Διπλό κινητό;

Re: Να δωσω το Touch Cruise να παρω iphone?

μακρια απο το iphone 3g κρατα το htc
 
Απάντηση: Να δωσω το Touch Cruise να παρω iphone?

Nικο Θεος!!! -bye-:flipout:

Οzzy θεωρεις οτι το Touch Cruise ειναι ανωτερο ως κινητο?

Γιωργο ποια θεωρεις τα βασικα πλεονεκτηματα του καθε κινητου?

Αν και δυσκολα με βλεπω να δινω το cruise, πραγματικα με εχει βoλεψει αφανταστα. Ειδικα με καποια πραγματα που διαβαζω για τις αδυναμιες του iphone. (μη υποστηριξη ελληνικων σε sms, κακο και ακριβο gps, κλπ)

Ακριβο για αυτα που προσφερει.
Προγραμματα δεν υπαρχουν,radio,gps χαρτης δεν υπαρχει.
bluetooth κλειδωμενο,και ασυμβατοτητα με αρκετα ακουστικα,κ.λ.π-κ.λ.π
γενικα πιστευω οτι το htc υπερτερει μακραν με αυτα που προσφερει!-bye-
 
Απάντηση: Να δωσω το Touch Cruise να παρω iphone?

Βασικά από την δική μου οπτική γωνία θα σου γράψω πλεονεκτήματα του κάθε κινητού
HTC Touch Cruise
- Pda πρώτα, κινητό μετά
- Μεγάλο εύρος εφαρμογών για να κάνεις πρακτικά οτιδήποτε κάνεις και στον υπολογιστή σου (από πλήρες word/excel μέχρι αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου ήχου, εικόνας και βίντεο, compilers για προγραμματισμό, συμβατότητα με όλες σχεδόν τις εφαρμογές dos κλπ)
- Πολύ καλό gps
- Καλή αυτονομία
- Business συσκευή, γλυτώνεις πολλές φορές το κουβάλημα ενός laptop ακόμα και αν μιλάμε για αυτά της τάξης του 1 Kg.
iPhone (το καινούργιο 3G δεν το θεωρώ αξιόπιστο ακόμα μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω)
- Κορυφαίο Mp3 player
- Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο εξ αρχής
- To καλύτερο touch screen πληκτρολόγιο
- Life style κινητό/gadget

Ξαναλέω τα μόνα κοινά στοιχεία που έχουν και τα δύο είναι ότι είναι κινητά τηλέφωνα και κοστίζουν πολύ. Από εκεί και πέρα δεν έχουν τίποτε άλλο κοινό και απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες αγοραστών.
Η σύγκριση είναι άτοπη και ο μόνος λόγος που μπορεί να υπάρξει είναι γιατί ο υποψήφιος αγοραστής δεν έχει οριοθετήσει τις ανάγκες του. Αν κάνει αυτό μέσα σε ένα λεπτό ξέρει πια συσκευή θα τον καλύψει καλύτερα.


Σωστος!!!!!!!!
 
Απάντηση: Να δωσω το Touch Cruise να παρω iphone?

Μαλλον εχετε δικιο παιδια. Εμενα οι προτεραιοτητες μου ειναι πρωτα απο ολα να ειναι καλο τηλεφωνο, μετα το GPS, πολλες διαφορετικες εφαρμογες και πολυ ραδιο. Οποτε μαλλον δεν μου κανει το iphone. Ασε που εχω βαλει και μια καρτουλα 8 Gb οποτε ουτε το πλεονεκτημα του μεγαλου χωρου του iphone ισχυει για μενα! Εξ αλλου εχω και ενα ipod 60 Gb.

Οποτε κραταω το Τοuch Cruise μεχρι νεωτερας!

Nαστε καλα παιδια!
 
Re: ΑΥΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??

Λες ?? Δηλαδη αντι για την εγγυηση που δινει να ζητησω καλυτερα καμια ασφαλεια ζωης ??:violent-smiley-011:
 
Απάντηση: ΑΥΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??

Παιδιά έχω ακούσει ότι αυτά τα κινέζικα μπορεί να μην χαλάνε,

αλλά έχουν 5 φορές περισσότερη ακτινοβολία από τα κοινά κινητά!
 
Απάντηση: Αγορα κινητου

Από πλευράς δυνατοτήτων τα 3 κινητά είναι πολύ κοντά. Το πρώτο έχει το πλεονέκτημα της καλύτερης φωτογραφικής. Από εκεί και πέρα έχουν και τα 3 διαφορετική σχεδίαση. Για εμένα αν η φωτογραφική δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εσένα θα διάλεγα αυτό που θα ένιωθα πιο άνετο στα χέρια μου μιας και οι τεχνικές διαφορές είναι ελάχιστες.
 
Απάντηση: Αγορα κινητου

Μολις προχθες πηρα το Ε66,μετα απο 2 χρονια περιπου που ειχα το Ε65.Φαινεται καλοφτιαγμενο,οχι ομως σαν το 65,εχει σαφως καλλιτερη οθονη,και χαρακτηρες επιτελους σε ορατο μεγεθος.Η μπαταρια του δεν κραταει και πολυ,περιπου 36 ωρες το βλεπω Η καμερα του δεν λεει και πολλα πραγματα,απλως υποφερτη,βεβαια οποιος αγοραζει την σειρα Ε πρεπει να ξερει τι αγοραζει και τους συμβιβασμους που πρεπει να κανει.Τελος θεωρω εκνευριστικο το γεγονος μη υπαρξης ξυπνητηριου και την αναγκη να το εγκαταστησεις,με πληρωμη,εκ των υστερων