι. Έτσι δεν είναι?

Last edited: