Διπλοενισχυση σε HECO victa 500

kostoulis

New member
9 June 2011
12
Γεια σε ολους.Λοιπον, εχω τα συγκεκριμενα ηχεια και επειδη δεν ξερω απο τετοια τα εχω συνδεσει απλα στις 2 κατω μπορνες(αμα λεγονται ετσι...).Ειχα ρωτησει ενα μελος για διπλοκαλωδιωση και μου ειπε πως δεν αξιζει να μπω στον κοπο.Λιγο αργοτερα εμαθα και ενα αλλο ειδος συνδεσης των ηχειων, την διπλοενισχυση.Γνωριζετε πως γινεται και αν θα υπαρχει καποιο αξιολογο αποτελεσμα με αυτην?ο ενισχυτης ειναι ο sony str dh100.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Γεια σε ολους.Λοιπον, εχω τα συγκεκριμενα ηχεια και επειδη δεν ξερω απο τετοια τα εχω συνδεσει απλα στις 2 κατω μπορνες(αμα λεγονται ετσι...).Ειχα ρωτησει ενα μελος για διπλοκαλωδιωση και μου ειπε πως δεν αξιζει να μπω στον κοπο.Λιγο αργοτερα εμαθα και ενα αλλο ειδος συνδεσης των ηχειων, την διπλοενισχυση.Γνωριζετε πως γινεται και αν θα υπαρχει καποιο αξιολογο αποτελεσμα με αυτην?ο ενισχυτης ειναι ο sony str dh100.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Με τον Sony δεν μπορείς να προβεις σε διπλοενίσχυση των ηχείων σου. Πρέπει να αλλάξεις ενισχυτή

για να κάνεις διπλοενίσχυση θες δυο ίδιους ενισχυτές, έναν να παίζει τα δυο μπάσα και εναν τα δυο πρίμα (για διδρομο ηχείο πάντα μιλάμε)

Ρεζιλι εγινα.δεν το ηξερα καθολου.απλα σκεφτηκα μηπως γινεται να παρουμε ολες τις εξοδους απο τον ενισχυτη και να τις συνδεσουμε στα ηχεια.τελοσπαντων.ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις.