Διπλασιασμό (δωρεάν) των πακέτων δεδομένων απο τις εταιρείες κινητής!

Απάντηση: Re: Διπλασιασμό (δωρεάν) των πακέτων δεδομένων απο τις εταιρείες κινητής!

H COSMOTE εβγαλε για διπλασιασμο στα προσθετα πακετα που αγοραζεις σε καρτοκινητο και καρτοσυμβολαιο (φανταζομαι και συμβολαιο) με ονομασία GIGA MAX . Κανονικα θα έπρεπε σε οσους εχουν συμβολαια να διπλασιάσουν τα GB των προγραμματων τους

Ναι! Κι εγώ που νόμιζα ότι διπλασίασαν τα δεδομένα όπως είπαν...

αμήν και πότε! από τους πρώτους θα είμαι.

πολυ ευκολα γινεται.
εδω μαζευονται για ψυλλου πηδημα.

μ`αρεσει που στο διαφημιζουν και σαν σουπερ προσφορα το 1gb 8.50 ευρω !!
τι λαμογια Θεε μου-και καθομαστε και τους κοιταμε..

μου θυμιζουν τις τραπεζες,που πια σε σπρωχνουν για ολα στις ηλεκτρονικες συναλλαγες,
αλλα συγχρονως κλεινουν και καταστηματα,με αποτελεσμα να υπαρχει ενα μηχανημα της τραπεζας σου ανα περιοχη.!!
οποτε εαν καιγεσαι να σηκωσεις λεφτα,και το μηχανημα ειναι γεματο με κοσμο ή εχει προβλημα,
τραβας απο αλλη τραπεζα και τρως και το διετριευρακι επιπλεον.
για γελια και για κλαματα,αλλα δρουν ανενοχλητοι...

H COSMOTE εβγαλε για διπλασιασμο στα προσθετα πακετα που αγοραζεις σε καρτοκινητο και καρτοσυμβολαιο (φανταζομαι και συμβολαιο) με ονομασία GIGA MAX . Κανονικα θα έπρεπε σε οσους εχουν συμβολαια να διπλασιάσουν τα GB των προγραμματων τους

Στα καρτοκινητά μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν βλέπω να έχουν διπλασιάσει κάτι! Ακόμα βλέπω το πακέτα 1 GB για ένα μήνα με 8,5 ευρώ !!

Εγώ πάντως παιδιά ενεργοποίησα 2-3 φορές το καλοκαίρι που είχε (και καλά προσφορά) 8 GB (αντί για 1GB) με 8,5 ευρώ και προς το παρόν κάνω δουλειά έτσι.

Πληροφόρηση εκ των έσω της Cosmote:

α) περιμένετε λίγο για την ενεργοποίηση των αλλαγών
β) θα αλλάξουν όχι μόνο τα data στα επί πληρωμή προγράμματα αλλά και στα βάσει παγίου.

Θα γίνουν αλλαγές αλλά όσοι βιάζονται για τιμές ανάλογες με αυτές χωρών της Ευρώπης θα πρέπει να κάνουν (πολλή) υπομονή.
Πάντως ένας (τουλάχιστον) από τους πάροχους ετοιμάζει γενναιόδωρο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. (αν δεν προκύψουν αλλαγες τελευταιας στιγμής)

Θα γίνουν αλλαγές αλλά όσοι βιάζονται για τιμές ανάλογες με αυτές χωρών της Ευρώπης θα πρέπει να κάνουν (πολλή) υπομονή.
Πάντως ένας (τουλάχιστον) από τους πάροχους ετοιμάζει γενναιόδωρο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. (αν δεν προκύψουν αλλαγες τελευταιας στιγμής)

Τι ακριβώς εννοείς αγαπητέ φίλε Γιώργο? Τι Χριστουγεννιάτικο δώρο ετοιμάζεται και από ποιόν πάροχο? Έχεις πληροφορίες για κάτι πιο συγκεκριμένα?

Απάντηση: Re: Διπλασιασμό (δωρεάν) των πακέτων δεδομένων απο τις εταιρείες κινητής!

Τι ακριβώς εννοείς αγαπητέ φίλε Γιώργο? Τι Χριστουγεννιάτικο δώρο ετοιμάζεται και από ποιόν πάροχο? Έχεις πληροφορίες για κάτι πιο συγκεκριμένα?
Λένε για unlimited data σε what's up για 10 μέρες με ενεργοποίηση από τις 16.

εγώ πάντως που έχω πρόγραμμα με 40 γίγα, το πρόγραμμα είναι μόνο data, από το καλοκαίρι μου τα έχει κάνει 80 γίγα χωρίς να πληρώσω παραπάνω.

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/unlimited-data-xmas-offer/

Δωρεάν Απεριόριστα Data!
Σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου WIND για 10 ημέρες!
Μετά τα 15GB η ταχύτητα ορίζεται έως 1Μbps.

Πως μπορείς να το αποκτήσεις;
Έως 2 Ιανουαρίου μπες στο myWind και απόκτησέ το με μία κίνηση!
ή
Κατέβασε το myWind app

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/unlimited-data-xmas-offer/

Δωρεάν Απεριόριστα Data!
Σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου WIND για 10 ημέρες!
Μετά τα 15GB η ταχύτητα ορίζεται έως 1Μbps.

Πως μπορείς να το αποκτήσεις;
Έως 2 Ιανουαρίου μπες στο myWind και απόκτησέ το με μία κίνηση!
ή
Κατέβασε το myWind app

Αυτό, τεχνηέντως, κάνει τα ''απεριόριστα'', ''περιορισμένα''.

Re: Απάντηση: Διπλασιασμό (δωρεάν) των πακέτων δεδομένων απο τις εταιρείες κινητής!

εγώ πάντως που έχω πρόγραμμα με 40 γίγα, το πρόγραμμα είναι μόνο data, από το καλοκαίρι μου τα έχει κάνει 80 γίγα χωρίς να πληρώσω παραπάνω.

Δεν θα ήταν καλύτερα να σου κόψει την τιμή στη μέση και αν θες να την ξαναπας εκεί που ήταν με τα διπλάσια data ?

Εκτός αν θεωρούμε ότι οι τιμές (σε σχέση με τιμές και εισοδήματα άλλων χωρών) είναι καλές. Οπότε δεν μπορούν να γίνουν πιο καλές και πρέπει να λέμε και ευχαριστώ.