diNovo Mini™

Συγνώμη αλλά το HAC Shop το έχει ετοιμοπαράδοτο? Πότε έκανες την παραγγελία?

Εγω ξερω οτι το Hac εχει ενα δειγμα που ηρθε εχθες προχθες. Δεν θυμαμαι.

Τα περιμενει απο μερα σε μερα.

Τιμη δεν ξερω..

Re: Απάντηση: diNovo Mini™

Εγω ξερω οτι το Hac εχει ενα δειγμα που ηρθε εχθες προχθες. Δεν θυμαμαι.

Τα περιμενει απο μερα σε μερα.

Τιμη δεν ξερω..

Ευχαριστώ πολύ...

Ήρθε η ώρα δηλαδή να πατήσει το πόδι του επιτέλους επί ελληνικού εδάφους? Άντε να πάρουμε και εμείς σειρά...

Μολις μπορεσω απο χρονο πολυ ευχαριστως....Ασε που δεν εχει και πολλα να πεις.....κανει τα παντα. Εχω φαγωθει να βρω κατι που δεν μπορω να κανω με δαυτο......:worshippy:

Όντως εκπληκτικό και πανέμορφο. Απλά τέλειο για htpc...

Re: Απάντηση: diNovo Mini™

Μολις μπορεσω απο χρονο πολυ ευχαριστως....Ασε που δεν εχει και πολλα να πεις.....κανει τα παντα. Εχω φαγωθει να βρω κατι που δεν μπορω να κανω με δαυτο......:worshippy:

Το ποντικι που εχει δουλεύει ικανοποιητικά η θα χρειαστούμε και ποντίκι?

Καλη ιδεα ειναι,ομως δεν ειναι πληρες.
Θα μπορουσαν να προσφερουν περισσοτερα και καλυτερα.

Οπως εγραψα και προηγουμενος,θα επρεπε οπωσδηποτε να εχει περισσοτερες λειτουργιες με τη μορφη shortcuts με χρηση του fn.

Τα πληκτρα stop,play κ.λ.π θα ηταν καλυτερα αν ειχαν μικροτερα εικονιδια και απο κατω στα πληκτρα αυτα εγραφαν και νουμερα.
Ετσι αν καποιος δεν τον ενδιεφερε το stop,play θα μπορουσε να τα αντιστοιχισει (με το παρεχομενο software) σε λειτουργιες της αρεσκειας του.

Νομίζω οτι υπερβάλεις. Κατέβασε to autohotkeys και βάλε ότι shortcuts θες όπου θές. Για το απολυτο προγραμματάκι για htpc

Last edited:
Ποντίκι χρειάζεται, το pad σε χρήστη ποντικιού σαν βοηθητικό extra καλό είναι αλλά είναι όντως φλύαρο.
Πάντως το pad στο media center είναι πολύ βολικό.
Μου έκανε ένα κουλό όμως, στην οθόνη του login δε μπορούσα να γράψω, ίσως να μην είχε φορτώσει ο οδηγός για το bluetooth, μπήκα με το virtual keyboard των vista.
Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και στο playstation 3 να δω πως πάει, θα είναι μεγάλη ευκολία αν παίζει σωστά...

Νομίζω οτι υπερβάλεις. Κατέβασε to autohotkeys και βάλε ότι shortcuts θες όπου θές. Για το απολυτο προγραμματάκι για htpc

Δεν νομιζω οτι υπερβαλω αν σκεφτεις ποσο κοστιζει.

Ως συνηθως υπερβολες επι υπερβολων.
Αμα φτασουμε σε σημειο να λεμε οτι καποιος δεν θελει το στοπ και πλει και θελει το αλτ εφ4 σε ενα τετοιο πραγματακι , μαλλον δεν το κρινει απο τη σωστη του πλευρα η δεν εχει καταλαβει το τι φτιαχτηκε να κανει.
Ενιγουει....
Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω με το autohotkeys κανεις παπαδες.

Οσον αφορα το κοστος αφηστε το καλυτερα. Καντε μια συγκριση ποσο εχουν τα σετ πληκτρολογιο και μαους με bluetooth και δειτε ποσο κανει αυτο. Και ειναι και ελαχιστο που οπως ξερουμε ολοι στα κομπιουτεριακα οσο μικραινεις τοσο ακριβαινεις.....

Δεν νομιζω οτι πρεπει να υποστηριξω κατι , η εταιρια εχει βγαλει το τι κανει και το τι δεν κανει και εχουν γραφτει ηδη ενα σωρο ριβιους. Ο καθενας ψαχνει διαβαζει και αποφασιζει.
Πρωτα κοιταει αν του χρειαζεται βεβαια γιατι αν δεν εχεις φροντ εντ στο htpc και δεν σε νοιαζει να πιανεις χωρο με το γαιδουροπλκηκτρολογιο (για το alt f4) στο σαλονι του, ας μην το παρει. Στη δικη μου λογικη htpc και για το σαλονι/αισθητικη μου ηταν μαστ.
Το πηρα και το καταευχαριστιεμαι αλλα ειπαμε, περι ορεξεως.....

Επι της ουσιας τωρα. Απο τις 10 φορες που εχω ανοιγοκλεισει το htpc τη μια δεν το ειδε καθολου. Εχει κανεις υποψιν του τιποτα?

Επισης, το μαους δεν ειναι οτι ποιο ευκολο και δεν ξερω αν θα αποχωριστω το air..παντως θα προσπαθησω να δω αν μαθαινετε....

Καλα γιατί πεδεύεστε και δεν παίρνεται ενα ωράιο bluetooth πληκτρολόγιo / touchpad όπως αυτό με τα μισά λεφτα??

4728.1.0.jpg

τόσο πολύ σημαντικό είναι να χωράει στην τσέπη σας το πληκτρολόγιο του HTPC?! :p :p

Αυτο ειναι οντως πολυ ωραιο πληκτρολογιο μαους/ Αν δεν ειχα την επιλογη για το μινι αυτο θα επερνα. Αφου βγηκε το μικρο πλεον δεν το συζητω. Παντως ειναι πολυ ωραιο κι αυτο...

Ποντίκι χρειάζεται, το pad σε χρήστη ποντικιού σαν βοηθητικό extra καλό είναι αλλά είναι όντως φλύαρο.

Τι ακριβώς εννοείς?

Καποιο θεματακι πρεπει να εχει με το bluetooth. Στο δικο μου παρολο που το βλεπει κανονικα δεν βλεπω ποτε να ανβει το πρασινο λαμπακι του bt/ Νομιζω οτι θα επρεπε . Οταν ειχα θεμα και δεν μου το εβλεπε , πατησα το κονεκτ και στο δεκτη και σε αυτο και αναβοσβηνε κοκκινο. Βεβαια ποτε δεν ειδε το ενα το αλλο και δεν δουλεψε. >Αναγκαστηκα εβγαλα τη μπαταρια του και με το που την ξαναεβαλα , δουλεψε κανονικα.

Εχει ξεκαθαρισει καποιος εαν πρεπει να αναβει το πρασινο λαμπακι του bt η οχι ?