Δισκάκια αναφοράς....

gladiator.jpg

Η εισαγωγή του (η σκηνή της πρώτης μάχης) είναι εξαιρετική. Ορχήστρα που δεν της λείπει τίποτα!

Alan_Silvestri.jpg

Μουσική από ταινίες που άφησαν εποχή ενός καταπληκτικού δημιουργού. Σχεδόν όλα τα κομμάτια είναι εξαιρετικά.

Διπλό φθηνό δισκάκι.πολύ καλή ζωντανή ηχογράφηση...Καλή ερμηνεία απο Νταλάρα κι υιό Βαμβακάρη.

ΔΜΧΚΟΔΣ;

1. ΤΡΥΠΕΣ / 9 Πληρωμένα τραγούδια / "Δεν χωράς πουθενά"

600px-Trypes_ennia_plhrwmena_tragoudia.jpg

2. PINK FLOYD / Dark Side of the Moon (30th Anniversary) / "Time" - "The Great Gig in the Sky" - "Money"

Dark+Side+of+the+Moon+30th+Anniversary+Edition+albumPinkFloydDarkSideoftheMoo.jpg

3. RAGE AGAINST THE MACHINE / Rage Against the Machine / "Bombtrack" - "Killing in the Name"

RATM%20Album.jpg

4. CRAIG ARMSTRONG / The Space Between Us / "Weather Storm" - "This Love"

Craig%2BArmstrong%2BThe%2BSpace%2BBetween%2BUs.jpg

5. DEAD CAN DANCE / Aion / "Saltarello" - "Song of the Sibyl"

Dead+Can+Dance+-+Aion+cover.jpg

6. CHESKY RECORDS / The Ultimate Demonstration Disc Vol.2 / "In A Mellow Tone" - "Little Wing" - "Bassoon Concerto, 3rd Movement" - "Tear it Up"

CHSAM343-Large.jpg

Αυτή είναι η προσωπική μου εξάδα που όμως.... σχεδόν ποτές δεν έχω καταφέρει να τα έχω όλα μαζί μου... χαχαχα χα χαχαχαχαχαχα.... εδώ καλά καλά ίσα που θυμάμαι/καταφέρνω να πάρω 1-2 από δαύτα!!! :smash:

το 2. επιεικώς απαράδεκτο....

Δεκτό αλλά είναι αυτό που έχω. Ως εκ τούτου, μιας και το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές, είναι κάτι συγκρίσιμο για μένα.
Και οι υπόλοιπες επιλογές με ακριβώς αυτή την φιλοσοφία έχουν επιλεχθεί και δευτερευόντος για την ποιότητά τους αυτή καθεαυτή.

Πάντως των τρυπών και των RATM είναι περιέργως πολύ "δυνατές" εγγραφές.

ΥΓ. Μπορείς να μου στείλεις ένα ΠΜ με την έκδοση σε CD που πραγματικά βγάζει τις αρετές του album?
Μερσι προκαταβολικώς!

Να προσθέσω και ένα 7ο που ξέχασα και είναι πραγματικά καταπληκτική παραγωγή...

SUPERTRAMP / Some Things Never Change / "It's a Hard World" - "You Win, I Lose" - "C'est What"

Supertramp_-_Some_Things_Never_Change.jpg

Δεκτό αλλά είναι αυτό που έχω. Ως εκ τούτου, μιας και το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές, είναι κάτι συγκρίσιμο για μένα.
Και οι υπόλοιπες επιλογές με ακριβώς αυτή την φιλοσοφία έχουν επιλεχθεί και δευτερευόντος για την ποιότητά τους αυτή καθεαυτή.

Πάντως των τρυπών και των RATM είναι περιέργως πολύ "δυνατές" εγγραφές.

ΥΓ. Μπορείς να μου στείλεις ένα ΠΜ με την έκδοση σε CD που πραγματικά βγάζει τις αρετές του album?
Μερσι προκαταβολικώς!

μiα οποιαδήποτε έκδοσή του από τα master του 1973. Δηλαδή cd εκτύπωσης προ του 2003 είναι καλύτερη από αυτό.
Αυτό είναι ΚΑΙ διαφορετικό ως περιεχόμενο σε κάποια σημεία.
Μόνο που από κάτω του ακούγονται πράγματα δείχνει το βαθμό της προχειρότητας.
Τείνω να πιστεύω ότι όσο πιό παλιές εκδόσεις τόσο καλύτερα. Δηλαδή, το 83-84 αρχισαν να τυπώνονται? εκεί γύρω άντε μέχρι το 1990.
Μετά υπήρχε και καταπόνηση στις αρχικές μήτρες, άρχισε και ο πόλεμος της έντασης.
η έκδοση της mofi που έχω είναι πολύ καλή.

Μπορεί αύτος ο δίσκος που θα προτείνω να είναι τελείως έκτος υδάτων και γούστων για το 90% των θαμώνων του forum αλλά πιστεύω ότι μια από τις αρτιότερες παραγωγές που έχω ακούσει είναι το Puritanical Euphoric Misanthropia των Dimmu Borgir.Ξέρω θα κράξετε άλλα μια ακρόαση θα σας πείσει ή το επόμενο Death Cult Armaggedon.