ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Αν και ελαφρώς ΟΤ, δείτε το νέο των Κοεν στο Netflix σε 4K και Dolby Vision, μαζέψτε τα σαγόνια σας και ελάτε μετά να γκρινιάξετε πάλι για το ποσό άχρηστο είναι το 4Κ....
τιτλος?
Αν και ελαφρώς ΟΤ, δείτε το νέο των Κοεν στο Netflix σε 4K και Dolby Vision, μαζέψτε τα σαγόνια σας και ελάτε μετά να γκρινιάξετε πάλι για το ποσό άχρηστο είναι το 4Κ....
Για την έκδοση ποιάς χώρας μιλάμε ότι υπάρχει το πρόβλημα? Από amazon uk έγινε η αγορά? Μήπως έχεις δοκιμάσει αυλη αναπαραγωγή (UHD BD folder) στο oppo 203 το Black Hawk Down,αν κάνει το ίδιο ?Αν και εφόσον μιλάμε για θέμα στο authoring του δίσκου δεν θα πρέπει να υπάρχει καμμία διαφορά σε σχέση με την αναπαραγωγή από το original δισκάκι.Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν μήπως το αγόραζα κι εγώ το συγκεκριμένο.
Επίσης παιδιά είχα δει στο blu-ray.com ότι η Τσεχική έκδοση του Saving Private Ryan σε 4K UHD BD:
https://www.blu-ray.com/movies/Saving-Private-Ryan-4K-Blu-ray/205552/
έχει και Ελληνικούς υπότιτλους.Μήπως γνωρίζει κανείς από που θα μπορούσαμε να αγοράσουμε την συγκεκριμένη έκδοση ?
Εκτός απ το OPPO,κολλάει και σε Sony και σε PC.,σύμφωνα με το φόρουμ του blu-ray.com.
Μιλάμε πάντα για την Extended Version/ Dolby Atmos.Μπορείς να δείς την Extended με DTS-Master HD ή την Theatrical με Dolby Atmos, δεν είναι τραγική η διαφορά.
Ναι,το παραγγειλα από το amazon.uk.Προχθές μου ήρθε η αντικατάσταση αλλά δεν το τσέκαρα ακόμα.
Τον Στρατιώτη Ράιαν (τον τσέχικο) τον πήρα από το blu-rayshop.gr (τώρα έβαλε και το Black Hawk Down).
Αξίζει τα λεφτά του γιατί είναι πολύ δυνατή ταινία και είναι must have.
Τώρα γιατί γίνεται αυτό δεν το γνωρίζω αλλά με εξοργίζει και με απογοητεύει αυτή τους η στάση. Εγώ που θέλω να αγοράσω το δισκάκι γιατί να μην μπορώ και με κάνουν να νιώθω τριτοκοσμική χώρα; Πρέπει δηλαδή αναγκαστικά να στραφώ στην πειρατεία αφού δεν υπάρχει UHD με ελληνικούς υπότιτλους κάτι που το απεχθάνομαι.
Διότι πολύ απλά αποτελείς το 0,01% του ενδιαφερομενου κοινού που θα αγοράσει δισκάκι όταν στην κυριολεξία βρωμάει το streaming και η πειρατεία.
Σορυ αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα .
Το εμπόριο δεν κοιτάζει συναισθηματισμούς και δικαιοσυνη.
Κοιτάζει μόνο νούμερα.
Τα δισκάκια πάντως έχουν (ακόμα; ) το πλεονέκτημα του ασυμπίεστου ήχου.
Ο μόνος τρόπος για να κάνεις τον κόσμο να αγοράσει δισκάκια είναι, ειτε να αρχίσουν να κυνηγάνε τα κατεβάσματα όπως στο εξωτερικό (αλλά και πάλι με VPN ξεπερνιέται, οπότε ακυρο) είτε να σταματήσει το unlimited στο σπίτι και ν' αρχισουν τα πακέτα data όπως στα κινητά και να γίνει πανάκριβο το unlimited.
Το trend αυτό είναι και καμία εταιρεία δεν έχει όρεξη να πάει κόντρα σ αυτό όσο και απλή δουλειά να είναι που συμφωνώ ότι είναι απλή δουλειά να προσθέσεις έναν ακόμα υπότιτλο.
Με άλλα λόγια θελω να πω ότι δεν είναι θέμα υπότιτλου. Είναι θέμα μέσου. Το δισκάκι έχει πεθάνει όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο. Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω πλέον ούτε καν player και είμαι άνθρωπος που τα έχωνε χοντρά σε player , (όχι 50 ευρώ από το lidl) .
Είναι σαν να διαμαρτύρονται κάποιοι γιατί δεν βγαίνουν όλα τα τραγούδια σε βινύλιο.
Και αν είσαι εναντίον της πειρατείας, δεν χρειάζεται πειρατεία.
Το streaming σφράγισε την ταφόπλακα στο δισκάκι.
Με τόσες υπηρεσίες streaming ακόμα και σε 4Κ , ποιο δισκάκι μιλαμε;;;
Από την άλλη νομίζεις ότι ξέρει το πόπολο το bitrate; 4K να δείχνει το info κι ας είναι στα 7 Mbps που δείχνει το Netflix.
Όσο για τα μενού κλπ αυτά είναι μόνο για τους ρομαντικούς. Το 99.99 θέλει να κάτσει στον καναπέ μετά από μια κουραστική μέρα και με ένα
κουμπί στην κυριολεξία να ξεκινήσει ταινία και βαριά βαριά να πατήσει άλλο ένα κουμπί για να διαλεξει υπότιτλους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.