Ακριβώς, αυτό είπα. Και το έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα που εγώ άνοιξα, ότι σαν ταινία, δηλαδή σενάριο, απόδοση των ηθοποιών κτλ., κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, η ταινία είναι πολύ κακή.
Και τι σχέση έχει αυτό με τα 120 καρέ, στα οποία αποφάσισε να την γυρίσει ο Ang Lee; Ήξερε πολύ καλά τον οχετό των αρνητικών σχολίων που θα εισέπραττε από τα εκατοντάδες εκατομμύρια φανατικών εικοσιτεσσαροκαρεδάκηδων, σαν και του λόγου σου, που ντε και καλά, και πέρα από κάθε λογική, πιστεύουν ότι μπορούν να δουν σωστά και καθαρά κινούμενη εικόνα στα 24 καρέ...
Γι' αυτό το λόγο και μόνο, και επειδή τον θεωρώ πρωτοπόρο που το τόλμησε να γυρίσει τη ταινία στα 120 καρέ, εγώ παρόλο που έχω το αρχείο των 60GB στα 60 καρέ, θα τον τιμήσω τον σκηνοθέτη και θα αγοράσω το δισκάκι Bluray 4K. :smile:
Такие дела. "AACS 2.0 is not hacked. This disc (Smurfs 2 PAL) had faulty keys that were exploited. That's no conversion, so THIS is a real 1:1 copy. But other discs do not have this exploit."
(Αγνώστου προελευσεως)
Πάντως πραγματικα η επιλογή της συγκεκριμένης ταινίας προβληματίζει...
WTF. στρουμφάκια;
Με βάση τα παραπάνω, που βλέπεις την "επιλογή";
Ακριβώς το αντίθετο, μαλλον
Такие дела. "AACS 2.0 is not hacked. This disc (Smurfs 2 PAL) had faulty keys that were exploited. That's no conversion, so THIS is a real 1:1 copy. But other discs do not have this exploit."
(Αγνώστου προελευσεως)
Δηλαδή επιβεβαιώνεις έτσι απλά ότι οι ταινίες ως δημιούργημα σου είναι παντελώς αδιάφορες και αποτελούν απλά το μέσο για να απολαύσεις την εικόνα που θέλεις και τίποτα παραπάνω. Κοίταξε, είναι ιδιαίτερη τοποθέτηση και φυσικά σεβαστή, απλά να σε ενημερώσω ότι το 99,9999% των θεατών έχουν ακριβώς την αντίθετη.
είδα το Arrival σε Bluray στον JVC, και μου άρεσε σαν ταινία
Η τελευταία φορά που πήγα σε κινηματογραφική αίθουσα, πρέπει να ήταν στην πρεμιέρα αυτού του Star Wars, με τα παιδιά από το φόρουμ, στην πρεμιέρα στα Village στου Ρέντη.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναπάω σε κινηματογράφο στην Ελλάδα, ποτέ. Τώρα που ολοκληρώνω και το δεύτερο setup στην κρεβατοκάμαρα με προβολέα, ηλεκτρική οθόνη, κτλ., θα πετάξω τα λεφτά μου στις γελοίες ελληνικές αίθουσες;
Η μοναδική περίπτωση να πήγαινα ξανά σε κινηματογράφο, είναι αν θα υπήρχε αίθουσα στην Ελλάδα να προβάλλει στα 120 καρέ το "Billy Lynn's Long Halftime Walk". Εκεί, φυσικά και θα πήγαινα για να αποδώσω τα εύσημα στον σκηνοθέτη...
Πολύ στα σοβαρά το πήρες, μου φαίνεται![]()
Όχι δεν το πήρα πολύ σοβαρά απλά η τεχνική αρτιότητα μιας ταινίας δεν αποτελεί πρόκρομα θέασης για εμένα, προτιμώ το αντίθετο ακόμα και ας έχει "κακή" εικόνα με τα σημερινά δεδομένα. Το ευκτέο είναι να το δημιουργικό κομμάτι να συμβαδίζει με το τεχνικό σε υψηλά στάνταρντς αλλά για μένα το δεύτερο υπηρετεί το πρώτο και δεν προεξάρχει αυτού και όχι το αντίστροφο.
Συμφωνω 1000% !
Απλα θα μου επιτρεψεις, ως γνησιο τεκνο του Star Wars (1977), το τεχνικο κομματι .... να με εχει κλεψει για ΠΑΝΤΑ.
To μονο που μετραω (απο το 1977, οχι σημερα) ειναι ποσα ειδικα εφφε χωρανε σε ενα πλανο (δηλαδη, ledακια !!!)
Το ξερω οτι ειμαι αρρωστος .... ΒΑΡΙΑ αρρωστος. Kινηματογραφος δεν ειναι μονο εικονα ... αλλα και Μυνημα.
Για να μην πω ... μονο μυνημα (θα πεσουν να με φανε τωρα)
Mαλλον εχει ερθει η στιγμη ο Κινηματογραφος να χωριστει στα δυο > Προβληματισμος (Ψυχαγωγια) και Εντυπωσιασμος (Χαφτολογια
η αλλιως ..... αααααααααα :blink: ωωωωωωωωωroud
. Iσως να μας προλαβει το virtual reality (με αντιστοιχης ποιοτητας γραφικα)
και επιτελους, ο κινηματογραφος να επιστρεψει στις ριζες του (Ψυχαγωγια). Μακαρι. Γιατι και εμεις δεν γεννηθηκαμε να τρωμε ξυλο
(ξυλο μεχρι να ωριμασουμε, να γινουμε πιο εγκεφαλικοι) και εσεις υποφερετε για παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα, διπλα μας.
Έβρισκα πολύ ενοχλητική την ρήση του Joel Silver "για μένα το σινεμά είναι κώλοι που κάθονται σε καρέκλες home cinema¨.
Προσωπικά τουλάχιστον δεν υποφέρω δίπλα σου, εξ'άλλου μην νομίζεις ότι γεννήθηκα με ροπή προς τον "ποιοτικό κινηματογράφο" (ας μου επιτραπεί ο αφορισμός χάριν οικονομίας της συζήτησης). Μικρός έβλεπα ότι παιζόταν, μέχρι τα 15 πρέπει να είχα δειι όλα τα μιούζικαλ, με εξαίρεση το Oliver, το All that jazz και το Annie που τα είδα αργότερα. Απλά μεγαλώνοντας κουράστηκα να βλέπω τα ίδια και τα ίδια και ταινίες εντελώς ανέμπνευστες με μοναδικό ατού τα εφέ. Έβρισκα πολύ ενοχλητική την ρήση του Joel Silver "για μένα το σινεμά είναι κώλοι που κάθονται σε καρέκλες κινηματογράφου¨.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.