diNovo Mini™

Re: Απάντηση: diNovo Mini™

Εχει ξεκαθαρισει καποιος εαν πρεπει να αναβει το πρασινο λαμπακι του bt η οχι ?

Γράφω το πρώτο μου ποστ με το φρέσκο μου μίνι. το λαμπάκι του blutooth ανάβει κόκκινο όταν δεν έχει επικοινωνία. Πράσινο δεν μου έχει ανάψει ποτέ.

Σίγουρα θα χρειαστεί λίγος χρόνος να το συνηθίσω. Θα επανέλθω με αναλυτική κριτική αργότερα.

Εχει ξεκαθαρισει καποιος εαν πρεπει να αναβει το πρασινο λαμπακι του bt η οχι ?

Ουτε σε μενα αναβει.Μονο κοκκινο γινεται αν χασει επικοινωνια, αρα προφανως ετσι λειτουργει...

Καλό θα ήταν όσοι το πήρατε να μας πείτε από που το πήρατε, αλλά και τιμές... Εγώ ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν από ΗardShop (130 ) αλλά τίποτα...

Ουτε σε μενα αναβει.Μονο κοκκινο γινεται αν χασει επικοινωνια, αρα προφανως ετσι λειτουργει...
Όπως λειτουργεί και το edge δλδ

Εγώ το πήρα κατευθείαν από την Infoquest που αν δεν κάνω λάθος είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της Logitech στην Ελλάδα.

Μετά 2+ μήνες αναμονής, επιτέλους παρέλαβα κι εγώ.

Εντυπώσεις σύντομα.

Απάντηση: Re: diNovo Mini™

Βολεύει να χρησιμοποιείς το touchpad ως ποντίκι?

Αν είσαι ταχυδακτυλουργός μπορεί και να το πετύχεις.... κάποια φορά...
icon10.gif

Το λαμπάκι του bluetooth παραμένει κλειστό όταν έχει συνδεθεί.
Το touchpad δεν είναι ακριβές στη χρήση του ως ποντίκι αλλά στη χρήση του στο media center είναι πολύ βολικό.

Παιδιά, sorry για το λίγο :offtopic:, αλλά τι εμβέλεια έχει; Και τώρα που το λέμε, γενικά τι εμβέλεια έχουν τα bluetooth mice (sic!); Πάνω-κάτω και όχι για τίποτα του κιλού. Ευχαριστώ in advance...

Οι πρώτες εντυπώσεις και από εμένα είναι πολύ καλές!
Το Touchpad δεν είναι και το καλύτερο, αλλά μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.
Το καλύτερο όμως για εμένα είναι η εργονομία του πληκτρολογίου, είναι πολύ μικρό αλλά μπορείς να γράψεις κείμενο πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Το μόνο πλήκτρο που μου λείπει εκτός από τα F keys είναι το Caps Lock.

Λίγο που έπαιξα μαζί του χθες, είναι γκατζετάκι το φούστικο. :p

Το καλύτερο όμως για εμένα είναι η εργονομία του πληκτρολογίου, είναι πολύ μικρό αλλά μπορείς να γράψεις κείμενο πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα.
+1

Παιδιά, sorry για το λίγο :offtopic:, αλλά τι εμβέλεια έχει; Και τώρα που το λέμε, γενικά τι εμβέλεια έχουν τα bluetooth mice (sic!); Πάνω-κάτω και όχι για τίποτα του κιλού. Ευχαριστώ in advance...

Οι προδιαγραφές μιλάνε για 10 m (θεωρητικά). Εγώ έχω σήμα οπουδήποτε μέσα στο σαλόνι. Επειδή ο δέκτης ήταν πολύ στριμωγμένος μεταξύ του PC και του τοίχου (και επειδή προφανώς δεν ήθελα να τον βάλω μπορστά και να μην κλείνει το πορτάκι) έβαλα μια προέκταση USB (30 cm) και έβαλα τον δέκτη στην άκρη της σε σημείο που να μην φαίνεται. Η εμβέλεια βελτιώθηκε σημαντικά.

Οι προδιαγραφές μιλάνε για 10 m (θεωρητικά). Εγώ έχω σήμα οπουδήποτε μέσα στο σαλόνι. Επειδή ο δέκτης ήταν πολύ στριμωγμένος μεταξύ του PC και του τοίχου (και επειδή προφανώς δεν ήθελα να τον βάλω μπορστά και να μην κλείνει το πορτάκι) έβαλα μια προέκταση USB (30 cm) και έβαλα τον δέκτη στην άκρη της σε σημείο που να μην φαίνεται. Η εμβέλεια βελτιώθηκε σημαντικά.
Σωστός σε όλα.

Same here.