Διπλό κινητό;

Re: Σε αναζήτηση παντόφλας

Πολυ σωστά τα λέει ο Θάνος, μπαίνεις με απλο GPRS και νομίζω η ταχύτητα ειναι σε αντιστοιχία με απλη σύνδεση dialup.
Ετσι την βγάζω εγώ μιας και το χρησιμοποιώ σπάνια.

Επίσης οταν δεν έχεις σήμα 3G γυρνά σε GPRS που υπαρχει παντού, οπότε δε μένεις κρεμασμένος ποτε.

Kostas p
1- To destinator εχει παρα πολυ καλούς χάρτες , ωραιο user interface και ειναι το ποιο διαδεδομένο
2- Βεβαιως, θα του κάνεις ενα hard reset και περνας το destinator. Ισως όμως και να μην το χρειαστεις και να σε βολεψει το Navimate..
3- Its up to you, μην νομιζεις πάντως οτι θα πέσει και πολυ η τιμή....

...το έχω βρεί απο προσφορά καινούριο 360 , με βάση & φορτιστή αυτοκινήτου. Αλλά έχει περασμένο (default) το navimate

τι σημαίνει από προσφορά καινούργιο?

μαγαζί?

συγνώμη, δεν το διευκρίνισα σωστά. Είναι με επιδότηση κινητού..έχω την επιδότηση (ειδικό πρόγραμμα για υπαλλήλους..οπότε διαφοροποιείται και το ποσό) και πληρώνω άλλα 360 για το p3300.
..και αρχίζω να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά..

645 το πλαίσιο διαδικτυακώς... με ναβιμειτ

-->Το σκέφτομαι εγώ να το πάρω το 3300, αλλά θα ήθελα να ξέρω:
1)ποιά η διαφόρά του navimate με το destinator
2)αν το πάρω με το navimate γίνεται ν' αλλάξω στη συνέχεια και να βάλω το destinator;
3)..αν όντως βγάλει το καλοκαίρι (3-μηνο) η HTC τα καινούρια μοντέλα δεν θα είναι πιο φτηνό τότε..μήπως αξίζει να περιμένω.

Συμφωνώ με Φραγκίσκο.
1. Κατά τη γνώμη μου το destinator είναι πάρα πολύ καλό
2. Θα πρέπει να αγοράσεις το destinator και να μπεις στη διαδικασία να το εγκαταστήσεις.
3. Όχι σημαντικά... άσε που το καλοκαίρι θα δεις τα καινούρια που θα βγάλει τα Χριστούγεννα κ.ο.κ...

το είδα...κάπου εκεί παίζει 650-690 και σε άλλα καταστήματα..e-shop, κλπ. Δε λέω είναι με έκπτωση περίπου 45%.
..και βασικά σκέφτομαι (μιας και θα είναι το πρώτο μου PDA phone) αν όντως θα το χρησιμοποιήσω ως PDA και γενικά με όλες του τις λειτουργίες...που αναμφισβήτητα είναι απ' οτι είδα πολύ καλές.

θα περάσεις ένα σοκ στην αρχή (ειδικά όταν αναγκαστείς να αλλάξεις τον τρόπο που τηλεφωνείς - θα αποφεύγεις να πλξκτρολογείς νούμερα λόγω δυσκολίας και θα αρχίσεις να δουλεύεις πολύ με contacts και call lists)... αλλά αφού το συνηθίσεις δεν υπάρχει επιστροφή... (με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα το χρησιμοποιήσεις και ως pda - διαφορετικά είναι άχρηστο...)

νομίζω ότι με καλύψατε, θα κάνω και μια βόλτα απο πλαίσιο/Γερμανό για test drive!

Αν κατάλαβα καλά jog λέτε αυτή τη ρόδα που έχει μπροστά.
Εγώ εννοούσα την κλασική SE στο πλάι. Τεςπα...
Τι εστί dynax?
Εγώ κάτι γερμανούς και τέτοια ξέρω...
Το destinator ή άλλο πρόγραμμα τα παίρνεις μαζί?
Ή μπορεί να τα πάρεις μετά?
Τιμές ?

