diNovo Mini™

Εγώ μπορώ. Αλλά δεν έχω το mini, αλλά το κανονικό. Το mini ίσως το αγοράσω αυτό το μήνα. Αλλιώς απ' το καλοκαίρι. :p

Στα 10μ θες να το ελέγξω??? Αλλά υπόψη ότι ο τοίχος ο δικός σου μπορεί να είναι πιο χοντρός ή δεν ξέρω εγώ τι και αν δουλεύει σε εμένα, να μην δουλεύει σε εσένα. Ο δικός μου πάντως είναι λεπτός και... κούφιος :p… καθώς έχει συρόμενη πόρτα. Αλλά αν απομακρυνθώ τότε λογικά θα περάσει απ' τον άλλο τοίχο που είναι χοντρός. Μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι θα περάσει οπό 2 τοίχους εξαιτίας της θέσης του δωματίου.

Μπα. Δεν γίνετε στον δικό μου χώρο στα 10μ. Στα 7μ πιάνει πάντως. Σκέψου όμως ότι το max range είναι 10μ (χωρίς εμπόδια). Οπότε δεν γίνετε στα 10μ με τοίχο να πιάσεις, εκτός αν είναι κάνας πολύ λεπτός τοίχος. :p

"Manos" η δοκιμή που έκανες, ήταν ακριβώς ότι ήθελα.

Η απόσταση σαλονιού-PC δεν είναι σε κάθετη θέση ως προς τους τοίχους αλλά διαγώνια...που στην ουσία θα διαπεράσει τοίχους από γραφείο, χωλ, σαλόνι (ούτε και εγώ ξέρω ποια διαδρομή θα έχει το σήμα).

Πίστευα ότι στο bluetooth τα 10μ. δεν είναι οπτικά αλλά γενική εμβέλεια, ανεξαρτήτως εμποδίων.

Οπότε τώρα είναι σίγουρο ότι δεν θα λειτουργήσει. Πιθανόν να προβώ σε δύο καλώδια προέκτασης USB και μέσα από το κανάλι που έχω περάσει το HDMI καλώδιο να περάσω και το 10m USB, έτσι ώστε να το αφήσω σε αναμονή σε κάποια γωνία του σαλονιού και να συνδέσω εκεί το USB bluetooth που χρειάζεται.

Ευχαριστώ για την δοκιμή.

Και σε εμένα διαγώνια είναι. Περνάει 2-3 τοίχους. Στα 7μ περνάει 2 τοίχους το πολύ.

Δεν γίνετε αυτό που λες. Η εμβέλεια μειώνετε με τα εμπόδια.

Βασικά στο net υπάρχουν ασύρματα πληκτρολόγια με wi fi και εμβέλεια 30μ. Δεν ξέρω αν πουλάνε και στην Ελλάδα τέτοια. Όμως δεν πρέπει να είναι καλά για την υγεία.

Παρακαλώ. :)

Άργησα αλλά το ανακάλυψα κι εγώ αυτό το gadget.
Μάλλον θα το πάρω σήμερα το απόγευμα.

Ωραία. Δώσε μας review. Το κακό με το απλό dinovo είναι ότι μερικές φορές κολάει και δεν ανταποκρίνεται για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό διορθώνετε με το αν το κλείσω και το ξανανοίξω. Δεν ξέρω αν θα δω βελτίωση αν το βάλω στο μπροστινό USB. Τώρα το έχω στο πίσω. Δεν ξέρω αν έχει το ίδιο πρόβλημα και το mini. Πάντως για το HTPC πρέπει να είναι τέλειο. ;)

Λοιπόν προσωπικά εχω ξετρελαθεί.Δεν το αφήνω από τα χέρια μου.
Φοβερός φωτισμός.Πολύ καλή ανταπόκριση των πλήκτρων.
Το clickpad, εντάξει, στην αρχή είναι περίεργο αλλά ήδη έχω αρχίζω να μαθαίνω πως θέλει να το δουλεύεις.Μέσα σε μια βδομάδα ξετρίβεις.
Τα play pause stop fw rew δουλεύουν κομπλέ media player,classic,media center,powerdvd.
Η έκδοση που έχω έχει alt.
Θα ήθελα ένα ctrl και στα δεξιά αλλά οκ μην είμαστε υπερβολικοί.
Μόνο παράπονο ότι όταν το έχω αδρανές και σβήσει το backlight και θέλω να πατήσω το βελάκι προς τα κάτω πιάνει με το 2ο-3ο πάτημα.

