Δημοσκόπηση για "τυφλή" αγορά

Re: Απάντηση: Re: Δημοσκόπηση για "τυφλή" αγορά

Και το Denon παιζει mp3

Σε ποιό Denon αναφέρεσαι?

Το θέμα αυτό ανοίχτηκε πρό διετίας και τα τρία μηχανάκια
που ήταν στην ψηφοφορία είναι πλέον κατηργημένα μοντέλα....

Ατιμα consumer electronics!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημοσκόπηση για "τυφλή" αγορά

Σε ποιό Denon αναφέρεσαι?

Το θέμα αυτό ανοίχτηκε πρό διετίας και τα τρία μηχανάκια
που ήταν στην ψηφοφορία είναι πλέον κατηργημένα μοντέλα....

Ατιμα consumer electronics!

Για το Denon DCD-700AE.
Αυτό έχω κι εγώ.
Καταργήθηκε ε? δεν το ήξερα.
Όντως πριν δύο χρόνια γράφτηκε...από τη βαρεμάρα μου είχα ξεπναχνίσει όλα τα παλιά μυνηματα....-bye-

Σπάνια κάνω δυσφημιση σε εταιρία αλλα η denon σιγουρα δεν σεβεται τον καταναλωτη.
Εχω ενα dvd τους πάνω απο 5 χρονια στην κινοτεχνική και εχω αφησει παραγγελία να το βαλουν ανατομικά στα οπίσθια διαμερισματα τους.
Ηταν η εποχη που ειχαν ''πληρωσει'' τον καθε κακομοίρη να λέει οτι το 3901 παιζει καλύτερα απο cd μεγαλύτερης αξίας
Χαλασε αρκετες φορες το τρανπορτ του μεσα σε 1 χρόνο
την Τριτη φορα μου ειπαν οτι δεν υπάρχει αναλλακτικό γιατι το νεο μοντελο ειχε νεο μηχανισμό που δεν ταιριαζε.

Αν λέω κατι που δεν ισχύει τα στοιχεία μου ειναι στη διαθεση σας και το dvd στην αντιπροσωπία τους από τοτε.

Σε αντιθεση με την marantz που το 53 μου του '91 παιζει ακόμα, το 63&67 παρομοίως.
Αναφορικά το 53 επαιζε καλύτερα απο το 3901 της Denon

Το οτι ανηκουν στον ιδιο ομιλο δεν σημαινει οτι εχουν τα ιδια προϊόντα και αντιπροσωπους.

Last edited:
Σπάνια κάνω δυσφημιση σε εταιρία αλλα η denon σιγουρα δεν σεβεται τον καταναλωτη.
Εχω ενα dvd τους πάνω απο 5 χρονια στην κινοτεχνική και εχω αφησει παραγγελία να το βαλουν ανατομικά στα οπίσθια διαμερισματα τους.
Ηταν η εποχη που ειχαν ''πληρωσει'' τον καθε κακομοίρη να λέει οτι το 3901 παιζει καλύτερα απο cd μεγαλύτερης αξίας
Χαλασε αρκετες φορες το τρανπορτ του μεσα σε 1 χρόνο
την Τριτη φορα μου ειπαν οτι δεν υπάρχει αναλλακτικό γιατι το νεο μοντελο ειχε νεο μηχανισμό που δεν ταιριαζε.

Αν λέω κατι που δεν ισχύει τα στοιχεία μου ειναι στη διαθεση σας και το dvd στην αντιπροσωπία τους από τοτε.

Σε αντιθεση με την marantz που το 53 μου του '91 παιζει ακόμα, το 63&67 παρομοίως.
Αναφορικά το 53 επαιζε καλύτερα απο το 3901 της Denon

Το οτι ανηκουν στον ιδιο ομιλο δεν σημαινει οτι εχουν τα ιδια προϊόντα και αντιπροσωπους.
*10000000000000