Διόρθωση φωτογραφίας

Είναι έτσι και αλλιώς πολύ μικρότερος απο τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσεις στα ραγίσματα και τις μουντζούρες.
Αλλά ανάλογα απο το υπόλοιπο ρετούς που πρέπει να γίνει μπορεί και να λιγοστεύει τον χρόνο συνολικά. Διότι με τα healing brush κλπ. οταν διορθώνεις γρατζουνιές έχεις την ένοια να βρείς καθαρή γειτονική περιοχή και τα μπιμπίκια σε δυσκολεύουν αν δεν θέλεις να έχεις αλλόκοτα πατερνς.

Το καλό είναι οτι επεμβαίνει μόνο στα μπιμπίκια και έτσι προκαλεί ελάχιστο θόλωμα στην υπόλοιπη φωτο. Με τις κλασικες μεθόδους για να πολεμήσεις τα μπιμπίκια παίρνεις και μεγάλη δόση θολώματος.

Υπόψιν οτι την επεξεργασία την έκανα στο περίπου όπως την θυμόμουνα απο πριν χρόνια. Υπάρχουν αναλυτικές παρουσιάσεις και τελευταία εκδοση των plugin στο http://www.skeller.ch/ps/fft_action.php

Θα σου πρότεινα για να μην παιδέυεσαι
να το δώσεις σε κανεναν άλλο
να το κάνει

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Διόρθωση φωτογραφίας

να το κάνει

Φίλε nikos777 προτροπές του τύπου "μέ xx στο φτιάχνω" δεν έχουν θέση εδώ.
Τα μέλη βοηθούν και συμβουλεύουν ο ένας τον άλλο και απ ότι βλέπεις αυτό λειτουργεί.

Είναι έτσι και αλλιώς πολύ μικρότερος απο τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσεις στα ραγίσματα και τις μουντζούρες.

Ναι βρε Ηλία , αλλά δυο φωτογραφίες είναι και είμαι και σε περίοδο που έχω φουλ δουλειά , φαντάζει βουνό για μένα να προσπαθήσω να τις διορθώσω τη στιγμή που έχω πλήρη άγνοια επεξεργασίας . Εξ άλλου πόσο καλύτερα να τα καταφέρω από την δουλειά που έχει γίνει ήδη εδώ ?

να το κάνει

Δεν πρόλαβα να δω όλο το ποστ σου πριν την επέμβαση του Billy , αλλά επειδή κατάλαβα περί τίνος πρόκειται , θέλω να σου κάνω γνωστό πως ότι βλέπεις και διαβάζεις στο AVClub είναι στην πλειονότητα των περιπτώσεων κάτι μεταξύ φίλων , αν θέλεις να γίνεις φίλος μας εδώ είμαστε .

Δεν είναι ότι θέλω να την βγάλω τσάμπα , άλλωστε για την συγκεκριμένη φωτογραφία πριν 20 περίπου χρόνια που απεστάλη μέσω τοπικού φωτογραφείου σε ειδικό έχω πληρώσει αρκετά (κάπου στις 2000 δραχμές τότε και με αποτέλεσμα αρκετά κατώτερο του παρόντος νήματος) , απλά με την υπάρχουσα τεχνολογία και τις γνώσεις των παιδιών εδώ είπα να την αποκτήσω και σε ψηφιακή μορφή και χαίρομαι που επετεύχθη .

Ωραιο πρωτο ποστ...

Ευχαριστώ .