Δημοτικές Εκλογές

Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

Παιδιά ο Γλέτσος βγήκε Λαμίας?

Στη Στυλίδα ο νέος ρόλος του δημοφιλούς ηθοποιού
Με ποσοστό 54,4% εκλέγεται δήμαρχος Στυλίδας ο Απόστολος Γκλέτσος. Η αντίπαλός του Αλέκα Καραγεωργίου-Σχορετζανίτη έλαβε ποσοστό 45,5%.

Η Στυλίδα Φθιώτιδας είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Α. Γκλέτσου που ηγήθηκε της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης». Τόσος αυτός, όσο και η αντίπαλος του δεν είχαν την επίσημη στήριξη κάποιου κόμματος.

Re: Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

Στη Στυλίδα ο νέος ρόλος του δημοφιλούς ηθοποιού
Με ποσοστό 54,4% εκλέγεται δήμαρχος Στυλίδας ο Απόστολος Γκλέτσος. Η αντίπαλός του Αλέκα Καραγεωργίου-Σχορετζανίτη έλαβε ποσοστό 45,5%.

Η Στυλίδα Φθιώτιδας είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Α. Γκλέτσου που ηγήθηκε της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης». Τόσος αυτός, όσο και η αντίπαλος του δεν είχαν την επίσημη στήριξη κάποιου κόμματος.

....ωχ ωχ και αυτός "μαλώνει".........:slapface:

Σε καποιο μικρο και μακρινο χωριουδακι της χαλκιδικης, βγηκε δημαρχος ενας ονοματι ..... "παχτας" :FSGSFGS4:

Σε καποιο μικρο και μακρινο χωριουδακι της χαλκιδικης, βγηκε δημαρχος ενας ονοματι ..... "παχτας" :FSGSFGS4:

Κάτι που μαζί με την εκλογή του Zορό δίνει κάποιες αποχρώσες ενδείξεις για το ποιόν σημαντικής μερίδας των πολιτών που επέλεξε να ψηφίσει... και ελάχιστοι ασχολούνται με αυτούς... υπό τη δαμόκλειο σπάθη είτε της συλλογικής ευθύνης είτε του χαιδέματος του εκλογικού σώματος...

:grinning-smiley-043-bye-

Κάτι που μαζί με την εκλογή του Zορό δίνει κάποιες αποχρώσες ενδείξεις για το ποιόν σημαντικής μερίδας των πολιτών που επέλεξε να ψηφίσει... και ελάχιστοι ασχολούνται με αυτούς... υπό τη δαμόκλειο σπάθη είτε της συλλογικής ευθύνης είτε του χαιδέματος του εκλογικού σώματος...

Οι ενδειξεις που δινει ειναι για το τι καταφερνουν οσοι επιλεγουν να μην ψηφισουν...

Και στις προηγουμενες παρομοια αποχη ειχε.
Τελος παντων δε βλεπω το νοημα, του να αναφερεται ενα ονομα εκλεγεντος, ως παραδειγμα για το τι καταφεραν οσοι ψηφισαν.

Οσο για το ποιος ασχολειται, ειναι ενα αλλο θεμα.

Το εχεις παρει λιγο στραβα το ολο θεμα... νομιζω :driver:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

Και στις προηγουμενες παρομοια αποχη ειχε.
Τελος παντων δε βλεπω το νοημα, του να αναφερεται ενα ονομα εκλεγεντος, ως παραδειγμα για το τι καταφεραν οσοι ψηφισαν.

Οσο για το ποιος ασχολειται, ειναι ενα αλλο θεμα.

Φίλε και αδερφέ, πάνω από ένα εκατομμύριο συμπολίτες σου επέλεξαν να απέχουν από αυτές τις εκλογές, σε σχέση με τις προηγούμενες...

wrong data --> possible wrong conclusion...

