Διπλό κινητό;

Re: Απάντηση: Re: Σε αναζήτηση παντόφλας

Εδώ θα διαφωνίσω. Δεν υπάρχει αντικείμενο που να μην υπάρχει εφαρμογή να το καλύψει. Ένα μικρό αριθμό προγραμμάτων μπορείς να δεις και στο sticky μήνυμα στην κατηγορία.

Εγώ θα πρότεινα αρχικά μόνο HTC γιατί η Ace Hellas είναι η μόνη που έχει κάνει σοβαρή δουλειά στον εξελλινισμό των συσκευών (και δεν μιλάω απλώς να γράφεις ελληνικά)

Κι εγώ εδώ θα συμφωνήσω με το Γιώργο. Μάλιστα θα έλεγα ότι τα WM είναι το λειτουργικό με τις περισσότερες εγαρμογές.

Άσε που αν έχεις και το μικρόβιο μπορείς να γράψεις και δικές σου εύκολα...!!! (ξεφεύγουμε αλλά λέμε τώρα...)

Re: Σε αναζήτηση παντόφλας

Νομίζω ότι το μόνο μείον του Ρ3300 είναι ότι δεν έχει 3G...

(έτσι δεν είναι παίδες)???

Εχχμμ συγνώμη , χρησιμοποιείτε 3G? :confused: :confused:
Ποιο χρήσιμη μου φαινεται η υπαρξη gps στο 3300...

Ρε παιδιά δηλ τι κάνει το 3g...
video call?
Το gps ως δέκτης έχει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως τα mio eten κλπ?
Το ψάξατε?
Από προσέσορα πως πάει?
Τι είναι αυτό το ομάρ (Σαρίφ?)

Re: Απάντηση: Σε αναζήτηση παντόφλας

3G και jog έχει και το TyTN, που αξίζει αν θέλεις και hardware πληκτρολόγιο.

Μόνο που δεν έχει GPS (εγώ αυτό έχω)...

Φραγκίσκο, ναι χρησιμοποιώ 3G. Αν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτο - ναι, σίγουρα! Αλλά όταν έρχονται τα email και έχουν κάτι attachments 1MB και είμαι στο δρόμο το εκτιμώ αφάνταστα...

3g
για video-Κλήσεις και γρήγορο internet.

drawback
-υψηλό κόστος
-δεν πιάνει παντού η μάλλον πιάνει σε επιλεγμένες περιοχές μετρημένες στα δάκτυλα

o OMAP 200 του 3300 ειναι απλα αρκετός για οτι ειναι να κάνεις.
το gps ειναι μια χαρά dont worry!

Ρε παιδιά δηλ τι κάνει το 3g...
video call?
Το gps ως δέκτης έχει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως τα mio eten κλπ?
Το ψάξατε?
Από προσέσορα πως πάει?
Τι είναι αυτό το ομάρ (Σαρίφ?)

Tο gps του είναι μια χαρά και ναι είναι το ίδιο. (SIRF STAR III)
Aπό προσέσορα εγώ θα πώ για μια ακόμη φορά ότι είναι θέμα χρήσης. Kάποιοι σε γνωστό forum του χώρου το χαρακτηρίσαν αρνητικό τον επεξεργαστή του γιατί δεν αργούσε λίγο αν έτρεχε 100.000 ΠPOΓPAMMATA MAZI!!!!!!!!!!! E εντάξει βρε παιδιά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Eγώ μέχρι στιγμής είμαι απολύτως ικανοποιημένος σε όσες εφαρμογές χρησιμοποιώ. Tηλέφωνο super, GPS super (πρόσεχε όμως αν καταλήξεις σε αυτό να το πάρεις από την εταιρία Dynax που δίνει το Destinator και όχι από την Ace που δίνει το Navimate), design super, ευκολίες super, trackball & trackwheel super!!!

