Disney+

Συγνώμη δηλαδή βλέπετε ως σωστό να μπαίνεις στην σελίδα της υπηρεσίας και να σου λέει ότι για να δεις τι έχω κάνε εγγραφή; Άρα όλες οι υπόλοιπες OTT υπηρεσίες είναι λάθος. Δεν είπα ούτε ζήτησα δωρεάν περίοδο. Απλά καλό θα ήταν να μπαίνεις να βλέπεις τι έχει και μετά αγοράζεις. Αυτό λέω εγώ. Τώρα για τον φίλο που έδωσε link το τι περιέχει η υπηρεσία αν κατάλαβα σωστά δεν είναι το Ελληνικό.

Δεν είναι σωστό, άλλα γρήγορα μέσω Google βρίσκεις εύκολα τι περιέχει, δεν είναι και κάτι τόσο τραγικό στην τελική, λάθος τους βέβαια.

• Like
Reactions: billpeppas
Όσοι δεν έχετε λάβει το email προσφοράς μπορείτε να καλέσετε στο 2111996236
και θα σας κατευθύνουν για να ενεργοποιηθεί η προσφορά. Σας δίνουν redeem code.
Σε ευχαριστώ... Να το σηκώναν κιόλας...

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ... Να το σηκώναν κιόλας...

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα και στα Junks και σε section προσφορές στα emails κλπ.

Καλησπέρα,
πήγα να κατεβάσω το app σε samsung tv QE65Q80T και δεν κάνει εγκατάσταση.\
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο θέμα;

Χωρίς να έχει έρθει μέιλ πάω να ολοκληρώσω την εγγραφή και μου λέει 89,90€.Τι δεν κάνω καλά?
Τον λογαριασμό τον έκανα όταν δήλωσα το μέιλ για τη προσφορά.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγνώμη δηλαδή βλέπετε ως σωστό να μπαίνεις στην σελίδα της υπηρεσίας και να σου λέει ότι για να δεις τι έχω κάνε εγγραφή; Άρα όλες οι υπόλοιπες OTT υπηρεσίες είναι λάθος. Δεν είπα ούτε ζήτησα δωρεάν περίοδο. Απλά καλό θα ήταν να μπαίνεις να βλέπεις τι έχει και μετά αγοράζεις. Αυτό λέω εγώ. Τώρα για τον φίλο που έδωσε link το τι περιέχει η υπηρεσία αν κατάλαβα σωστά δεν είναι το Ελληνικό.
Έστειλα το link χωρίς να βάλω το σωστό φίλτρο.
Διορθωμένο για Ελλάδα:

• Like
Reactions: jig and kostthem
Ούτε εμένα μου έχει έρθει mail. Μάλλον εμείς δεν θα πάρουμε προσφορά.

Σε Samsung TV πιο παλιά τι κάνουμε; υπάρχει εφαρμογή πουθενά;
Έχω αλλάξει το region σε Γερμανία κ τίποτα...

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε Samsung TV πιο παλιά τι κάνουμε; υπάρχει εφαρμογή πουθενά;
Έχω αλλάξει το region σε Γερμανία κ τίποτα...

Η δικη μου ειναι μοντελο του 17 (MU6122) και το εχει ηδη εμφανισει

2-3 ερωτησουλες....ο ηχος(5.1) σας ακουγετε πολυ χαμηλα? οι υποτιτλοι (ελληνικοι) πρεπει να τους βαζετε σε καθε ταινια/σειρα? Και τελος βρηκε καποιος αν υπαρχει επιλογη για μεγεθος υποτιτλων?

Απο τα λίγα που είδα τους υποτίτλους τους βάζεις μια φορά και μένουν μέχρι να τους αλλάξεις. Το ίδιο και ο ήχος πχ τα κλασσικά κινούμενα της Ντίσνεϋ μιλούν όλα ελληνικά. Το γύρισα στα αγγλικά και έμεινε έτσι. Εκείνο που δεν έχω βρει ακόμα είναι ο τρόπος να φαίνονται οι υπότιτλοι χωρίς μαύρο φόντο γύρω τους. Σαν να είναι σε ένα μαύρο κουτί

Κατέβασα το app τόσο σε Sony xf9005 όσο και στο shield..όλα μια χαρά σε εικόνα..σε ήχο παίρνετε Dolby atmos;ολες τις ταινίες που έβαλα δοκιμαστικά μου δίνει ήχο Dolby digital plus;στο Netflix περνάει κανονικά atmos..έχει κανείς καμιά ιδέα;;

2-3 ερωτησουλες....ο ηχος(5.1) σας ακουγετε πολυ χαμηλα? οι υποτιτλοι (ελληνικοι) πρεπει να τους βαζετε σε καθε ταινια/σειρα? Και τελος βρηκε καποιος αν υπαρχει επιλογη για μεγεθος υποτιτλων?

Για τους υπότιτλους εδώ είσαι. Έτσι τους μεγάλωσα εγώ κτλ. Κάθε συσκευή έχει και διαφορετικές ρυθμίσεις. https://help.disneyplus.com/csp?id=csp_article_content&sys_kb_id=2822734bdb986858b03cc58a13961978

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ξέρει κανείς αν έχει την καινούργια ταινία κινουμένων σχεδίων [πάντα στο κόκκινο]. Θέλει να την δει η κόρη μου. Στο πιο πάνω λινκ δεν την βρήκα για την Ελλάδα.

Η δικη μου ειναι μοντελο του 17 (MU6122) και το εχει ηδη εμφανισει
Η δική μου είναι πιο παλιά...

Ξέρει κανείς αν έχει την καινούργια ταινία κινουμένων σχεδίων [πάντα στο κόκκινο]. Θέλει να την δει η κόρη μου. Στο πιο πάνω λινκ δεν την βρήκα για την Ελλάδα.
Την έχει κανονικά!

• Like
Reactions: jima
Κατέβασα το app τόσο σε Sony xf9005 όσο και στο shield..όλα μια χαρά σε εικόνα..σε ήχο παίρνετε Dolby atmos;ολες τις ταινίες που έβαλα δοκιμαστικά μου δίνει ήχο Dolby digital plus;στο Netflix περνάει κανονικά atmos..έχει κανείς καμιά ιδέα;;
Sony xh95 παίζει Dolby Atmos και IMAX enhanced

• Like
Reactions: metoxos76
Sony xh95 παίζει Dolby Atmos και IMAX enhanced
Μου κάνει εντύπωση γιατί το Netflix μου δίνει κανονικά atmos άρα δεν μπορεί να είναι θέμα καλωδίου..θα έλεγα ρυθμίσεων εφαρμογής αλλά δε βλέπω κάτι στα settings..