EDIT:Μετά από σύντομη αναζήτηση το πρόβλημα αυτό έχει συζητηθεί σε πάρα πολλά ξένα forums και με posters από πολλές χώρες της γης.

Θα ψάξω λίγο να δω αν είναι γενικό αλλιώς μπορεί να ζητήσω να μου το αλλάξουνε.Που και πάλι μπορώ να ζήσω με αυτό αλλά αφού το πλήρωσα θέλω να δουλεύει τέλεια.
Πληκτρολόγηση πολύ άνετη όχι και τυφλό αλλά αν ξέρεις που πεφτουν τα κουμπία μπορείς να γράψεις σχεδόν όπως και σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο.

Αν έχετε απορίες στη διάθεση σας.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα....

Last edited:
Το βάζεις στα γόνατά σου ή το κρατάς στην παλάμη σου??? Γιατί μου φαίνετε πολύ μικρό για να μπορείς να το βάλεις στο γόνατό σου και να γράφεις άνετα.

Αυτό με το βελάκι μάλλον θα είναι πρόβλημα κατασκευαστικό. Μην το σκαλίζεις. Και εγώ που σκάλιζα το UPS της APC, τι κατάλαβα??? Στο τέλος αποδείχτηκε ότι τα προβλήματα ήταν της κατασκευής του. Και εγώ έδωσα 530 ευρώ για το UPS, οπότε εγώ να φανταστείς πόσο θα ήθελα να δουλεύει τέλεια. Αλλά αφού δουλεύει χωρίς σοβαρά προβλήματα είμαι ευχαριστημένος. :p

Το βάζεις στα γόνατά σου ή το κρατάς στην παλάμη σου??? Γιατί μου φαίνετε πολύ μικρό για να μπορείς να το βάλεις στο γόνατό σου και να γράφεις άνετα.

Αυτό με το βελάκι μάλλον θα είναι πρόβλημα κατασκευαστικό. Μην το σκαλίζεις. Και εγώ που σκάλιζα το UPS της APC, τι κατάλαβα??? Στο τέλος αποδείχτηκε ότι τα προβλήματα ήταν της κατασκευής του. Και εγώ έδωσα 530 ευρώ για το UPS, οπότε εγώ να φανταστείς πόσο θα ήθελα να δουλεύει τέλεια. Αλλά αφού δουλεύει χωρίς σοβαρά προβλήματα είμαι ευχαριστημένος. :p

Είναι ακριβώς όσο μια φυσιολογική αντρική παλάμη.Εννοείται όχι στα γόνατα.
Σαν πλατύ τηλεκοντρόλ είναι.

Το έχεις βάλει σε πίσω usb ή σε μπροστινή??? Σου κολλάει μερικές φορές ή μπα??? Γιατί εμένα το μεγάλο μου κολλάει και μερικές φορές καταντάει εκνευριστικό.

Σε πίσω usb το έχω βάλει.
Μόνο κόλλημα καμιά φορά ότι το ποντίκι αποκρίνεται αλλαντάλων για 2-3 δευτερόλεπτα.Αλλά πολύ σπάνια.

