Δισκάκια αναφοράς....

kenny%20burrell%20-%20guitar%20forms.jpg
verve master edition

Re: Απάντηση: Δισκάκια αναφοράς....

γιατι αρχηγε?
η master edition του Τζιμμυ ειναι αψογη.το ιδιο και το remaster των straits.

τον Τζίμη τον έχω, και έχει drop-outs και παραμορφώνει, αν και ο διαχωρισμός και το στήσιμο είναι φοβερά.
Γιά τους straits συζητώ μόνο αν έχεις ακούσει (και με προσοχή) το on every street.

Στο δικό μου,άν πρόσεξες έγραψα,έκδοση master edition.

Ακούγεται περίφημα κι έχω και...μάρτυρες...

και εγω το master edition του the cat εχω.και απλα δεν εχει καμμια σχεση με τα απλα της verve.oπως και ολη αυτη η σειρα της Verve.

αρχηγε το on every street δεν το εχω για ενα λογο.ειναι για μενα το χειροτερο αλμπουμ των straits....

Αν και μπορεί να φάω ξύλο (κάνοντας σύγκριση με τις προηγούμενες αναφορές), θα τολμήσω να το "ξεστομίσω":

savvopoulos%2Bpirinas.jpg

@Superfly

Χαριτολογώντας το είπα το "ξύλο", επειδή δεν θεωρείται audiophile ηχογράφηση ή πολύ "ψαγμένη" επιλογή όπως πολλοί από τους προαναφερθέντες δίσκους.

ΥΓ: Κι εκεί πήγαινε το "προηγούμενες αναφορές" που έγραψα:στους δίσκους που πρότειναν οι συνφορουμίτες, όχι στην συμπεριφορά τους ή τα λόγια τους. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

Last edited:
Απάντηση: Re: Δισκάκια αναφοράς....

@Superfly

Χαριτολογώντας το είπα το "ξύλο", επειδή δεν θεωρείται audiophile ηχογράφηση ή πολύ "ψαγμένη" επιλογή όπως πολλοί από τους προαναφερθέντες δίσκους.

ΥΓ: Κι εκεί πήγαινε το "προηγούμενες αναφορές" που έγραψα:στους δίσκους που πρότειναν οι συνφορουμίτες, όχι στην συμπεριφορά τους ή τα λόγια τους. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

το καταλαβα.παρ'οτι δεν ακουω τετοια μουσικη οφειλω να πω οτι το συγκεκριμενο εχει πολυ καλη παραγωγη.

επίσης συμπαθητική ηχογράφηση και από τα λίγα άλμπουμ που ακούω από την αρχή μέχρι το τέλος.

51zm7LzScmL._SS400_.jpg

επίσης συμπαθητική ηχογράφηση και από τα λίγα άλμπουμ που ακούω από την αρχή μέχρι το τέλος.

51zm7LzScmL._SS400_.jpg

Συμπαθητική αλλά όχι κορυφαία ηχογράφηση που στηρίζεται κυρίως στα φωνητικά της Γεωργιανής Ketevan.
Καλλιτεχνικά είναι κατώτερο από το δευτερο studio album "Piece by Piece" που την καθιέρωσε και την έκανε πλούσια.
Το 2008 η περιουσία της υπολογίζοταν ότι ξεπερνούσε τις 18 εκατομμύρια λίρες και ήταν η εβδομη πλουσιότερη Βρετανή καλλιτέχνης κάτω των τριάντα ετών.
Μικρή δισκογραφική και το καταραμένο airplay εμπόδισαν να είναι οι παραγωγές της audiophile αν και στο τέλος υπήρχαν και τα λεφτά για αυτό.

Αντίθετα παράδειγμα πρός μίμηση είναι Venus Records που αν και μικρή όλες σχεδόν οι παραγωγές της είναι audiophile.