δισκοπωλεια στη θεσ/νικη

Κριμα πάντως... έχω πάρει πολύ μουσική απο τον Ευγενιδη! Θυμάμαι έδινε και βερεσε.. σημείωση στο τευτεράκι και όποτε είχα -φοιτητης γαρ τότε- ξεχρέωνα! Μου άρεσε να ψάχνω μέσα στον ψιλοχαμό που γινοταν στο μαγαζι του... ήταν κάπως περίεργος τυπος βεβαια... απ' την άλλη όλοι δεν είμαστε;; Τέλος πάντων...
Παζάρευα και ενα Ρ3 κάποια στιγμή αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να το πάρω τελικά...
Τα διακάκια στην τσάντα και βουρ στο σπίτι με την μηχανη για ακρόαση... όμορφη εποχή! Γμτ μελαγχόλησα...

κοίτα Μιχάλη
συνταξιοδοτήθηκε ο άνθρωπος...
όπως τα λες ήταν.
Πολύ βολικός, και πάντα είχε άποψη. Μόνο που η άποψή του δεν ταίριαξε ποτέ με τα γούστα μου.
Ό,τι μου πρότεινε τελικά έμεινε στα αζήτητα, πέρα από τον αρχικό εντυπωσιασμό...
Πάντως είναι ενεργός στηνν μουσική κοινωνία της Θεσσαλονίκης μέσω του jazznet

Κριμα πάντως... έχω πάρει πολύ μουσική απο τον Ευγενιδη! Θυμάμαι έδινε και βερεσε.. σημείωση στο τευτεράκι και όποτε είχα -φοιτητης γαρ τότε- ξεχρέωνα! Μου άρεσε να ψάχνω μέσα στον ψιλοχαμό που γινοταν στο μαγαζι του... ήταν κάπως περίεργος τυπος βεβαια... απ' την άλλη όλοι δεν είμαστε;; Τέλος πάντων...
Παζάρευα και ενα Ρ3 κάποια στιγμή αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να το πάρω τελικά...
Τα διακάκια στην τσάντα και βουρ στο σπίτι με την μηχανη για ακρόαση... όμορφη εποχή! Γμτ μελαγχόλησα...

Τι θυμήθηκες και συ βρε πουλάκι μου, πρίν από τόσα χρόνια?

Πάντως να σε πληροφορήσω πως το Σινεακ έχει κλείσει!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: δισκοπωλεια στη θεσ/νικη

Φίλε μου
άσε να ξέρουν οι διαχειριστές του φόρουμ καλύτερα απο σένα τι είναι λάθος και τι όχι...

ok.sorry
δεν το ειπα για να προσβαλω την ιδιοτητα σου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: δισκοπωλεια στη θεσ/νικη

ok.sorry
δεν το ειπα για να προσβαλω την ιδιοτητα σου

εννοώ....ότι "εχουν γνώσιν οι φύλακες" που πολλές φορές είναι δύσκολο να γνωρίζουν άλλοι.

η πλατεία Ναυαρίνου είναι ένας τόσο γρήγορα μεταλλασσόμενος χώρος που είναι δύσκολο να πεις ποτέ για κάτι (αν υπάρχει ή όχι) με σιγουριά.
ιδίως αν ανήκεις στην ομάδα του πληθυσμού που δεν συχνάζει ή δεν περνά από εκεί αναγκαστικά κάθε μέρα....

O Τελλίδης (πάρε-δώσε) παραμένει σταθερά.

Προσωπικά, από τα δισκοπωλεία της Θεσσαλονίκης, αυτός που μου έχει κάτσει καλύτερα απ' όλους και με διαφορά, είναι ο Πάκης (Λωτός). Και στα γούστα, και σαν άτομο γενικά...
Παίζει να το έχω αναφέρει και πιο πίσω στο ίδιο thread... :p