Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Ξέχασες να πεις .... "όπως το Arrival"

Ξεχνιέσαι ,ξεχνιέσαι και ανησυχώ.

Καλά, εδώ κάθεται και ξημεροβραδιάζεται και βλέπει όλες τις τηλεοπτικές σειρές σε αρχεία 720p των 2-3GB, και μετά έρχεται εδώ να μας κάνει... σεμινάρια εικόνας! :flipout: :flipout: :flipout:

Εσυ παλικάρι πριν τέσσερα χρόνια που βγήκε το Hobbit σε hfr 48 δεν το είδες να σου πεσει το σαγόνι απο την κίνηση;
Τώρα ανακάλυψες την Αμερική;
Η ακόμα η μεγαλομανία του πιουρίστα της εικόνας δεν σου επιτρέπει να επισκεφθείς κινηματογραφική αίθουσα;

Η τελευταία φορά που πήγα σε κινηματογραφική αίθουσα, πρέπει να ήταν στην πρεμιέρα αυτού του Star Wars, με τα παιδιά από το φόρουμ, στην πρεμιέρα στα Village στου Ρέντη.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναπάω σε κινηματογράφο στην Ελλάδα, ποτέ. Τώρα που ολοκληρώνω και το δεύτερο setup στην κρεβατοκάμαρα με προβολέα, ηλεκτρική οθόνη, κτλ., θα πετάξω τα λεφτά μου στις γελοίες ελληνικές αίθουσες;

Η μοναδική περίπτωση να πήγαινα ξανά σε κινηματογράφο, είναι αν θα υπήρχε αίθουσα στην Ελλάδα να προβάλλει στα 120 καρέ το "Billy Lynn's Long Halftime Walk". Εκεί, φυσικά και θα πήγαινα για να αποδώσω τα εύσημα στον σκηνοθέτη...

Παναγιώτη σε καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.

Σινεμά δεν πηγαίνω εδώ και χρόνια.

Πήγα στο Rogue One και έφαγα την νίλα της ζωής μου από απόψεως εικόνας και ήχου.

μετά από αυτό δεν το συζητώ πλέον για σινεμά.

Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναπάω σε κινηματογράφο στην Ελλάδα, ποτέ. Τώρα που ολοκληρώνω και το δεύτερο setup στην κρεβατοκάμαρα με προβολέα, ηλεκτρική οθόνη, κτλ., θα πετάξω τα λεφτά μου στις γελοίες ελληνικές αίθουσες;

Άντε και με ένα τρίτο σεταπ στην τουαλέτα (να μη ξανάεπισκεφτείς γελοίο δημόσιο ουρητήριο) 😋

:eviltongue::eviltongue::eviltongue::eviltongue::eviltongue:

Δεν αλλαζω την κινηματογραφικη αιθουσα, με τιποτα !
Ειναι Μυσταγωγεια ! Ειναι Θρησκεια ! Ειναι Εξαρτηση. Ειναι τα παντα ΟΛΑ.
Ακομη και με σκισμενη μοκετα ... ακομα και χωρις χωρο για τα γονατα ...
ακομη και με 16 καρε .... ακομα και με γελοιους προβολεις και μεσα.

Δεν την αλλαζω .... με ΤΙΠΟΤΑ !

Πας να εκκλησιασθεις, αποκτας μια πνευματικοτητα (καθοδον) ....
ΔΕΝ σου ρχεται ο Μητροπολιτης σπιτι ... (με το home cinema των 20Κ).

Η τελευταία φορά που πήγα σε κινηματογραφική αίθουσα, πρέπει να ήταν στην πρεμιέρα αυτού του Star Wars, με τα παιδιά από το φόρουμ, στην πρεμιέρα στα Village στου Ρέντη.

Η μοναδική περίπτωση να πήγαινα ξανά σε κινηματογράφο, είναι αν θα υπήρχε αίθουσα στην Ελλάδα να προβάλλει στα 120 καρέ το "Billy Lynn's Long Halftime Walk". Εκεί, φυσικά και θα πήγαινα για να αποδώσω τα εύσημα στον σκηνοθέτη...
Πφφφ...
Έντεκα χρόνια η ίδια ιστορία..
Καμία πρόοδος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Άντε και με ένα τρίτο σεταπ στην τουαλέτα (να μη ξανάεπισκεφτείς γελοίο δημόσιο ουρητήριο) 

Μην το γελάς καθόλου. Μου περισσεύει ο Sharp 10000, που είναι 720p βέβαια, και που δεν έχω τι να τον κάνω. Να τον πετάξω; Να τον χαρίσω; Παρόλο που είναι κεράκι σκέτο τώρα, άμα τον βάλω πάνω στο πλυντήριο, στην τουαλέτα, και προβάλω κανένα καδράκι στις 40 ιντσούλες στη πόρτα, μια χαρά δεν θα είναι; :flipout:

Ξέχασες να πεις .... "όπως το Arrival"

Ξεχνιέσαι ,ξεχνιέσαι και ανησυχώ.

