Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Απάντηση: Re: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Τελικά έσπασε η κωδικοποίηση ή μείναμε μόνο να κοιτάμε τα μπλε ανθρωπάκια;:smash:

Από ότι διαβάζω στον δικό μου private tracker, οι περισσότεροι αυτή τη χρονική στιγμή πιστεύουν ότι απλά είχαν θέμα τα κλειδιά στο "The Smurfs 2", μπόρεσαν με κάποιον τρόπο να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά, και έτσι δημιουργήθηκε το αντίγραφο 1:1. Σε αυτή τη λογική, το AACS 2.0 δεν έχει σπάσει, και απλώς τα Στρουμφάκια ήταν μια ειδική περίπτωση.

Υπάρχει όμως και μια άλλη οπτική: από ότι λένε, στον ρώσικο private tracker που πρωτοανέβηκε το αρχείο από το "The Smurfs 2", δεν έχει ανέβει απολύτως τίποτε στην ενότητα του Bluray 4K τις τελευταίες 15 μέρες, από τότε δηλαδή που ανέβηκαν τα Στρουμφάκια. Και εννοώ ότι δεν έχουν ανεβάσει άλλο Bluray 4K δισκάκι, έστω και από HDMI capture. Και αυτό είναι κάπως περίεργο, υπό την έννοια ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες ανέβαζαν σε τακτικά χρονικά διαστήματα μερικών ημερών ταινίες Bluray 4K από HDMI capture. Αυτό για κάποιους σημαίνει ότι μπορεί οι Ρώσοι να ετοιμάζουν κάτι πολύ χοντρό.

Δεν έχω πρόσβαση στους Ρώσους, οπότε απλά σας μεταφέρω ότι διαβάζω από αυτούς που έχουν πρόσβαση...

......

Υπάρχει όμως και μια άλλη οπτική: από ότι λένε, στον ρώσικο private tracker που πρωτοανέβηκε το αρχείο από το "The Smurfs 2", δεν έχει ανέβει απολύτως τίποτε στην ενότητα του Bluray 4K τις τελευταίες 15 μέρες, από τότε δηλαδή που ανέβηκαν τα Στρουμφάκια. Και εννοώ ότι δεν έχουν ανεβάσει άλλο Bluray 4K δισκάκι, έστω και από HDMI capture. Και αυτό είναι κάπως περίεργο, υπό την έννοια ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες ανέβαζαν σε τακτικά χρονικά διαστήματα μερικών ημερών ταινίες Bluray 4K από HDMI capture. Αυτό για κάποιους σημαίνει ότι μπορεί οι Ρώσοι να ετοιμάζουν κάτι πολύ χοντρό.

Δεν έχω πρόσβαση στους Ρώσους, οπότε απλά σας μεταφέρω ότι διαβάζω από αυτούς που έχουν πρόσβαση...

Κλεινω προς το δευτερο...
Θα υπαρξει -πιστευω- και δευτερο 'χτυπημα' για να πεσουν τα 'λυτρα'....
Πειτε το και θεωρια συνωμοσιας..

Re: Απάντηση: Re: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Α Και αυτό είναι κάπως περίεργο, υπό την έννοια ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες ανέβαζαν σε τακτικά χρονικά διαστήματα μερικών ημερών ταινίες Bluray 4K από HDMI capture. Αυτό για κάποιους σημαίνει ότι μπορεί οι Ρώσοι να ετοιμάζουν κάτι πολύ χοντρό.

Χακάρισμα και δημοσιοποίηση των σχεδίων του νέου Lada ίσως? :idea:

Κλεινω προς το δευτερο...
Θα υπαρξει -πιστευω- και δευτερο 'χτυπημα' για να πεσουν τα 'λυτρα'....
Πειτε το και θεωρια συνωμοσιας..