Από κολλήματα και τέτοια πως πάει?

Dynax είναι η εταιρία που φέρνει το destinator το οποίο θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης. Tο πρόγραμμα είναι μέσα στο πακέτο και κόστιζε πριν λίγους μήνες 750 ευρώ. Mπορείς να πάρεις ξεχωριστά την συσκευή και μετά το πρόγραμμα αλλά νομίζω δεν συμφέρει, άσε που θα μπλέξεις με εγκαταστάσεις κλπ και εγώ τα βαριέμαι αυτά. Aπό κολλήματα κλπ πολύ λιγότερα από ένα pc. Mια-δύο φορές μου έχει κολλήσει μόνο.

Last edited:

Kostas p
1- To destinator εχει παρα πολυ καλούς χάρτες , ωραιο user interface και ειναι το ποιο διαδεδομένο
2- Βεβαιως, θα του κάνεις ενα hard reset και περνας το destinator. Ισως όμως και να μην το χρειαστεις και να σε βολεψει το Navimate..
3- Its up to you, μην νομιζεις πάντως οτι θα πέσει και πολυ η τιμή....

Συμφωνώ απολύτως!

Απάντηση: Σε αναζήτηση παντόφλας

To κλειδί για μένα δεν είναι τόσο το πρόγραμμα για το gps. Η NGi όπως ξέρουμε έχει τον καλύτερο ελληνικό χάρτη και με διαφορά από τους υπόλοιπους. Αυτός ο χάρτης προς το παρόν δουλεύει με το destinator. Αν και η έκδοση 6 είναι αρκετά καλή, άλλα προγράμματα όπως το iGO είναι σημαντικά καλύτερα όμως χωρίς χάρτη τι να τα κάνεις.
Για εμένα πρέπει το pda να το δεις σαν pda χωρίς τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Εγώ αν τα οικονομικά το επέτρεπαν θα επέλεγα το κινητό της ACE Hellas το οποίο είναι πλήρως εξελληνισμένο και θα προσέθετα μετά το Destinator με το χάρτη της NGi.
Τέλος να ρωτήσω κάτι μιας και δεν είμαι ενημερωμένος. Το destinator που δίνει η Dynax είναι σίγουρα με τους χάρτες της NGI? Αυτό το ρωτάω γιατί σε άλλες συσκευές έχει παρατηρηθεί να έρχεται το destinator με χάρτη άλλης εταιρίας που υπολείπεται σημαντικά από το χάρτη της NGi.

Δυστυχώς αν και είμαι της πιάτσας δεν ξέρω ποιός έχει ποιόν χάρτη.
Όπως λέει κι ο Γιώργος η ουσία είναι πρωτίστως ο χάρτης και μετά το λογισμικό του gps.
και μεταξύ μας δεν το παίρνουμε μόνο γιά την Ελλάδα.
Ταξιδεύουμε και έξω.
Αμα δε μπορούμε να ανεβάζουμε ό,τι χάρτη θέλουμε από το διαδίκτυο με λίγα ευρά τι κάνουμε...

Και από την άλλη με το καλημέρα να δώσω 750 μου φαίνονται υπερβολικά/
Προτιμώ να το παρω από μιά κοσμοτε γιά να πάρω και μιά επιδότηση.
οπότε ας έχει μέσα το δεν ξέρω ποιό...
Αλλά και από την άλλη αυτά τα περι reset γιά να φορτώσω άλλο gps δεν μου πολυαρέσουν.
Μιά κοινή εφαρμογή δεν είναι?

το reset ειναι ενα απλο φορματ στην συσκευή.
ενδεχομένως αν ειναι προεγκατεστημένο το πρόγραμμα να εχει διάφορα αρχεια μες την συσκευή εκτος απο τον πλοηγό. Μπορεις να απαλλαγεις απο όλα αυτα με uninstall αλλα οπως και στα κοινα windows με ενα φορματ γίνεται αλλο πράμα...

Μη σε φοβίζει η διαδικασια απλα πατας 2 κουμπιά και σε 3 λεπτα η συσκευή ειναι έτοιμη για χρήση.
Πανευκολο!!!