Απάντηση: Σε αναζήτηση παντόφλας

Η μόνη χρήση που έχω βρει για το 3G είναι να έχω roaming στην Ιαπωνία. Στην Ελλάδα το έχω απενεργοποιημένο :p :silly:

Eγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει που μπορεί προς το παρόν να φανεί χρήσιμο το 3G. Δεν νομίζω να το χρειαζόμουν και ποτέ πάντως...

Aπό προσέσορα εγώ θα πώ για μια ακόμη φορά ότι είναι θέμα χρήσης. Kάποιοι σε γνωστό forum του χώρου το χαρακτηρίσαν αρνητικό τον επεξεργαστή του γιατί δεν αργούσε λίγο αν έτρεχε 100.000 ΠPOΓPAMMATA MAZI!!!!!!!!!!! E εντάξει βρε παιδιά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Eγώ μέχρι στιγμής είμαι απολύτως ικανοποιημένος σε όσες εφαρμογές χρησιμοποιώ. Tηλέφωνο super, GPS super (πρόσεχε όμως αν καταλήξεις σε αυτό να το πάρεις από την εταιρία Dynax που δίνει το Destinator και όχι από την Ace που δίνει το Navimate), design super, ευκολίες super, trackball & trackwheel super!!!

Αν κατάλαβα καλά jog λέτε αυτή τη ρόδα που έχει μπροστά.
Εγώ εννοούσα την κλασική SE στο πλάι. Τεςπα...
Τι εστί dynax?
Εγώ κάτι γερμανούς και τέτοια ξέρω...
Το destinator ή άλλο πρόγραμμα τα παίρνεις μαζί?
Ή μπορεί να τα πάρεις μετά?
Τιμές ?

Από κολλήματα και τέτοια πως πάει?

Όσον αφορά το 3G και τα σχόλια που ακούστηκαν έχω να πω ότι είναι απαραίτητο εάν σε ενδιαφέρει πλήρες email εν κινήσει... Και με πλήρες email εννοώ να μπορείς να λαμβάνεις και να στέλνεις και μεγάλα attachments και να μπορείς να δουλέψεις με Exchange που έχει μεγάλη κίνηση. Ναι, η κάλυψη δεν είναι ευρεία αλλά τη δουλειά σου την κάνεις...

Από κολλήματα και τέτοια πως πάει?

Κολλήματα???? Σε windows??? Πού το άκουσες αυτό...
Δεν έχεις πρόβλημα... εκτός κι αν έχεις σκοπό να τρέχεις καμιά περίεργη εφαρμογή - αλλά κι εκεί το πρόβλημα θα είναι στην εφαρμογή...
Το πολύ-πολύ να κάνεις κανένα reset μια φορά τη βδομάδα...

e-mail δηλαδή αλλιώς δεν μπορείς να στέλνεις?
εγώ είχα στείλει...

Μπορείς μια χαρά... το πρόβλημα δημιουργείτε όταν υπάρχει μεγάλος όγκος ή μεγάλα attachments οπότε μοιραία χρειάζεσαι γρηγορότερη σύνδεση... όχι γιατί δε μπορείς να δουλέψεις και με 2G απλά αργεί...

Δε με νοιάζει γιά την ώρα.
Τα mails που στέλνω με το τηλ είναι τηλεγραφικά....

Εμένα με νοιάζει η λειτουργικότητα.
πχ στο Κ800 μου την έδωσε που δεν κρατάει όλα τα sms όλα τα ιστορικά κλήσεων κλπ.

-->Το σκέφτομαι εγώ να το πάρω το 3300, αλλά θα ήθελα να ξέρω:
1)ποιά η διαφόρά του navimate με το destinator
2)αν το πάρω με το navimate γίνεται ν' αλλάξω στη συνέχεια και να βάλω το destinator;
3)..αν όντως βγάλει το καλοκαίρι (3-μηνο) η HTC τα καινούρια μοντέλα δεν θα είναι πιο φτηνό τότε..μήπως αξίζει να περιμένω.