....και ΑΝ το συνδιασετε με το σημερινο οριστικο κλεισιμο του Extratorrent.cc (τουλαχιστον δημοσια γιατι επι πληρωμη μια χαρα θα υπαρχει ... UNDERGROUND) τοτε ναι, κατι μεγαλο πραγματικα ερχεται...:afro::BDBDG54:

ΜΑΛΛΟΝ...

Μου ήρθαν σήμερα τα Στρουμφάκια σε δισκάκι Bluray 4K, οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα συγκρίνω το original δισκάκι με το επίμαχο αρχείο, για να δω αν μπορώ να εντοπίσω έστω και την παραμικρή διαφορά. Επίσης αναρωτιέμαι τι αποδείξεις έχουμε ότι το συγκεκριμένο αρχείο είναι αντίγραφο 1:1 από το γνήσιο δισκάκι. Μόνο την ύπαρξη του ήχου Atmos ουσιαστικά. Γιατί όσον αφορά την αναπαραγωγή με μενού κτλ., δεν έχω δει πουθενά την παραμικρή απόδειξη ότι κάποιος έχει καταφέρει να το παίξει με τα μενού.

Το μόνο που υπάρχει, είναι η αναφορά κάποιου στο φόρουμ της Redfox ότι και καλά έκαψε το αρχείο σε ISO σε δισκάκι των 100GB, και ότι τα μενού του έπαιξαν κανονικά. Όλες οι υπόλοιπες αναφορές στον δικό μου private tracker, τείνουν να αποδειχτούν μπούρδες. Κάποιος, και έμπειρο μέλος μάλιστα, είπε ότι του έπαιξαν τα μενού στο pot player, ενώ αργότερα κάμποσοι έγραψαν ότι δεν παίζουν τα μενού στο pot player, απλά μόνο το αρχείο m2ts.

Ένας άλλος που έγραψε ότι και καλά του έπαιξαν τα μενού στο Oppo 203, τον ρώτησα επίμονα μέσα στο θέμα του αρχείου για το πώς ακριβώς το έκανε, αλλά εδώ και δέκα μέρες κάνει τον Κινέζο, και δεν απάντησε τίποτα. Και από τη μεριά των Ρώσων, η απόλυτη σιωπή συνεχίζεται...

4K_collection_1_zpsaij4nu6r.jpg

Αυτες οι στρουμφιτες κατω απο τα στρουμφακια ποια ταινια ειναι. ?

Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Εσυ να πας να δεις καμια σοβαρη ταινια :smash: .... σε σινεμα (οχι καναπε) :smash:
Γληγορα :smash: https://i.ytimg.com/vi/lTFBfycQcRA/maxresdefault.jpg

Αααα δε μας τα έλεγε ο Παναγιώτης αυτά... :p

Αναμένουμε περισσότερα εάν είναι όντως καλό το 4K με τις στρουμφίτες!! :cool:

Απ ότι βλέπω στην φωτογραφία 4Κ δεν σημαίνει και HDR ή κάνω λάθος?

Δεν ειναι απαραίτητο αλλα πρακτικά όλα τα 4K δισκάκια έχουν (εκτός ίσως απο το κάτω δεξιά του Παναγιώτη 😋 )

Δεν κατάλαβα δηλαδή, την "εκπαιδευτική τηλεόραση" θα τη βλέπουμε στα "ταπεινά" 2Κ; :flipout:

Χωρίς πλάκα τώρα, είναι μια μπούρδα και μισή, ακόμα κλαίω τα δεκαπέντε ευρώ που έδωσα. Η εικόνα του είναι για τα μπάζα και εντελώς πρόχειρα γυρισμένο από ανθρώπους που ξέρουν από εικόνα, όσο ξέρω κι εγώ από διαστημική τεχνολογία. Και δεν είναι HDR φυσικά. Όποιος το θέλει, του το χαρίζω, χωρίς πλάκα.

