Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσ

Ρε Dalanik νομίζω όμως ότι θα ήσουν οκ, αν σάπιζαν στην φυλακή όλοι αυτοί που κάνουν απάνθρωπα εγκλημάτα, έτσι??

Είπα και δήλωσα: Έχω δύο μέτρα και δύο σταθμά

Πάντα μιλώντας για πράξεις εκτός του άμεσου περιβάλλοντός μου θα ήθελα ένα καλό σωφρονιστικό σύστημα. Αν έφτανε ένα χάπι να μήν μπαίναν ούτε μέρα στη στενή...

Όσον αφορά τον παραδειγματισμό, εγώ εμπιστεύομαι τους υγειής συνανθρώπους μας και τους μη υγειής να τους δίνουν το "χάπι" προληπτικά. Ουτοπικό? Φυσικά. Είπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ!

Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Το δήλωσε ο άνθρωπος. Είναι υπέρ της εκδίκησης και του παραδειγματισμο´θ όσον αφορά τα βαριά εγκλήματα.

Προφανώς έτσι σκέφτονται και στα εξωτικά μέρη που αναφέραται παραπάνω και βλέπεται τι πετύχανε. Να τους θεωρούν υποανάπτυκτους σε όλη σχεδόν την υφήλιο... Και οι φονιάδες-βιαστές στο πόστο τους ...

Υποαναπτυκτοι ειναι γιατι τους περιοριζει η θρησκεια τους , ως γνωστον οι μουσουλμανοι ειναι σε κατασταση ταλιπμαν και μεσαιωνα οχι γιατι ισχυει η θανατικη ποινη , αλλα γιατι εχουν την θρησκεια τους ως τροπο ζωης

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Το ποστ ειναι υποθετικο ειπαμε , μιλαω σε πλυθυντικο
Ολοι βριζουν τους μεταναστες σημερα , οταν τους κλεβουν , κανουν παραβατικες πραξεις , υποβαθμιζουν την ποιοτητα ζωης , παιρνουν τις δουλειες και λοιπα

Για τους ομοφυλοφυλους δεν με απασχολει το θεμα , ας κανει ο αλλος οτι θελει με το σωμα του , απλα θα τον σχολιαζω κουτσομπολιστικα για τις προτιμησεις του , οπως κανεις ολος ο κοσμος αλλωστε ειτε γυναικες ειτε ανδρες

Χαχα, αυτο επιτρεπεται :-P

Oκ τοτε, απλα μ φανηκε πολυ ''βαρυ'' σαν ποστ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δ

Είπα και δήλωσα: Έχω δύο μέτρα και δύο σταθμά

Πάντα μιλώντας για πράξεις εκτός του άμεσου περιβάλλοντός μου θα ήθελα ένα καλό σωφρονιστικό σύστημα. Αν έφτανε ένα χάπι να μήν μπαίναν ούτε μέρα στη στενή...

Όσον αφορά τον παραδειγματισμό, εγώ εμπιστεύομαι τους υγειής συνανθρώπους μας και τους μη υγειής να τους δίνουν το "χάπι" προληπτικά. Ουτοπικό? Φυσικά. Είπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ!

Mα δεν βλέπω ότι δεν έχεις γνώμη, έχεις.

Αν είναι εκτός κοντινού σου περιβάλλοντος ισόβια ή χάπι αν υπήρχε...

Αν είναι εντός, μπαμ και κάτω...

Ε γνώμη είναι αυτή..οκ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Υποαναπτυκτοι ειναι γιατι τους περιοριζει η θρησκεια τους , ως γνωστον οι μουσουλμανοι ειναι σε κατασταση ταλιπμαν και μεσαιωνα οχι γιατι ισχυει η θανατικη ποινη , αλλα γιατι εχουν την θρησκεια τους ως τροπο ζωης

Ενώ η δικιά σου θρησκεία στο μεσαίωνα ήταν καλή και φιλάνθρωπη όταν βασάνιζε τους μη αρεστούς και κυνηγούσε μάγισσες ...

