diNovo Mini™

Λοιπόν, το παρέλαβα και εγώ από το shop21 (125 euro). Κανένα πρόβλημα με την εμβέλεια, το backlight είναι must, λίγο δυσκολεύομαι με το touchpad (δεν μπορώ να το δουλέψω με ακρίβεια χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα), η πληκτρολόγηση είναι πολύ πιο γρήγορη από ότι περίμενα. Πάντως οπτικά, και σε συνδυασμό με αυτο: http://www.mental.gr/informatics/q5020.htm , είναι πολύ φιγουρατζίδικο. Από ότι βλέπω, μάλλον θα χρειαστεί και bluetooth ποντικάκι.

Επίσης, σε αντίθεση με τις εικόνες του που βρήκα στο internet (πχ http://img.hexus.net/v2/internationalevents/ces2008/nick/dinov_small_2.jpg ), στο δικό μου στη θέση του ctrl που βρίσκεται κάτω από το enter έχει alt, ενώ το ctrl βρίσκεται πάνω απο το αριστερό shift

edit: ξέχασα, καλώς σας βρήκα

Χθες υπεκυψα και εγω... ή μηπως ειναι καλυτερα να πω "υπεκλεψα"?!! :p :p

Τρομερο γκατζετακι! Και επειδη ετσι και αλλιως δεν πολυ-χρησιμοποιω πληκτρολογιο στο HTPC, αποφασισα για χαρη του να "σουταρω" το αγαπημενο μου dinovo edge...

Re: Απάντηση: diNovo Mini™

Χθες υπεκυψα και εγω... ή μηπως ειναι καλυτερα να πω "υπεκλεψα"?!! :p :p

Τρομερο γκατζετακι! Και επειδη ετσι και αλλιως δεν πολυ-χρησιμοποιω πληκτρολογιο στο HTPC, αποφασισα για χαρη του να "σουταρω" το αγαπημενο μου dinovo edge...

Χμμμ... αισθητικά είναι καλύτερο από το EDGE?

Απάντηση: Re: Απάντηση: diNovo Mini™

Χμμμ... αισθητικά είναι καλύτερο από το EDGE?

Ας μην κοροιδευομαστε...το ενα ειναι πληρες πληκτρολογιο-ποντικι και το αλλο ειναι προσαρμοσμενο στις (περιορισμενες) αναγκες του HTPC..Μην νομιζεις οτι μπορει να γραψεις και κειμενα με τα λιλιπουτεια πληκτακια του!
Για εμενα που θελω κανενα Play-pause, alt-ctr-del :p, το Mini ειναι μια χαρα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: diNovo Mini™

Σαν touchpad είναι καλύτερο αυτό του EDGE?

Y.Γ. Έχεις καταλάβει γιατί ρωτάω.......:idea:

Ναι, οσο το επαιξα, το μικρο εχει μια πιο "λαστιχενια" αισθηση..κανεις ομως δουλεια..Δεν βρηκα μονο που ειναι το δεξι κουμπι του ποντικιου!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: diNovo Mini™

Ας μην κοροιδευομαστε...το ενα ειναι πληρες πληκτρολογιο-ποντικι και το αλλο ειναι προσαρμοσμενο στις (περιορισμενες) αναγκες του HTPC..Μην νομιζεις οτι μπορει να γραψεις και κειμενα με τα λιλιπουτεια πληκτακια του!
Για εμενα που θελω κανενα Play-pause, alt-ctr-del :p, το Mini ειναι μια χαρα!

Γμτ δεν ξέρω τι να κάνω... :slapface:

Λοιπον, στα vista παιζει τζετ, απλα περασα τους drivers και το ειδε μια χαρα.
Επισης, με το δικο του usb bluetooth stick δουλευει και στο bios! (Κατι πολυ χρησιμο αν εχεις dual boot συστημα και πρεπει να επιλεξεις ποιο λειτουργικο θα μπουταρει πρωτο).
Ομως εχω προβλημα στα xp και θελω την βοηθεια σας:
Περασα κανονικα τους drivers του cd και το update απο το Internet, αλλα το βλεπει μονο ως ποντικι και αυτο μονο εφοσον πατησω τα δυο κουμπια (ενα στον δεκτη και ενα στο mini), χωρις μαλιστα να μου ζητησει να γραψω κωδικο (πχ 13456) για να το "κλειδωσει", οπως με ολα τα bluetooth.
Νομιζα οτι εφταιγε κατι στην εγκατασταση μου, και ξαναπερασα τα xp SP2 απο την αρχη (ηθελα καιρο να το κανω..). Ομως εχω το ιδιο ακριβως προβλημα!
Αλλαξα και usb εισοδο, χωρις κανενα αποτελεσμα...
Καμια ιδεα παιδες;

Οταν το μετέφερα απο το ένα μηχάνημα στο άλλο, μου έκανε κάτι τέτοια κολλήματα, τα οποία λύθηκαν με βγάλσιμο της μπαταρίας και ένα restart

Λοιπον, στα vista παιζει τζετ, απλα περασα τους drivers και το ειδε μια χαρα.
Επισης, με το δικο του usb bluetooth stick δουλευει και στο bios! (Κατι πολυ χρησιμο αν εχεις dual boot συστημα και πρεπει να επιλεξεις ποιο λειτουργικο θα μπουταρει πρωτο).
Ομως εχω προβλημα στα xp και θελω την βοηθεια σας:
Περασα κανονικα τους drivers του cd και το update απο το Internet, αλλα το βλεπει μονο ως ποντικι και αυτο μονο εφοσον πατησω τα δυο κουμπια (ενα στον δεκτη και ενα στο mini), χωρις μαλιστα να μου ζητησει να γραψω κωδικο (πχ 13456) για να το "κλειδωσει", οπως με ολα τα bluetooth.
Νομιζα οτι εφταιγε κατι στην εγκατασταση μου, και ξαναπερασα τα xp SP2 απο την αρχη (ηθελα καιρο να το κανω..). Ομως εχω το ιδιο ακριβως προβλημα!
Αλλαξα και usb εισοδο, χωρις κανενα αποτελεσμα...
Καμια ιδεα παιδες;

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Μετα απο ψαξιμο σε σελιδες επι σελιδων στα φορα της logitech, ενας τυπακος βρηκε την λυση: Πρεπει να βαλεις το usb bluetooth dongle στην θυρα USB με το κοκκινο κουμπι πατημενο συνεχως, μεχρι να το δουν τα xp σαν Bluetooth device!
Και οι τυποι δεν το αναφερουν καν πουθενα!!Απιστευτο!! Τι αλλο θα δουμε Θεε μου...

I've been over forums for an hour now trying to solve this problem.. when i came across a very easy and simple solution, I just got the new Logitech DiNivo Edge, and i spent a handsome bulk of money for this beast, but when i found out that the dongle doesnt act as a BT reciever i was nothing but pissed..

so heres what i found out:

from my past hour of what was seemingly pointless surfing with my hand on my cheek i found out that there are two modes the dongle works in. Embedded and HCI. and by default the embedded is working.. which emulates a USB device so it seems to your PC that your using a normal USB mouse/keyoard.. so i was looking for a way to get the other mode to work by reading tutorials\installing drivers and what not... with no luck

so i was reading comments on one of the many "How-to" 7+ page tutorials and one person (Credit goes to him) wrote if you push and hold the little red Button on the USB BT mini-receiver while your plugging it in it will enable the other mode, i took the BT dongle out pushed the button and plugged it back in, i held it for about 5 seconds.

and guess what... It worked!

hope this works for all of you... a simple solution to a stupid problem... and logitech could have prevented this inconvenience by documenting this information somewhere...

~omar

Αυτό το γκατζετάκι το "γλυκοκοιτάζω" γιατί θέλω να λύσω το πρόβλημα χειρισμού του PC που βρίσκεται στο γραφείο από το σαλόνι.

Η απόσταση σε διαγώνιο δεν ξεπερνά τα 9-10m αλλά παρεμβάλλονται τοίχοι...

Η ερώτηση αφορά τους κατέχοντες! Έχει λοιπόν τύχη σε τέτοιο περιβάλλον;

Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει αλλάζοντας δωμάτιο μέσα στα πλαίσια αυτής της απόστασης;

Ευελπιστούσα στο ότι υποστηρίζει Bluetooth® 2.0...μήπως και οι δυνατότητες του ήταν επαρκής.

Μήπως υπάρχει περίπτωση να βρω, USB καλώδιο στα 12-13μ. μπας και το περάσω από τοίχους, με αναμονή κοντά στην τηλεόραση, για άμεση "επαφή";

Εγώ πάντως με παλιό logitech mouse, έπιανα μια χαρά με τοίχο στα 7 μέτρα περίπου.

Έπιανε στα 7 μ. με τοίχο!

Μήπως κάποιος κάτοχος του diNovo μπορεί να το τεστάρει;