Πόσα παραδείγματα εκλεγέντων αρκούν? 10? 20? 100? Πόσα?
Μιλάμε για παραδείγματα εκλεγέντων που είτε οι ανομίες τους έφθασαν στο σημείο τα ίδια τα (ξεφτίλα) κόμματά τους να τους εκδιώξουν υπό το φόβο της κατακραυγής, είτε κυκλοφορούν σαν τον Αι Γιώργη πάνω στο άλογο με το εικόνισμα της Παναγιάς για να προσελκύσουν την ψήφο μας... έλεος δλδ...
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε πως ψηφίζει μερίδα (επιτέλους μειοψηφία!!!) των κατοίκων αυτού του τόπου?

-bye-

Το εχεις παρει λιγο στραβα το ολο θεμα... νομιζω :driver:

Φίλε και αδερφέ (Νο2:D) το ίδιο πιστεύω και εγώ για σένα... Αυτό δε λέει τίποτα... Με τη συζήτηση προσπαθούμε όλοι να ισιώσουμε...

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

Φίλε και αδερφέ, πάνω από ένα εκατομμύριο συμπολίτες σου επέλεξαν να απέχουν από αυτές τις εκλογές, σε σχέση με τις προηγούμενες...

wrong data --> possible wrong conclusion...

Πόσα παραδείγματα εκλεγέντων αρκούν? 10? 20? 100? Πόσα?
Μιλάμε για παραδείγματα εκλεγέντων που είτε οι ανομίες τους έφθασαν στο σημείο τα ίδια τα (ξεφτίλα) κόμματά τους να τους εκδιώξουν υπό το φόβο της κατακραυγής, είτε κυκλοφορούν σαν τον Αι Γιώργη πάνω στο άλογο με το εικόνισμα της Παναγιάς για να προσελκύσουν την ψήφο μας... έλεος δλδ...
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε πως ψηφίζει μερίδα (επιτέλους μειοψηφία!!!) των κατοίκων αυτού του τόπου?

Το οτι οι εκλεγεντες εκλεγονται τελικα απο μια μειοψηφια ειναι υπο αμφισβητηση? Δε νομιζω.

Το θεμα ειναι εσυ τι κανεις για αυτη τη μειοψηφια?
Εκτος απο το να την καταγγελεις?

Μια ψηφος αντιστοιχει ανα κεφαλι. Εφοσον οι μισοι αποσυρουν τη δικη τους, απομενει η μειοψηφια που πλεον διαλεγει ο,τι γουσταρει με τα γνωστα κριτηρια και τα γνωστα αποτελεσματα.

Εφοσον εσυ απεχεις, με ποια λογικη σχολιαζεις το αποτελεσμα και ποιο το νοημα να λες "η μειοψηφια ψηφισε" και "η μειοψηφια εβγαλε το Ζορο" και να κρυφογελας?

Το να μην υπαρχει καλυτερη επιλογη θα το καταλαβαινα, αλλα παντα υπαρχει ο λιγοτερο χειροτερος.

Το οτι υπαρχει ενα ποσοστο που γουσταρει Ζορο και αποδεδειγμενα ανηθικους και ανικανους, ειναι γνωστο. Πως την αντιμετωπιζεις αυτη την κατασταση?? Τι προτεινεις?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

1) Το οτι οι εκλεγεντες εκλεγονται τελικα απο μια μειοψηφια ειναι υπο αμφισβητηση? Δε νομιζω.

2) Το θεμα ειναι εσυ τι κανεις για αυτη τη μειοψηφια?

Μια ψηφος αντιστοιχει ανα κεφαλι. Εφοσον οι μισοι αποσυρουν τη δικη τους, απομενει η μειοψηφια που πλεον διαλεγει ο,τι γουσταρει με τα γνωστα κριτηρια και τα γνωστα αποτελεσματα.

3) Εφοσον εσυ απεχεις, με ποια λογικη σχολιαζεις το αποτελεσμα και ποιο το νοημα να λες "η μειοψηφια ψηφισε" και "η μειοψηφια εβγαλε το Ζορο" και να κρυφογελας?

Το να μην υπαρχει καλυτερη επιλογη θα το καταλαβαινα, αλλα παντα υπαρχει ο λιγοτερο χειροτερος.

