διπλό πρόβλημα με samsung 530

venetinho

New member
8 October 2007
53
η τηλεόραση είναι 5 ημερών,

1ο πρόβλημα...συνδέω xbox 360 με hdmi καλώδιο (μουφα μεγάλη) και την μιά φορά δείχνει κομπλέ,απο την επόμενη και μετά δείχνει έντονο κόκκινο χρώμμα,εκεί που θα έπρεπε να δείχνει μαύρο...

(να σημειώσω πως πιθανό να έχει να κάνει με το hdmi,καθώς το σύνδεσα και με component και έδειχνε κανονικά,όπως και με scart-απλά δεν έχω προλάβει ακόμα να δοκιμάσω άλλο καλώδιο)

2ο πρόβλημα...πάω να δοκιμάσω έναν μινι-οδηγό που βρήκα εδω--> http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=46549&page=3

μπαίνοντας δηλαδή στο κρυφό service menu...και απο τότε τα βλέπω όλα ανάποδα...έκανα και factory restore ή καπως έτσι,για default ρυθμίσεις δηλαδή,αλλά τίποτα...

ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιο τρόπο να το φτιάξω μόνος μου??

επίσης...υπάρχει πιθανότητα να έχει χαθεί η εγγύηση απο την βλακεία μου που μπήκα στο κρυφό μενου?

updated...

-το ''ανάποδο'' πρόβλημα το έλυσα...ήταν μια επιλογή στο ''κρυφό'' μενού που ανακάλυψα με τα 1000 ζόρια

-η κόκκινη απόχρωση όπου υπάρχει μαύρο συνεχίζει να υπάρχει ΜΟΝΟ σε hdmi σύνδεση,και μάλλον δεν φταίει η κονσόλα ή το καλώδιο,γιατί το σύνδεσα και σε μια 22'' philips με hdmi και ήταν κομπλέ...να σημιώσω ότι σε όποια θύρα και αν το συνδέσω δείχνει το ίδιο

-άλλο πρόβλημα που μόλις ανακάλυψα είναι ένα καμμένο pixel...

τι λέτε?πρέπει να μιλήσω με το service??(α!το κουτί τόχω πετάξει,παίζει πρόβλημα?)