Υπάρχουν τώρα πια μερικά 4Κ βιντεάκια "εκπαιδευτικής τηλεόρασης" στους private trackers με bitrate κάπου στα 28-30Mbps με πολύ καλή εικόνα και αρκετά καλά στημένα και φωτισμένα σωστά...

Υπάρχουν τώρα πια μερικά 4Κ βιντεάκια "εκπαιδευτικής τηλεόρασης" στους private trackers με bitrate κάπου στα 28-30Mbps με πολύ καλή εικόνα και αρκετά καλά στημένα και φωτισμένα σωστά...

Πως φαινεται ο μερακλής...:p

Πήρες τα στρουμφάκια σε 4Κ δισκάκι βρε θηρίο??Κάπου διάβασα ότι θα βγει σε συλλογή 4Κ ο αστυνόμος σαΐνης, κάνε τα κουμάντα σου.. :violent-smiley-030:

Για τις "στρουμφίτες" πάντως δηλώνω συμμετοχή αν το κληρώσεις.. :grinning-smiley-043

Πως φαινεται ο μερακλής...:p

Ή κάνεις "τέχνη" .. ή δεν κάνεις.. :p

* Όντως υπάρχουν studios που κάνουν καλή δουλειά! :cool:

....και ΑΝ το συνδιασετε με το σημερινο οριστικο κλεισιμο του Extratorrent.cc (τουλαχιστον δημοσια γιατι επι πληρωμη μια χαρα θα υπαρχει ... UNDERGROUND) τοτε ναι, κατι μεγαλο πραγματικα ερχεται...:afro::BDBDG54:

ΜΑΛΛΟΝ...

Μπορει και να μην ερχεται. Αναστηθηκε. (ή κλωνοποιηθηκε)

https://secnews.gr/157514/extratorrent-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%86%ce%b5%ce%b9-extratorrent-cd/

Και ξερεις ΦΥΣΙΚΑ πως τελειωνουν ολα αυτα ...

H κασετινα των εξι επεισοδιων του Star Wars ( + 3 extra BDs) .... 7μισυ ευρω !

ΟΧΙ 75 ΕΥΡΩ !

Ναι, ναι .... ποιοι ειμαστε εμεις να υποδειξουμε στο Hollywood ποσα θα βγαζει (και θα ξαναβγαζει και θα ξαναρμεγει).
Eλα ομως που το συμπαν το ιδιο ... δημιουργει ισορροπια ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Τοο high prices = Illegal distributions.

Εγω βεβαια, τα εσκασα τα 75 :icon15: .... αλλα ΔΕΝ ΗΤΑΝ η πιο εξυπνη αγορα στην ζωη μου (κοντα σε αλλες).
Ηταν η πιο μαστουρικη !!! Οι αλλοι λοιπον, που ΔΕΝ ειναι μαστουρηδες (και καλα κανουν) .... τιμωρουν :violent-smiley-030:

Από ότι διαβάζω στον private tracker, οι Ρώσοι ανέβασαν μετά από έναν ολόκληρο μήνα σιωπής, το Patriots Day σε αρχείο 4Κ αλλά είναι από HDMI capture.

Οπότε κύριοι, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα πλέον, το The Smurfs 2 ήταν απλά ένα πυροτέχνημα, και το AACS 2.0 καλά κρατεί...

Από ότι διαβάζω στον private tracker, οι Ρώσοι ανέβασαν μετά από έναν ολόκληρο μήνα σιωπής, το Patriots Day σε αρχείο 4Κ αλλά είναι από HDMI capture.

Οπότε κύριοι, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα πλέον, το The Smurfs 2 ήταν απλά ένα πυροτέχνημα, και το AACS 2.0 καλά κρατεί...

Οχι..οχι..αρνούμαι να το δεχθώ. Παναγιώτη δεν μπορείς να παίζεις έτσι με τον πόνο μας!Παρακαλώ πολύ το "ιστορικές στιγμές" του τίτλου να αλλάξει σε "φέρτε μια κούπα με κρασί" :flipout: