Discovery HD Showcase και National Geographic Wild HD στη Nova από 17/3

ξανα τσεκαρε. αποκλείεται να μην έχεις.
Φιλε μου μας κανεις πλακα; δεν υπαρχει υποτιτλισμενο το showcase... απο τον απριλιο θα ειναι , το λεει και η nova....

Το βραδυ που ειδα το discoveryHD Showcase δεν ειχε υποτιτλους.Τελικα εχει η δεν εχει?

Παρακρουση εχουν παθει ορισμενοι.... Βλεπουν τα ματακια τους υποτιτλους.....

OK.Ευχαριστω γιατι ελεγα οτι κατι δεν παει καλα.Με εμενα η το δεκτη

Παρακρουση εχουν παθει ορισμενοι.... Βλεπουν τα ματακια τους υποτιτλους.....

:ciao:

HDShowcase_GR_Image1.jpg

Απλά δεν έχει σε όλα τα προγράμματα ακόμα ελληνικούς υπότιτλους ! :cool:

Last edited:
Αν και ίσως είναι λίγο νωρίς,μήπως ξέρουμε σε ποιά πακέτα της Nova θα προσφέρονται τα 2 νέα HD κανάλια??
Με λίγα λόγια θέλω να ρωτήσω,πως θα διαμορφωθεί πλέον με τα 2 νέα HD κανάλια ο παρακάτω πίνακας:

http://www.nova.gr/el-gr/products/1785-.cmt?

Φιλικά,
Μάνος.

Παιδιά επαναφέρω την ερώτηση που είχα κάνει παλιότερα σχετικά με το σε ποιά πακέτα της Nova θα είναι διαθέσιμα τα 2 νέα HD κανάλια.Έχει κάποιο νέο κανένας?

Ευχαριστώ,

Μάνος.

Το έχουμε πει και στο άλλο θέμα, θα είναι σε όλα τα πακέτα διαθέσιμα...

Discovery HD Showcase, υπότιτλοι σήμερα το πρώι... γιοκ. Επισης η αναφορά στο epg για υπότιτλους τον Απρίλιο.... έφυγε!!!!

καλησπερα Discovery HD Showcase κανονικα και με υποτιτλους πλεον!

Οταν μιλαμε για HD στην Nova είναι 1080 ή 720;

Επίσης εγω που εχω το start pack τι ακριβως καναλια θα βλεπω εαν βαλω HD προγραμμα; (+5 ευρω)

Οταν μιλαμε για HD στην Nova είναι 1080 ή 720;

Επίσης εγω που εχω το start pack τι ακριβως καναλια θα βλεπω εαν βαλω HD προγραμμα; (+5 ευρω)
1080i με ανάλυση 1920x1080i.

Όλα τα HD πλην του novasportsHD και novacinemaHD

Πληρώνεις που πληρώνεις επιπλέον 5 /μήνα, τουλάχιστον δεν μπορούσαν να σου δείξουν full hd;

Αν δεν κάνω λάθος , που δεν νομίζω να κάνω είναι full HD και όχι 1280*720 όπως αναφέρθηκε στο προηγούμενο post

Κανονικα οταν λεμε FullHD εννοουμε 1920x1080p και οχι 1920x1080i που εκπεμπουν τα δορυφορικα καναλια (το "p" δηλαδη progressive θα σημαινε διπλασιο bandwidth).

Επισης πολλα καναλια εκπεμπουν 1440x1080i (anamorphic HD) οπως οι εκπομπες της ERT HD και του BBC HD.

Σαν παρατηρηση αυτο.