Disney+

Καλημέρες, έχω μια απορία. Σου λέει να κάνεις εγγραφή χωρίς να δεις τι ακριβώς προσφέρει; Είναι δυνατόν; Υποψιάζομαι ότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι και για τον λόγο αυτό δίνουν και το ετήσιο πακέτο στα 71 ευρώ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι μάντης κακών. Πρέπει να δούμε τι έχει το πακέτο και μετά να επιλέξουμε αγορά ή όχι.

Δεν βλεπω πως μπορουμε να εξαργυρωσουμε τηβ προσφορα ομως. Πρεπει να περιμενουμε mail?

Μια χαρά κανονικά υπάρχει το star αλλά όχι η κατηγορία λόγο ονόματος με το ελληνικό απλό είναι

• Like
Reactions: kostthem
Μια χαρά κανονικά υπάρχει το star αλλά όχι η κατηγορία λόγο ονόματος με το ελληνικό απλό είναι

Δηλαδή τι εννοείς μια χαρά υπάρχει. Για βάλε μια φώτο. Επίσης σας ήρθε email και γραφτήκατε?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το περιεχόμενο έχει παρά πολλές σειρές από αλλά studio Hulu στο γενικό περιεχόμενο και με τον μήνα όλο και θα αυξάνεται

Οι περισσότερες σειρές και ταινίες είναι παλιές τις έχουμε δει πλην λίγων εξαιρέσεων. Νέο περιεχόμενο είναι λίγο ακόμη.Ειδικά στις ταινίες τις περισσότερες τις έχω δει

Καλημερα βγηκε στο playstore και για android tv εγω εχω metz την κατεβασα και έκανα εγκατάσταση.
Βεβαια θα περιμένω λίγο πριν κανω εγγραφη γιατι απο τι ειδα δεν έχει σαν το νετφλιξ και το αμαζον 7ημερο δωρεάν γνωριμίας.

Όλα κομπλέ.
Εφαρμογές σε Apple TV, iPad, iPhone, email προσφοράς και εγγραφή.
Η όλη διαδικασία ήταν γρήγορη και απροβλημάτιστη (σπάνιο για πρεμιέρα υπηρεσίας).

Ρε παιδιά... εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία του Ελληναρά, αλλά θα μπω σε μια άλλη:
Αν όλοι την παλεύαμε με συνδρομές εξωτερικού, οι υπηρεσίες θα αποχωρούσαν από την Ελλάδα λόγω έλλειψης συνδρομών.

Δεν το παίζω ηθικός (έχω ιστορικό πειρατείας), απλά θέλω αυτά τα εγχειρήματα να πετυχαίνουν για να μη μείνουμε στο τέλος εμείς και η Digea.