Ασχετο: έπαιξα σήμερα με το νέο HTC Touch. Πολύ χάζι....πολύ λεπτό , άψογο. Αν είχε και 3.5 " οθόνη θα το είχα πάρει χθες.... :nounder:
αλήθεια Τάσο γιατί θές την 3.5άρα?
Σε παραπέμπω στην υπογραφή μου
Χωρίς πλάκα για δύο λόγους:
1) Destinator (που το χρησιμοποιώ στο αμάξι)
Δεν ξέρω αν βοηθάω, αλλά γιά το dest έχω πάρει dedicated μηχάνημα (το mio550) και μέχρι στιγμής νομίζω ότι καλά έκανα και το ξεχώρισα από το κινητό....
2) Internet
Επίσης το χρησιμοποιώ, αλλά γιά την ώρα μόνο μέσω router...
Με 2.8" βγάζεις τα μάτια σου. Και όπως γνωρίζετε ποτέ δεν έχεις στην διάθεσή σου όλη την οθόνη. π.χ. αν ανοίξεις τον internet explorer περισσεύει καθαρός χώρος ένα παραθυράκι 3 Χ 3 πόντους. Τι να δεις εκεί ; Οσοι έχετε συνηθίσει στις 2.8" για δουλέψτε για λίγο με 3.5" είναι σαν να πηγαίνες από τηλεόραση σε βιντεοπροβολέα.
θα έλεγα ότι και με 3.5 βγάζεις τα μάτια σου.
Είσαι ακόμα νέος, αλλά ήδη εγώ από τα 45 μου είχα προβλήματα και με την 2.5άρα...
Τώρα ούτε τα 3.5 ούτε τα 10 δεν φτάνουν.
Αμα είναι να αλλάζεις γιαλιά άστα να πάνε.
Και φυσικά ισχύει και το αντίθετο.
Πραγματικά έτσι και αποδεχθώ να "πέσω" σε μέγεθος οθόνης, ούτε μ' ενδιαφέρει να έχει windows , ούτε wifi ούτε τίποτα. Θα πάω να πάρω το πιό απλό κινητό και θα ξέρω ότι έχω ένα τηλέφωνο να κάνω την δουλειά μου και τίποτα άλλο.
μεγάλη μπουκιά φάε....:furious3:
Το πέρασα το λούκι πριν ένα χρόνο. Είπα θα πάρω ένα απλό τηλέφωνο, όχι pda, πήρα το Κ800, τέλειο σε όλα, αλλά όχι γιά μένα. Τώρα το έχει η σύζυξ.
Αυτό μου μου την σπάει είναι το P6300 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ένα 2020i με windows mobile 5. Πάλι το ίδιο τηλέφωνο μετά από 2 χρόνια;
Τελικά αφού είδα το iPhone, έπαιξα μαζί του κλπ κατέληξα να είμαι στο προβληματισμό μεταξύ SE P1i vs Nokia N95... κάποια εμπειρία από το ένα η το άλλο που θα βοηθήσει στην επιλογή ?
…μέχρι στιγμή έχω στα αρνητικά του Nokia μικρο-θεματακια στο s/w και στου P1i το ιδιαίτερο πληκτρολόγια τι άλλο θα πρέπει να ξέρω πριν πάρω την απόφαση ?
Νίκο, Thanks…μέχρι το Σάββατο μπορεί να το έχω στα χεριά μουΓιώργο, αυτό που μπορώ να σου πω για το p1i είναι ότι το ΣΚ που θα βρεθούμε στην έκθεση να στο δώσω να παίξεις, γιατί εγώ παρόλο που το 'χω κανά δυο βδομάδες δεν το κατέχω το άθλημα και ακόμα το μαθαίνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.