Disney+

Cosmote tv box skyworthhy4415
Μέσω της HDMI 2.1 θύρας του δίνει Ultra HD (3840×2160) ανάλυση στην τηλεόραση, ενώ είναι συμβατό με HDR 10/10+, HLG και Dolby Vision που αποδίδουν ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και ρεαλιστικότερη εικόνα. Αυτό ειναι από το digital tv.
Άρα έχει να κάνει με την θύρα hdmi της tv που είναι 2.0 .θέλει 2.1 για να παίξει.

The last man, The walking dead,The strain, American horror stories,the killing,Wayward pines,Big sky,war of the worlds. Ειναι σειρες που μου τις εβγαλε σε "προτεινομενα". Μπορει καποιος να τσεκαρει αν καποιες απο αυτες του παιζουν 4κ? Εμενα ολες μου τις βγαζει hd (μεσω fire tv max).

Update:
Στα airpods πλέον, έρχεται το dolby atmos όπου είναι διαθέσιμο. Έγινε κάποιο update, φαντάζομαι (?)
Υπέροχη εικόνα παντού!
Χαράς ευαγγέλια για τον μικρό της οικογένειας, με τις μεταγλωττισμένες σειρές spiderman κλπ ηρώων!
Χαμόγελα ικανοποίησης για τους μεγαλύτερους, η θέαση από την αρχή όλων των Star Wars με DolbyVision που τους αξίζει :)
Να σημειώσω, πως παρακολουθώ το κανάλι από apple tv 4K 1ης γενιάς.

Και εμένα κόλλημα με το Spider-Man
Ποια AirPods έχεις ;

• Like
Reactions: dimitris777
The last man, The walking dead,The strain, American horror stories,the killing,Wayward pines,Big sky,war of the worlds. Ειναι σειρες που μου τις εβγαλε σε "προτεινομενα". Μπορει καποιος να τσεκαρει αν καποιες απο αυτες του παιζουν 4κ? Εμενα ολες μου τις βγαζει hd (μεσω fire tv max).
Σε xiaomi mi box (που το δοκίμασα για τα 4Κ HDR, φαίνονται μια χαρά) όλα που αναφέρεις είναι σε HD.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: Dion999
Σε xiaomi mi box (που το δοκίμασα για τα 4Κ HDR, φαίνονται μια χαρά) όλα που αναφέρεις είναι σε HD.

Πολυ πραμα σε hd εχει, ακομα και νεες σειρες/ταινιες. Περιεργο.

Ενδιαφερομαι και εγω, αν θα βρεις ακρη
Από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού στην εφαρμογή υπάρχει μία επιλογή 'αποσύνδεση από όλες τις συσκευές'. Θεωρώ οτι αυτό θα κάνει τη δουλειά.

• Like
Reactions: iceman and teodgeor
Βρή κα το παρακάτω, δεν ξερω αν ισχύει

How do I add or remove devices?
DisneyLife allows you to add up to 10 devices at a time. Not sure if your device is compatible? Check out Ways to Watch.

To add a new device:

Download the app to the new device.
Log in as normal, using the account holder’s details.

The device will be added to your DisneyLife account automatically.

The maximum number of devices you can add is 10. To make space for a new device, you may need to remove an old one. This can only be done from the account holder’s profile.

To remove a device:

From the home page, using the account holder’s profile, tap your Character.
Tap the Settings.
Tap Device Management or Registered Devices.
Tap Remove All Devices.

This will remove all devices except the one you’re currently using to make these changes. You can then add new devices by following the steps at the top of this page.

Don’t forget, your profile and settings are saved to your account. This means they’ll be available on all new devices, and they won’t be lost when you remove devices.

• Like
Reactions: iceman
Νομίζω πάντως ότι το όριο των δέκα συσκευών αφορά την off line θέαση δηλαδή το download περιεχομένου. Δεν υπάρχει περιορισμός σε πόσες συσκευές θα το εγκαταστήσεις. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για Netflix και Hbo max.

• Like
Reactions: pepis
Συνέχεια των πειραματισμών για να πάρουμε καλύτερη εικόνα και ήχο σε τηλεόραση LG 55B6V (WebOS 3)με έξοδο οπτικής για ήχο σε (παλιό) ενισχυτή.
Η εφαρμογή της τηλεόρασης δίνει μέχρι HD (Dolby Vision) και 5.1 ήχο.
Η εφαρμογή στο Xiaomi mi box δίνει 4Κ(HDR) αλλά μόνο στέρεο ήχο.
Δεν μπορούσε ένα από τα δύο να λειτουργεί σωστά;

Συνέχεια των πειραματισμών για να πάρουμε καλύτερη εικόνα και ήχο σε τηλεόραση LG 55B6V (WebOS 3)με έξοδο οπτικής για ήχο σε (παλιό) ενισχυτή.
Η εφαρμογή της τηλεόρασης δίνει μέχρι HD (Dolby Vision) και 5.1 ήχο.
Η εφαρμογή στο Xiaomi mi box δίνει 4Κ(HDR) αλλά μόνο στέρεο ήχο.
Δεν μπορούσε ένα από τα δύο να λειτουργεί σωστά;

Εμένα κανονικά dd+ δίνει το mi box. Επίσης δε νομίζω ότι στη τβ είχες κανονικό 5.1 . το Disney plus από dd+ και πάνω δίνει.

Εκτός και αν δεν είχες συνδέσει τη τβ με τον ενισχυτή σου και απλά σου έγραφε 5.1 χωρίς ουσιαστικά να μπορούσες να το ακούσεις. (Με οπτική δε μπορείς να πας πάνω το Dolby digital,για να πας στο dd+ θέλεις ενισχυτή με HDMI και φυσικά να υποστηρίζει dd+

(ίσως στα έγραψα λίγο μπερδεμένα :p με απλά λόγια το Disney υποστηρίζει dd+ και Atmos που δε μπορείς να τα έχεις με οπτική.

Βλέπω μου βγάζει το περιεχόμενο Disney+ στο Apple TV+ app. Λογικά κάτι πάτησα και το συνέδεσε αυτόματα

Sent from my iPhone using Tapatalk