Το οτι υπαρχει ενα ποσοστο που γουσταρει Ζορο και αποδεδειγμενα ανηθικους και ανικανους, ειναι γνωστο. Πως την αντιμετωπιζεις αυτη την κατασταση?? Τι προτεινεις?

1) Σωστά τα λές... Φυσικά και όχι!
Και αυτό επιτεύχθηκε εν μέρη από την μη ηθική αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ακόμα και αυτών που ψήφισαν..., χάριν αυτών που έριξαν λευκό/άκυρο ή δεν αποδέχτηκαν το δίλημμα συμμετοχή ή συνενοχή...

2) Προσπαθώ (και αυτό είναι φανερό) με όλες μου τις δυνάμεις να αφυπνίσω τους οικείους μου ώστε να απαρνηθούν τα λαμόγια και το σάπιο πολιτικό σύστημα...

Και πίστεψέ με το '90 ήμουν μόνος μου και τώρα μαζευτήκαμε καμιά εικοσαριά συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι... Δεν είναι φυσικά δικό μου / σου /του κατόρθωμα... τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους πολλά χρόνια τώρα...
Η πίστη στην συσπείρωση και αλληλεγγύη λείπει... Μόλις το πιστέψουμε όλα θα πάνε καλά... Το επόμενο βήμα είναι κοντά...

3) Προτείνω να εκμεταλλευτούμε όλα τα ειρηνικά μέσα ώστε να απαλλαγούμε από τη σαπίλα...

Το αν δικαιούμαι να ομιλώ είναι κάτι που έχει απαντηθεί πολλάκις...
Συμμετέχω στην κοινωνία και στη πολιτεία ισάξια με αυτούς που ψηφίζουν Πάχτα και Ψωμιάδη...

Σιγά μη το βουλώσω κι όλας επειδή δεν αρέσει στον κάθε Πάγκαλο η άποψή μου...

-bye-

ΥΓ Κρυφά γελάκια δεν υπάρχουν φίλε, πίστεψέ με... Η οργή μου ξεχειλίζει και έχω και προσωπικά προβλήματα από την αναλγησία τους... τα έχω αναφέρει...

Θα γελάσω και μάλιστα φανερά όταν το παιδί μου έχει το δικαίωμα στην δημόσια αξιοπρεπή εκπαίδευση, κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα χωρίς το άγχος της εκμετάλλευσης ή ανεργίας, όταν η κοινωνία που θα ζήσει θα διέπεται από αξιοκρατία, ισονομία και δικαιοσύνη, όταν τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών αντιμετωπίζονται το ίδιο με τα δικά του και όλων των πολιτών...
Μόνο τότε... Και ως τότε θα μιλάω και θα φωνάζω και θα διαδηλώνω με όποιον πιστεύει τα ίδια, ανεξαρτήτου ταμπέλας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημοτικές Εκλογές

Tι εννοεις με το αποπυρινικοποιημενο δημο?
Πριν πολλα χρονια καποιος Δημαρχος Τριανδριας ,με αποφαση του Δημ συμβουλιου κηρυξε την Τριανδρια αποπυρινικοποιημενη ζωνη.Στην εισοδο της Τριανδριας υπηρχε αναρτημενο τεραστιο πανω που εγραφε <εισερχεσθαι σε αποπυρινικοποιημενη ζωνη>.Δηλαδη αν ο μη γενοιτο επεφτε καποια βομβα στη Θεσ/νικη ,δεν θα εφτανε στη Τριανδρια γιατι ηταν αποπυρινικοποιημενη.Η επιγραφη υπηρχε και ισως ακομη υπαρχει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

1) Σωστά τα λές... Φυσικά και όχι!
Και αυτό επιτεύχθηκε εν μέρη από την μη ηθική αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ακόμα και αυτών που ψήφισαν..., χάριν αυτών που έριξαν λευκό/άκυρο ή δεν αποδέχτηκαν το δίλημμα συμμετοχή ή συνενοχή...