Φίλε δεν μας τα λές καλά. Τώρα θα αρχίσουμε να ρίχνουμε τα βάρη στις θρησκείες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Mα δεν βλέπω ότι δεν έχεις γνώμη, έχεις.

Αν είναι εκτός κοντινού σου περιβάλλοντος ισόβια ή χάπι αν υπήρχε...

Αν είναι εντός, μπαμ και κάτω...

Ε γνώμη είναι αυτή..οκ.

Ακριβώς αυτή είναι η γνώμη μου. Και επειδή αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δεν "στέκει" με τίποτα, προτιμώ να λέω ότι δεν έχω κατασταλαγμένη γνώμη, χρόνια τώρα ... :grinning-smiley-043 -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Ενώ η δικιά σου θρησκεία στο μεσαίωνα ήταν καλή και φιλάνθρωπη όταν βασάνιζε τους μη αρεστούς και κυνηγούσε μάγισσες ...

Φίλε δεν μας τα λές καλά. Τώρα θα αρχίσουμε να ρίχνουμε τα βάρη στις θρησκείες?

Σου ειπα οτι πιστευω σε καμια θρησκεια? , εχω πληρη γνωση της ιστοριας και των εγκληματων της χριστιανικης θρησκειας κατα των ελληνων και της ανθρωποτητας απλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Σου ειπα οτι πιστευω σε καμια θρησκεια? , εχω πληρη γνωση της ιστοριας και των εγκληματων της χριστιανικης θρησκειας κατα των ελληνων και της ανθρωποτητας απλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο

Σου ζητώ συγνώμη. Παρερμήνευσα ...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Ακριβώς αυτή είναι η γνώμη μου. Και επειδή αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δεν "στέκει" με τίποτα, προτιμώ να λέω ότι δεν έχω κατασταλαγμένη γνώμη, χρόνια τώρα ... :grinning-smiley-043 -bye-

Μια χαρά στέκει....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Μια χαρά στέκει....

Για μένα όχι!
Ποτέ δε μου άρεσε άλλα να λέω (θεωρία) και άλλα να κάνω (πράξη).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Για μένα όχι!
Ποτέ δε μου άρεσε άλλα να λέω (θεωρία) και άλλα να κάνω (πράξη).

Δεν έχεις κάνει κάτι όμως...οπότε μέχρι σήμερα η θεωρία στέκει...(εκτός αν έχεις κάνει και την πράξη, οπότε...).-bye-

Δεν έχεις κάνει κάτι όμως...οπότε μέχρι σήμερα η θεωρία στέκει...(εκτός αν έχεις κάνει και την πράξη, οπότε...).-bye-

Φτου Φτού...

Οχι για μένα, αλλά για τους αγαπημένους μου ...-bye-

Χαιρέτα και σύ ρε Trisalon για να ξαναμονιάσουμε ...

(και να βγούμε για άλλη μια φορά εκτός θέματος :flipout:)

34 χρονια στη φυλακη και ακομα δεν σωφρονιστηκαν οι χουντικοι ας μας απαντησουν οι ψευτοπροοδευτικοι , που επιασε τοπο η τιμωρια σε τετοιους ανθρωπους ?

Αν δεν κάνω λάθος μια από τις κατηγορίες για τους χουντικούς ήταν και η εσχάτη προδοσία. Η οποία τιμωρείται με καταδίκη εις θάνατον. Η οποία -εν καιρώ ειρήνης- μετατρέπεται σε ισόβια.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος ο Παττακός κυκλοφορεί ελεύθερος, και μάλιστα μη μετανιωμένος. Οπότε να μας πει ο φίλος που έθεσε το ερώτημα, τι ακριβώς ζητάει να μάθει;

Σωστά! Και ο Παπαδόπουλος που αρνήθηκε να βγεί από τη στενή και
πέθανε μπροστά στη TV του κελιού του, έγινε μεγαλομάρτυρας για
πολλούς νοσταλγούς της "επανάστασης".
Παράδειγμα προς μίμηση...