όντως!δεν με αναγνωρίζω.. :flipout:

Μόλις είπες Παναγιώτη ότι μετά από τόσα χρόνια αποχής θα ξαναπήγαινες κινηματογράφο μόνο και μόνο για να δεις σε πολλά FPS μία από τις πιο αποτυχημένες ταινίες της τελευταίας 10ετίας ή μου φάνηκε? :worshippy:

Last edited by a moderator:
Εσυ παλικάρι πριν τέσσερα χρόνια που βγήκε το Hobbit σε hfr 48 δεν το είδες να σου πεσει το σαγόνι απο την κίνηση;
Τώρα ανακάλυψες την Αμερική;
Η ακόμα η μεγαλομανία του πιουρίστα της εικόνας δεν σου επιτρέπει να επισκεφθείς κινηματογραφική αίθουσα;

Αν είναι το τελικό αποτέλεσμα σαν του Hobbit, κλάφτα Χαράλαμπε...

Από τεχνικής απόψεως, σε ομαλότητα κίνησης είναι περίπου το ίδιο, σε καθαρότητα καλύτερο.

Από αισθητικής απόψεως, άστο καλύτερα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Καλά, εδώ κάθεται και ξημεροβραδιάζεται και βλέπει όλες τις τηλεοπτικές σειρές σε αρχεία 720p των 2-3GB, και μετά έρχεται εδώ να μας κάνει... σεμινάρια εικόνας! :flipout: :flipout: :flipout:

Μια 7αρα γραμμή έχω ο κακόμοιρος και δεν παίζει μόνο σε κατέβασμα, κάνω και άλλα πράγματα διαδικτυακά. Τα 720 πάντως σε σειρούλες δεν με χαλάνε καθόλου, αν η σειρά είναι κακή όμως και σε 4κ να μου την δώσεις δε....

Απάντηση: Re: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Μόλις είπες Παναγιώτη ότι μετά από τόσα χρόνια αποχής θα ξαναπήγαινες κινηματογράφο μόνο και μόνο για να δεις σε πολλά FPS μία από τις πιο αποτυχημένες ταινίες της τελευταίας 10ετίας ή μου φάνηκε? :worshippy:

Το είπε αλλά δεν τον εννοούσε.
Αν το εννοούσε θα βρισκόταν και στην προβολή του Hobbit πρίν τέσσερα χρονια.

Παναγιώτη δυστυχώς δεν σου αρέσει ο κινηματογράφος.
Μόνο το μέσο σε ενδιαφέρει.

Re: Απάντηση: Re: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Ναι αλλα αυτοι δεν συχνάζουν στο avclub αλλα στα ΚΑΠΗ :p

Πλανάσαι πλάνην οικτράν φίλε.

Xαχαχαχα ... :laugh:

Το αντιληφθηκα χωρις να ειμαι ιδρυτικο μελος του φορουμ.
Ειναι κατι στο γραπτο λογο του καθενος, κατι στην συμπεριφορα του, κατι στις αντιδρασεις του
που κανει ΜΠΑΜ οτι εχει μια "καμπουρα" στην πλατη του. Μια πολυχρονη εμπειρια σε διαλογους (και "διαλογους").

Πολύ στα σοβαρά το πήρες, μου φαίνεται 😉

Απάντηση: Re: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Ακριβώς, αυτό είπα. Και το έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα που εγώ άνοιξα, ότι σαν ταινία, δηλαδή σενάριο, απόδοση των ηθοποιών κτλ., κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, η ταινία είναι πολύ κακή.

Και τι σχέση έχει αυτό με τα 120 καρέ, στα οποία αποφάσισε να την γυρίσει ο Ang Lee; Ήξερε πολύ καλά τον οχετό των αρνητικών σχολίων που θα εισέπραττε από τα εκατοντάδες εκατομμύρια φανατικών εικοσιτεσσαροκαρεδάκηδων, σαν και του λόγου σου, που ντε και καλά, και πέρα από κάθε λογική, πιστεύουν ότι μπορούν να δουν σωστά και καθαρά κινούμενη εικόνα στα 24 καρέ... :flipout:

Γι' αυτό το λόγο και μόνο, και επειδή τον θεωρώ πρωτοπόρο που το τόλμησε να γυρίσει τη ταινία στα 120 καρέ, εγώ παρόλο που έχω το αρχείο των 60GB στα 60 καρέ, θα τον τιμήσω τον σκηνοθέτη και θα αγοράσω το δισκάκι Bluray 4K. :smile:

Και μια και έχουμε ξεφύγει εντελώς off-topic, να αφιερώσω σε όλους τους φανατικούς εικοσιτεσσαροκαρεδάκηδες, :flipout: την συνέντευξη που έδωσε ένα χρόνο πριν, ο ζωντανός θρύλος της εικόνας, ο Joe Kane στον Scott Wilkinson. Παρεβρέθηκε μαζί με άλλους εξακόσιους περίπου υπερτυχερούς, σε μία αποκλειστική παρουσίαση ενός αποσπάσματος μικρού μήκους, διάρκειας 11-12 λεπτών, από το Billy Lynn's Long Halftime Walk", το οποίο προβλήθηκε σε 3D με δύο προβολείς στα 120 καρέ!

Αγγλικά γνωρίζετε πολύ καλά, οι περισσότεροι που συμμετέχετε εδώ. Για ακούστε λοιπόν, από το δεύτερο έως το πέμπτο λεπτό, τα διθυραμβικά σχόλια του Joe Kane για την ποιότητα της εικόνας. Λέει ότι πολλοί τον πλησίαζαν και του έλεγαν ότι είναι η καλύτερη εικόνα που έχουν δει ποτέ. Και ακούστε τον κάπου στο 11ο λεπτό, να λέει ότι: "Τείνω να συμφωνήσω μαζί τους, ήταν η καλύτερη εικόνα που έχω δει ποτέ"!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.