2) Προσπαθώ (και αυτό είναι φανερό) με όλες μου τις δυνάμεις να αφυπνίσω τους οικείους μου ώστε να απαρνηθούν τα λαμόγια και το σάπιο πολιτικό σύστημα...

Και πίστεψέ με το '90 ήμουν μόνος μου και τώρα μαζευτήκαμε καμιά εικοσαριά συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι... Δεν είναι φυσικά δικό μου / σου /του κατόρθωμα... τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους πολλά χρόνια τώρα...
Η πίστη στην συσπείρωση και αλληλεγγύη λείπει... Μόλις το πιστέψουμε όλα θα πάνε καλά... Το επόμενο βήμα είναι κοντά...

3) Προτείνω να εκμεταλλευτούμε όλα τα ειρηνικά μέσα ώστε να απαλλαγούμε από τη σαπίλα...

Το αν δικαιούμαι να ομιλώ είναι κάτι που έχει απαντηθεί πολλάκις...
Συμμετέχω στην κοινωνία και στη πολιτεία ισάξια με αυτούς που ψηφίζουν Πάχτα και Ψωμιάδη...

Σιγά μη το βουλώσω κι όλας επειδή δεν αρέσει στον κάθε Πάγκαλο η άποψή μου...

-bye-

ΥΓ Κρυφά γελάκια δεν υπάρχουν φίλε, πίστεψέ με... Η οργή μου ξεχειλίζει και έχω και προσωπικά προβλήματα από την αναλγησία τους... τα έχω αναφέρει...

Θα γελάσω και μάλιστα φανερά όταν το παιδί μου έχει το δικαίωμα στην δημόσια αξιοπρεπή εκπαίδευση, κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα χωρίς το άγχος της εκμετάλλευσης ή ανεργίας, όταν η κοινωνία που θα ζήσει θα διέπεται από αξιοκρατία, ισονομία και δικαιοσύνη, όταν τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών αντιμετωπίζονται το ίδιο με τα δικά του και όλων των πολιτών...
Μόνο τότε... Και ως τότε θα μιλάω και θα φωνάζω και θα διαδηλώνω με όποιον πιστεύει τα ίδια, ανεξαρτήτου ταμπέλας...

H μη ηθικη αποδοχη, ποιο χειροπιαστο αποτελεσμα εχει?

Για τη μαχη εναντιον των λαμογιων, μαζι σου. Ειναι ενα θεμα που τρεχει παραλληλα με τις εκλογες, ή μαλλον με τη συμμετοχη ή μη σε αυτες.

Για τα ειρηνικα μεσα επισης μαζι σου, αν και θα ηθελα ενα παραδειγμα.

Δεν τιθεται θεμα για το "αν δικαιουσαι να ομιλεις". Το αντιθετο μαλιστα, υποχρεουσαι.
Η φωνη ατομων σαν κι εσενα, ειναι απαραιτητη, ειδικα αφου απο τις αλλες εχουμε χορτασει. Και μια ευκαιρια για να μιλησεις ειναι και οι εκλογες, απλα και μονο επειδη γινονται. Με μονη εξαιρεση το να τους θεωρεις ολους ιδιους, δεν μπορεις να μην παρεις θεση.

Εφοσον ομως επιλεγεις να απεχεις επιδεικτικα, τι νοημα εχει να στενοχωριεσαι γιατι κερδισαν οι Ζορο? Ειναι πολυ φυσιολογικο.

Οσο για τους Παγκαλους, ξερουν πολυ καλα, οτι αν οσοι απειχαν, τελικα ψηφιζαν, δε θα φηφιζαν τη μουρη του. Και απο μεσα του χαιρεται, αφου ξερει οτι του εχουν απομεινει μονο τα fanboys, τα οποια μπορουν να κανουν τη δουλεια, μονο αν παιξουν μονα τους. Οπως και εγινε.

