diNovo Mini™

Σε 7-10 μέρες θα το έχω και εγώ από HardShop... Κατεβάστε το datasheet του και δείτε τα χαρακτηριστικά του. Νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα (ίδια χαρακτηριστικά με το Edge αλλά σε μινι size)... Όσο για τη διπλή του λειτουργία απλά τα "σπάει"...

Το έχω παραγγείλει απο το Hardshop απο τις 12 Φεβρουαρίου και ακόμη τίποτα.
Έχω ψιλοτσατιστεί γιατί την πιστωτική την χρεώσανε αλλα απο προϊόν τίποτα.

Απάντηση: Re: diNovo Mini™

Σε 7-10 μέρες θα το έχω και εγώ από HardShop... Κατεβάστε το datasheet του και δείτε τα χαρακτηριστικά του. Νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα (ίδια χαρακτηριστικά με το Edge αλλά σε μινι size)... Όσο για τη διπλή του λειτουργία απλά τα "σπάει"...

Το έχω παραγγείλει απο το Hardshop απο τις 12 Φεβρουαρίου και ακόμη τίποτα.
Έχω ψιλοτσατιστεί γιατί την πιστωτική την χρεώσανε αλλα απο προϊόν τίποτα.

Προφανως εχετε ΠΡΟπαραγγειλει, εφοσον επισημα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα βαση του επισημου site της logitech !

Απάντηση: Re: diNovo Mini™

Κατάλαβα... Ζήσε Μάη μου... :tdown:

Ψυχραιμια και υπομονη.

Παντως οφειλω να σε ενημερωσω οτι απο το συγκεκριμενο καταστημα , δεν ειχα καλη εμπειρια.

Ελπιζω οτι θα καθαρισεις παντως !!

Το ζαχαρώνω εδώ και πολύ καιρό απλά δεν έχω HTPC looooooool

.....θα μαθουμε να γραφουμε και με τους αντιχειρες στα γεραματα :flipout:

Re: Απάντηση: Re: diNovo Mini™

Ψυχραιμια και υπομονη.

Παντως οφειλω να σε ενημερωσω οτι απο το συγκεκριμενο καταστημα , δεν ειχα καλη εμπειρια.

Ελπιζω οτι θα καθαρισεις παντως !!

Με αντικαταβολή την έκανα την αγορά συνεπώς δε με απασχολεί και τόσο. Αν δω ότι το παρατραβάει και ταυτόχρονα το φέρει κάνα eshop τότε θα την ακυρώσω την παραγγελία. Πάντως χθες που μίλησα τηλεφωνικά μου είπαν πως σε 7-10 μέρες θα το έχω... Who knows...:rolleyes:

Ετσι μου έχει πει απο τις 12 Φεβ. Κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο το ίδιο τροπάριο. Τι το έχει 3-7 μέρες παράδοση. Αυτό είναι κοροϊδία.

Ετσι μου έχει πει απο τις 12 Φεβ. Κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο το ίδιο τροπάριο. Τι το έχει 3-7 μέρες παράδοση. Αυτό είναι κοροϊδία.

Και δεν τους τα έχεις ψάλλει ακόμα? Εγώ την επόμενη εβδομάδα θα πάρω τηλ να δω τι έχει γίνει με το θέμα... Αν έχεις κάνα νέο και εσύ στείλε PM...

Cnet editors' rating 8.7/10 Excellent

The bottom line:
If you're a home theater PC owner looking for the perfect input device, look no further. Logitech has melded the keyboard of a BlackBerry with a flexible cursor control pad into an attractive, coffee-table-ready package that will let you master your HTPC without cluttering up your living room with clunky hardware.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή το περιμένω και εγώ πως και πως το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο, έστειλα χθές το απόγευμα email στο Hardshop και στο Steelgr τα οποιά το δείχνουν σε διαθεσιμότητα 7 ημερών εάν όντως ισχύει . Το Hardshop δεν μου έχει απαντήσει ακόμα, το steelgr μου απάντησε ότι θα έχουν παραλαβή 20/3.:chinscratch: Έλεγα να παραγγείλω απο steelgr αλλά φοβάμαι μην με έχει και αυτός στο περίμενε... αλλά πάλι θα μου έδινε ημερομηνία παραλαβής ;
Πάντως φοβερό μηχανάκι, είναι ακριβώς αυτό που ήθελα, για το pc και το ps3 μου !

Λιγο πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα ερθουν (ανευ πλακας).