Το έγραψα δεν το έγραψα? Δεν θα βγεί άκρη ...

Last edited by a moderator:
Οπως σωστα προαναφερα ξεφυγαμε τελειως.

Περασαμε σε γενικευσεις και ο καθενας εκφραζει πλεον ευσεβεις ποθους.

Πως ΘΑ ΗΘΕΛΕ να ηταν τα πραγματα.

Σωφρονισμος
Καθε μερα στην φυλακη εχει ολο το χρονο ο βιαστης-δολοφονος παιδιου να αναλογιστει την πραξη του.Να συνηδητοποιησει την φρικη που προκαλεσε στο θυμα και την οικογενεια του.Την ντροπη που επεφερε στην δικη του.Ο ψυχολογος φροντιζει να τον κανει να αντιμετωπισει αυτη την φριχτη αληθεια.Καποια στιγμη οι ερυνιες με τα γαμψα τους νυχια αρχιζουν να σχιζουν το μυαλο του κανοντας τον να καταλαβει τη φρικη που προκαλεσε και ετσι ζωντας μια ζωη νεκρου μετα απο εικοσι χρονια ελευθερος πια ειναι πλεον αλλος ανθρωπος ετοιμος να προσφερει τα μαλλα στο κοινωνικο συνολο για την λυτρωση του.

Αν νομιζετε οτι ετσι γινεται αλλου ζητε.Αν νομιζετε οτι μπορει να γινει αλλαξτε πλανητη.Αν νομιζετε οτι ετσι θαπρεπε να γινεται ειστε κλασσικοι Ελληνες.

Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Άλλη μια προβοκατόρικη ερώτηση και προς τα δύο "στρατόπεδα" ...

Για τους προτείνοντες την θανατική ποινή:
Αν υπήρχε η δυνατότητα να τους ναρκώσουμε ώσπου να ανακαλυφθεί η αιτία των παραβατικών συμπεριφορών και η θεραπεία της, θα το προτιμούσατε από τον θάνατο σε ρωμαική αρένα με λιοντάρια, δήμιους, γδαρσίματα & οινοπνεύματα κτλ που προαναφέρθεισαν?

Αν υπηρχε το ενα αν υπηρχε το αλλο

Ποτε δεν μου αρεσε να υποθετω.Αντιμετωπιζουμε την πραγματικοτητα ως εχει. Αυτο ειναι το προβλημα πια λυση θα εφαρμοσουμε αμεσα κανε το.

Οι πολλες κουβεντες δεν οδηγουν πουθενα (καλη ωρα)

Και για να μην πει κανεις πως αποφευγω την απαντηση.

Στην πυρα ο Motha F@cka.Ως λαμπαδα ισως ειναι οτι καλυτερο κανει πριν φυγει για κολαση

Ανέκδοτο (άσχετο):
Γερμανός, Αμερικάνος και Έλληνας (κλασικά) κάνουν από έναν βιασμό και πάνε στο δικαστήριο.
Ρωτάει ο δικαστής τον Γερμανό:
Τι δουλειά κάνεις?
Ξυλοκόπος λέει ο Γερμανός.
Χμμμ, κόφτε του το πέος με τσεκούρι λέει ο δικαστής.
Ρωτάει τον Αμερικάνο:
Τι δουλειά κάνεις?
Σιδεράς του απαντάει.
Χμμμ, λιώστε του το πέος με σφυρί.
Ρωτάει και τον Έλληνα:
Τι δουλειά κάνεις?
Σκέφτεται ο Έλληνας και λέει: Παγωτατζής, θα μου τον γλείφετε μέχρι να λιώσει?

Επί της ουσίας: Όσοι επιθυμούν την θανατική ποινή, γιατί να περιμένουν την πολιτεία να το κάνει και δεν το κάνουν μόνοι τους?

Ελα ρε Δημητρη, δεν καταλαβαινεις, καουμποιλικια του πληκτρολογιου ειναι πολλα απ αυτα που γραφονται..ευτυχως δηλαδη, γιατι αλλιως θα ειμασταν μια κοινωνια ζωων.