Επιμενω, γιατι δεν μπορω να βρω ενα συγκεκριμενο μηνυμα και ενα χειροπιαστο αποτελεσμα της αποχης. Εκτος απο την ηθικη ικανοποιηση του καθενος, που προκυπτει απο το οτι δεν ενισχυσε κανεναν "κακο" με την ψηφο του.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

Το οτι οι εκλεγεντες εκλεγονται τελικα απο μια μειοψηφια ειναι υπο αμφισβητηση? Δε νομιζω.

Το θεμα ειναι εσυ τι κανεις για αυτη τη μειοψηφια?

Εφοσον εσυ απεχεις, με ποια λογικη σχολιαζεις το αποτελεσμα και ποιο το νοημα να λες "η μειοψηφια ψηφισε" και "η μειοψηφια εβγαλε το Ζορο" και να κρυφογελας?

+1000!
Μα ακόμη συζητιέται το θέμα;

Ενα ζητουμενο ειναι οι επιλογες που σου δινουν ,σε οσους θελουν να συμμετεχουν στην εκλογικη διαδικασια,μεσα απο τις υποψηφιοτητες.Οι επιλογες ειναι τετοιες που σε ωθουν σε καποιες υποψηφιοτητες.Το φαινομενο Ψωμιαδη,αν ηθελαν ,θα μπορουσαν να εξαλειψουν ,αλλα προφανως δεν θελουν η δεν τολμουν η φοβουνται.Η επιλογη του ανυπαρκτου Μπολαρη,εγω προσωπικα δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιος υφυπουργος-τον μονο Μπολαρη που ηξερα ηταν αυτος της χουντας που τον ψαχνανε ,δειχνει το πολιτικο φοβο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημοτικές Εκλογές

Πριν πολλα χρονια καποιος Δημαρχος Τριανδριας ,με αποφαση του Δημ συμβουλιου κηρυξε την Τριανδρια αποπυρινικοποιημενη ζωνη.Στην εισοδο της Τριανδριας υπηρχε αναρτημενο τεραστιο πανω που εγραφε <εισερχεσθαι σε αποπυρινικοποιημενη ζωνη>.Δηλαδη αν ο μη γενοιτο επεφτε καποια βομβα στη Θεσ/νικη ,δεν θα εφτανε στη Τριανδρια γιατι ηταν αποπυρινικοποιημενη.Η επιγραφη υπηρχε και ισως ακομη υπαρχει

Παντως απο το 2003 που μενει εκει ο υιός μου και πηγαίνω συχνά δεν υπάρχει ταμπέλα ή πανώ. Αντίστοιχη πανηλίθια νταμπέλα υπήρχε και στις εισόδους της Λάρισας, όσο ήταν Δήμαρχος ο Λαμπρούλης του ΚΚΕ πριν απο πάρα πολλά χρόνια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

H μη ηθικη αποδοχη, ποιο χειροπιαστο αποτελεσμα εχει?

Για τα ειρηνικα μεσα επισης μαζι σου, αν και θα ηθελα ενα παραδειγμα.

...μια ευκαιρια για να μιλησεις ειναι και οι εκλογες, απλα και μονο επειδη γινονται. Με μονη εξαιρεση το να τους θεωρεις ολους ιδιους, δεν μπορεις να μην παρεις θεση.

Εφοσον ομως επιλεγεις να απεχεις επιδεικτικα, τι νοημα εχει να στενοχωριεσαι γιατι κερδισαν οι Ζορο? Ειναι πολυ φυσιολογικο.

Οσο για τους Παγκαλους, ξερουν πολυ καλα, οτι αν οσοι απειχαν, τελικα ψηφιζαν, δε θα φηφιζαν τη μουρη του. Και απο μεσα του χαιρεται, αφου ξερει οτι του εχουν απομεινει μονο τα fanboys, τα οποια μπορουν να κανουν τη δουλεια, μονο αν παιξουν μονα τους. Οπως και εγινε.

Επιμενω, γιατι δεν μπορω να βρω ενα συγκεκριμενο μηνυμα και ενα χειροπιαστο αποτελεσμα της αποχης. Εκτος απο την ηθικη ικανοποιηση του καθενος, που προκυπτει απο το οτι δεν ενισχυσε κανεναν "κακο" με την ψηφο του.