ΟΚ. Άρα αυτό θα το πάρω για να αντικαταστήσω το μεγάλο dinovo που έχω τώρα, αφού σκοπεύω να χρησιμοποιώ το laptop για office και surfing. :)

re paides, telika den mporw na apofasisw ti na parw! Edge i mini? Ti proteinete? to mini einai katholoy eykoloxristo gia surfing,chatting kai tis ypoloipes kathimerines leitoyrgies toy pc, i einai mono omorfia? to touchpad toy edge einai kalo,i xreazetai kai ayto ena extra pontiki? yparxei kanena metro sygkrisis metaksy toy touchpad toy edge kai toy touchpad toy mini.an mporei As voithisei kapoios poy exei xeiristei kai ta 2.eyxaristw poly!

Αν το θες για HTPC παρε το mini. Αν θες να γραφεις πολυ και να σερφαρεις παρε το Edge. Ειχα και τα δυο. Για αυτο που ηθελα εγω (αποκλειστικα για HTPC-οχι γραψιμο-Media buttons etc) το Mini δεν παιζεται...

rto mini einai katholoy eykoloxristo gia surfing,chatting kai tis ypoloipes kathimerines leitoyrgies toy pc?
Χλωμότατο (αντε για κανα surfing).

Εκτός αν έχεις συνηθίσει τα sms σε κινητό οπότε αυτό θα σου φανει παιχνιδάκι.

to touchpad toy edge einai kalo,i xreazetai kai ayto ena extra pontiki?
Για ‛απλή’ χρήση (κανα surfing κλπ), σε καλύπτει το edge και δύσκολα και το mini.

yparxei kanena metro sygkrisis metaksy toy touchpad toy edge kai toy touchpad toy mini.
Του Edge είναι αρκετα (όχι όμως τραγικά) καλύτερο του mini

sas eyxaristw poly re paidia.an kai akomi den ksekatharisa se poio apo ta 2 tha kataliksw, giati to paliomini einai tromera omorfo alla den kserw pws einai na grafeis kai na leitoyrgeis ton kersora me toys antixeires.elpizw na ta petyxw se kapoio magazi wste na ta dokimasw kai ta 2, an kai den to kovw. ayta einai dyskola gia to ELLADA!

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν με αυτό το gadget μπορώ να ελέγξω ό,τι θέλω στον υπολογιστή, media center, mediaportal, winamp, media player classic, powerdvd και λοιπά ώστε να πω ότι δεν χρειάζομαι ασύρματο ποντίκι. Επίσης η κίνηση οτυ ποντικιού είναι ομαλή? Πόσο εύκολο θα είναι για άτομο που δεν έχει εμπειρία με υπολογιστές? Ευχαριστώ!!

Απάντηση: Re: diNovo Mini™

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν με αυτό το gadget μπορώ να ελέγξω ό,τι θέλω στον υπολογιστή, media center, mediaportal, winamp, media player classic, powerdvd και λοιπά ώστε να πω ότι δεν χρειάζομαι ασύρματο ποντίκι. Επίσης η κίνηση οτυ ποντικιού είναι ομαλή? Πόσο εύκολο θα είναι για άτομο που δεν έχει εμπειρία με υπολογιστές? Ευχαριστώ!!

Ναι για τη χρήση που το θες (δλδ HTPC χρηση) ειναι ό,τι πρέπει! Σίγουρα δεν είναι να γράψεις τη διατριβή σου με το mini αλλα για HTPC χρήση ειναι καταπληκτικό.

Re: Απάντηση: Re: diNovo Mini™

Ναι για τη χρήση που το θες (δλδ HTPC χρηση) ειναι ό,τι πρέπει! Σίγουρα δεν είναι να γράψεις τη διατριβή σου με το mini αλλα για HTPC χρήση ειναι καταπληκτικό.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι είναι για τέτοια χρήση, για htpc.

Μήν ξεχάσεις το πρόβλημα που έχει αναφερθεί κι εδώ με το κάτω βέλος και από ότι φαίνεται είναι εργοστασιακό και προς το παρόν δεν έχει δοθεί λύση.
Λύνεται πατώντας λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο πάνω.
Απλά για να μην μας πεις ότι δεν στο είπαμε.
Κατά τα άλλα δεν το έχω μετανιώσει στιγμή....