Πάντως εγω θα αγόραζα την συσκευή χωρίς λογισμικό (αν τη δίνουν)

Re: Mobile News

ΝΟΚΙΑ: ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ YAHOO!
Η Nokiaαποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Yahoo!, ώστε να προσφέρουν τις γνωστές υπηρεσίες Yahoo! Mail και Messenger στη διαδεδομένη σειρά κινητών τηλεφώνων Nokia που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα λειτουργίας Series 40.Οι υπηρεσίες αυτές αρχικά θα είναι διαθέσιμες στα κινητά τηλέφωνα Nokia 6300, που πρόσφατα ανακοινώθηκε, Nokia 5300 XpressMusic και Nokia 5200. Σύντομα, οι υπηρεσίες αυτές καθώς και η δυνατότητα συγχρονισμού των Yahoo! Επαφών, Εργασιών και Ημερολογίου με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο, θα προστεθούν σε έναν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό συσκευών Nokia Series 40. Series 40 είναι το περιβάλλον χρήσης που χρησιμοποιεί η πλειονότητα των κινητών τηλεφώνων Nokia. Ιδιαίτερα εύκολη στη λειτουργία, η πλατφόρμα Series 40 υποστηρίζει ένα πλήθος εφαρμογών και χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβάνοντας μηνύματα, πλοήγηση, μουσική και βίντεο, καθώς επίσης και διαχείριση προσωπικών πληροφοριών. H Nokia διατηρεί συνεργασία με τη Υahoo! από τον Απρίλιο του 2005, με στόχο την προσφορά της καλύτερης δυνατής εμπειρίας χρήσης του διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου, παρέχοντας υπηρεσίες όπως η αναζήτηση Search.

COM Today

Re: Απάντηση: Σε αναζήτηση παντόφλας

To κλειδί για μένα δεν είναι τόσο το πρόγραμμα για το gps. Η NGi όπως ξέρουμε έχει τον καλύτερο ελληνικό χάρτη και με διαφορά από τους υπόλοιπους. Αυτός ο χάρτης προς το παρόν δουλεύει με το destinator. Αν και η έκδοση 6 είναι αρκετά καλή, άλλα προγράμματα όπως το iGO είναι σημαντικά καλύτερα όμως χωρίς χάρτη τι να τα κάνεις.
Για εμένα πρέπει το pda να το δεις σαν pda χωρίς τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Εγώ αν τα οικονομικά το επέτρεπαν θα επέλεγα το κινητό της ACE Hellas το οποίο είναι πλήρως εξελληνισμένο και θα προσέθετα μετά το Destinator με το χάρτη της NGi.
Τέλος να ρωτήσω κάτι μιας και δεν είμαι ενημερωμένος. Το destinator που δίνει η Dynax είναι σίγουρα με τους χάρτες της NGI? Αυτό το ρωτάω γιατί σε άλλες συσκευές έχει παρατηρηθεί να έρχεται το destinator με χάρτη άλλης εταιρίας που υπολείπεται σημαντικά από το χάρτη της NGi.

NGI χάρτες έχει.

σήμερα χάζεψα αρκετή ώρα στο Πλαίσιο το 3330.
Πολύ βολικό σαν interface....
αλλά μου είπαν ότι έχει αργό επεξεργαστή και μιά δοκιμή που έκανα σε ένα navimate (φορτωμένο σε άλλο μηχανημα) δε μου άρεσε, αρα πρέπει να το πάρω με destinator?

Επίσης είδα το glofish 500 που εκτός από πολύ σοβαρό τετραγωνισμένο design αλλά χωρίς joystick ή wheel, μου ειπαν έχει 400άρη και τρέχει destinator...
Γιά προτείνετε...

Δεν έχω δουλέψει το navimate.

Ο omap200 ειναι οριακός για το 3300 (οπως και για το s200 που έχω)
Τρέχει το Destinator απλά ικανοποιητικά. Εμένα δε με ενοχλει καθόλου και το δουλευω συχνά.
Για τις υπόλοιπες λειτουργίες και εφαρμογές δεν εχει πρόβλημα.

Εξάλλου μικρότερος επεξεργαστής = μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.