Διπλό κινητό;

Re: Ενα κινητό ρε παιδιά.....

Παρε ενα τετοιο, και το κοτσαρεις οπου θελεις

Απάντηση: Ενα κινητό ρε παιδιά.....

Δυσκολα θα βρεις , αφού η μόδα είναι 2.8 ( και έρχεται και πιο φτηνά να έχουν όλοι την ίδια οθόνη ) Η κρατάς το 2020 για πάντα , ή παίρνεις PDA ( το acer n311 μου άρεσε ) και χωριστά κινητό ...

απίστευτο να μην υπάρχει κινητό πλέον με 3.5" οθόνη...
κατάρα μου χει ρίξει αυτό το qtek μου φαίνεται. :nounder:

Μόνο το Qtek 9000 και το HTC Advantage θα βρεις με τέτοια οθόνη. Ή κατεβαίνεις σε μέγεθος οθόνης ή ανεβαίνεις σε μέγεθος κινητού/laptop.

Re: Ενα κινητό ρε παιδιά.....

Η 2.8 δεν ειναι μόνο μόδα, ειναι η χρυσή τομή μεταξυ μεγάλης οθονης touch αλλα με μικρό όγκο συσκευής. Οσοι ειναι στις άκρες δυστυχώς πρέπει να περιμενουν η να αλλαξοπιστήσουν.

Το μειονέκτημα δεν ειναι η 2.8 οθόνη αλλα το με περασμα σε vga 640x480 με ταυτόχρονη αυξηση χρωμάτων. Επιτέλους 65k χρώματα σε 320 Χ 240 ειναι πέον λίγα.

Re: Απάντηση: Ενα κινητό ρε παιδιά.....

Την βλέπω την δουλειά να τα χώνουμε στο "φρούτο" στο τέλος....

Δεν έβαλες μυαλό μια φορά, θες και δεύτερη ε?

Αλήθεια τι πιστευεις οτι μπορεις να κάνεις με το φρούτο απο αυτα που κάνεις τώρα? (περα απο το να παίρνεις τηλεφώνο)

Τάσο πιστεύω ότι αν πάρεις το λαχανικό σε λιγότερο από μήνα θα ψάχνεις απεγνωσμένα το qtek. Πάντως δεν μου έχει πέσει στην αντίληψη κάτι αντίστοιχο που να μην θέλει βαλιτσάκι μεταφοράς.
Πάντως αυτό που πρότεινε ο Δημήτρης το HTC Athena είναι ότι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις...
Αλήθεια έχεις περάσει το τελευταίο Update πάνω στο qtek που έχεις τώρα?