(sorry για το πετσόκωμα, σε όσα συμφωνούμε δεν έχει νόημα να υπερθεματίζουμε...)

Η μη ηθική αποδοχή έχει νόημα και μεγάλο μάλιστα...

Σε λίγο που θα διασπαστούν όλοι (είναι δρομολογημένο) θα το διαπιστώσεις...
Το έχω γράψει καιρό πριν και δικαιούμαι να το χρησιμοποιώ ως ένα από τους στόχους της αποχής μου... ο οποίος δείχνει να πετυχαίνει... τους αποσαθρώσαμε... εμείς που δεν τους ψηφίσαμε... κάπου το 70% του λαού...

Εκτός αν μου πει κάποιος ότι η διάσπασή τους θα γινόταν έτσι κι αλλιώς... ακόμα και αν το πρόσθετο 10% όσων απείχαν και το πρόσθετο 5% όσων τους απέρριψαν με λευκό/άκυρο ψήφιζαν κάποιο κόμμα... (πολλοί από αυτούς αν ψήφιζαν θα ψήφιζαν έναν από αυτούς! γιατί αυτούς θεωρούν ώς το λιγότερο κακό... πρέπει κάποια στιγμή να το συνειδητοποιήσουμε αυτό...)

Ειρηνικά μέσα είναι και οι εκλογές αλλά και οι διαδηλώσεις και η συμμετοχή στα κοινά, είτε στα συνδικαλιστικά όργανα, είτε σε τοπικό επίπεδο...
Όσοι δε έχουν τα κουράγια για κάτι τέτοιο, αφυπνίζουν ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας... είναι ειρηνικά και αποτελεσματικά μέσα... Πολύ πιο αποτελεσματικά από το να κατακρίνουμε όσους αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια στημένη διαδικασία, όπως οι εκλογές τις τελευταίες δεκαετίες... ψηφίζοντας μάλιστα κάποιο από τα ισχυρά, κοινοβουλευτικά κόμματα...

Με την μη συμμετοχή μου ΔΕΝ επικυρώνω τους Zορό... Δεν μπαίνω στη διαδικασία καν να αναμετρηθώ μαζί τους... Δεν τους αναγνωρίζω ως νόμιμους εκπρόσωπους του λαού... όχι τουλάχιστον με το 15-20% των ψήφων σε αυτή τη χώρα...

Ας μας πει ο κος Παπούλιας τώρα σε ποια δημοκρατία είναι πρόεδρος...
και ως θεσμός ποιου(?) μας συμβουλεύει...

Διαφωνώ ότι δεν τους έχει πειράξει...
Επίσης βλέπω ότι κάθε τρεις και λίγο αλλάζει το επιχείρημα...
Στην αρχή ήταν το είδος της αποχής (βαριεστημένοι, μετανάστες και δεν ξέρω τι άλλο... το 10+% της αύξησης της αποχής), στη συνέχεια έγινε "απλά θα βγουν πιο εύκολα (τώρα διαλύονται...), μετά ότι δεν ασχολούνται καν (λυσσάξανε... δεν υπάρχει κωλοκάναλο που να μην ασχολείται), μετά ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους (σχεδόν όλοι παραδέχονται πλέον ότι πρέπει να γίνει κάτι με το πολιτικό, κομματικό και εκλογικό σύστημα)...
Να σταθεροποιηθούμε κάπου βρε παιδιά... έχει αρχίσει η ανακύκλωση πλέον... τελειώσαν τα επιχειρήματα...

Τέλος Βασίλη το είπα και το ξαναλέω... Δεν με εκφράζει κανένας... Ιδεολογικά πολλοί μου αρέσουν... στη πράξη βρωμάνε όλοι οι κοινοβουλευτικοί... και οι απέξω δεν έχουν καμία ελπίδα (και ξανα-αποδείχτηκε αυτό...)

-bye-