Διπλό κινητό;

Re: Επιλογη Κινητου

γιατί δεν παίρνεις ένα iphone να τελειώνεις μια και καλή....κατα τη γνώμη μου δεν υπάρχει ανταγωνισμός....

Λανσάρει μόνο του στην κορυφή.....

Εχω Iphone,2g βεβαια,και δεν με εχει βολεψει και πολυ.

Re: Επιλογη Κινητου

Εγώ χρησημοποιώ ΒΒ και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Αναγκάστηκα βέβαια να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για να λαμβάνω e-mails μόνος μου, πληρώνω σε Cosmote τα 100ΜB 20 ευρώ το μήνα. Το καλό είναι ότι τα ΒΒ έχουν λογισμικό που μικραίνει το μέγεθος των αρχείων e-mails και έτσι δεν φτάνω ποτέ το ανωτέρω όριο....

όσο για το usei interface ναι θέλει κάποια εξοικείωση στην αρχή αλλά μετά από 1~2 μέρες το συνηθίζεις. Το πρόηγούμενό μου κινητό ήταν Samsung OMNIA.

Το χω περίπου 8 μήνες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αν έχεις μεγάλο αριθμό e-mails να βλέπεις συμφέρει τα μάλα....

iPhone η κατι αλλο

Εχω επιδοτηση 430e,τι προτεινεται;
iphone(585e λογικα με την ανακοινωση του 4 θα πεσει η τιμη του )
HTC desire-( περιπου 500e)

Απάντηση: iphone η κατι αλλο

Εχω επιδοτηση 430e,τι προτεινεται;
iphone(585e λογικα με την ανακοινωση του 4 θα πεσει η τιμη του )
HTC desire-( περιπου 500e)
Πολύ καλό το desire αλλά iphone ΔΕΝ είναι!!

Μην περιμένεις να πέσει η τιμή του iphone θα το αποσύρει και θα φέρει το καινούριο.

καλό αλλά μεγάλο!

Δες και το omnia 2
http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=22&Category=69978004&Products=1415557,1405233,1419994
Επισης το omnia 2 εχει οθονη amoled...!
και το desire έχει amoled

το omnia2 δεν ξέρω, δεν το έχω δουλέψει! το HD2 σε μαγεύει η μεγάλη οθόνη αλλά θα σε κουράσει το μέγεθος τις συσκευής!
εκτός από iphone.. θα σου πρωτινό το desire μεγάλη οθόνη, καλό μέγεθος συσκευής και αρκετά καλή ποιότητα οθόνης/συσκευή.

:ernaehrung004:

Last edited:

Βασικά ποιές είναι οι ανάγκες του φίλου για να βοηθήσουμε με σωστές προτάσεις?

Αυτό ακριβώς,αν δεν ξέρουμε τις ανάγκες του και του προτείνουμε κάτι στα τυφλά.Το omnia 2 θα το έχω σε κανένα - δυο βδομάδες στα χερια μου και θα σας πω εντυπώσεις !

Re: iphone η κατι αλλο

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κατ'εμέ κινητό που να συγκρίνεται με το iPhone, παρ'όλα τα στραβά του και τις λαλακίες/εμμονές της Apple.

Αν θεωρείς ότι μπορείς να ανταποκριθείς στο κόστος, το παίρνεις με κλειστά μάτια. Αν θεωρείς ότι μπορείς να περιμένεις και 2-3 μήνες, παίρνεις το 4, αλλά κατ'εμέ, οι διαφορές με το 3GS είναι αμελητέες, τουλάχιστον δεν αξίζουν αναμονή μηνών.

Βέβαια σωστό είναι κι αυτό που λέει ο Φραπές παραπάνω, είναι θέμα αναγκών όλα, αλλά νομίζω ότι το iPhone δεν απογοήτευσε πολύ κόσμο ως τώρα. Η βιβλιοθήκη διαθέσιμων προγραμμάτων είναι απέραντη, τα προγράμματα είναι τα περισσότερα πολύ φθηνά ή τσάμπα, η ευχρηστία είναι για σεμινάριο.

Μόνο αρνητικό (τραγικό κατ εμέ) η όλη φάση iTunes, καθώς και το απαράδεκτα υψηλό SAR.

Last edited:

Aν θες υπενθυμίσεις, ραντεβου, σημειώσεις/tasks, σοβαρο ημερολόγιο για ολα αυτα και τετοια απλα ξεχνα το iphone. ΓΙα ολα τα αλλα ειναι ΟΚ το iphone

Last edited:
Re: Απάντηση: iphone η κατι αλλο

Aν θες υπενθυμίσεις, ραντεβου, σημειώσεις/tasks, σοβαρο ημερολόγιο για ολα αυτα και τετοια απλα ξεχνα το iphone. ΓΙα ολα τα αλλα ειναι ΟΚ το iphone

Πρόσθεσε και GPS.

Σαν GPS δεν εχω προβλημα παρολο που εχω το 2G και παιζω με βαση gps, και αρκετα προγραμματα υπαρχουν και το GUI ειναι απλουστατο και "ευκολο", μόνο οι χάρτες υστερούν και η ελλειψη multitasking (προς το παρων) ειναι θέμα.
Για απλη χρήση παντως ειναι μια χαρά.
Ο ενδιαφερόμενος ομως δε μας δινει 1-2 clue για να μπουμε στο πνευμα τι ψάχνει!!!!

Το μονο που λειπει ειναι το tasks/notes του outlook. Κατα τα αλλα (ημερολογιο, email, contacts) κανει καταπληκτικο push συγχρονισμο με τον exchange server.

Το μονο που λειπει ειναι το tasks/notes του outlook. Κατα τα αλλα (ημερολογιο, email, contacts) κανει καταπληκτικο push συγχρονισμο με τον exchange server.

Δε μιλώ τοσο για αυτο οσο τον τροπο εμφάνισης/ειδοποίησης/υπενθυμισης/προεπισκοπισης εβδομαδας κτλ... με μια ματια στο ιδιο το τηλέφωνο, το ζουμί της ολης υπόθεσης δλδ... μεχρι και το pocket informant που κανει παπαδες στα wm στην εκδοση Iphone με απογοητεψε πλήρως και το ξήλωσα....

Last edited:

Δε μιλώ τοσο για αυτο οσο τον τροπο εμφάνισης/ειδοποίησης/υπενθυμισης/προεπισκοπισης εβδομαδας κτλ... με μια ματια στο ιδιο το τηλέφωνο, το ζουμί της ολης υπόθεσης δλδ... μεχρι και το pocket informant που κανει παπαδες στα wm στην εκδοση Iphone με απογοητεψε πλήρως και το ξήλωσα....

Εγω το χρησιμοποιω καθημερινα για επαγγελματικους λογους και το βρισκω πολυ πιο ευχρηστο απο το blackberry και τα wm. Το ιδιο και πολλοι αλλοι στην εταιρια (ολοι γυρνουν σε iphone πλεον).

Πως μπορει να ειναι ευχρηστο, αφου δεν κανει απολυτως τίποτα απο το να ειναι ολες οι πληροφορίες καπου καταχωνιασμενες χωρις να τις βλεπεις αμεσα τα τρεχοντα των επομενων ημερων και διχως σοβαρο τρόπο υπενθύμισης γι αυτά. για να μη μιλησω για υπενθυμισεις εορτων γενεθλιών...εχω καει πλήρως.
Χάνω κατι?

Πως μπορει να ειναι ευχρηστο, αφου δεν κανει απολυτως τίποτα απο το να ειναι ολες οι πληροφορίες καπου καταχωνιασμενες (χωρις να τις βλεπεις αμεσα τα τρεχοντα των επομενων ημερων) και διχως σοβαρο τρόπο υπενθύμισης γι αυτά. για να μη μιλησω για υπενθυμισεις εορτων γενεθλιών...εχω καει πλήρως. Μιλάω για native Ημερολογιο iphone. Αλλα και app που εψαξα δεν βρηκα κατι αξιολογο...
Χάνω κατι?