Disney+

Προχωρά το μενού προς τα κάτω και θα το δεις.Το θέμα από που βγαίνουν αυτά που εχω δει και από το browser που έλεγαν κάτι παιδιά από δω δεν το χω βρει...
αν εννοείς να βγαίνουν από την ουρά τότε κάνε αυτό. Αν είναι ταινία πήγαινε την λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ας την να τελειώσει. Αν είναι σειρά πήγαινε στο τελευταίο επισόδειο και κάνε το ίδιο

Εννοειται οτι ειναι αστεια κατηγορια για τη συγκεκριμενη πλατφορμα.
Μια χαρά κατηγορία είναι! Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα ποιο είναι για τη "συγκεκριμενη πλατφόρμα"?

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά κατηγορία είναι! Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα ποιο είναι για τη "συγκεκριμενη πλατφόρμα"?

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μου κάνεις πλάκα ή δε κοίταξες καν τη συγκεκριμένη κατηγορία. ;)

Εμενα ,περισσοτερο απο τα "προσεχως", με "απασχολει" κατι αλλο σχετικα με το disney και ξαναρωταω μπας και τελικα φταιει το fire tv max που βλεπω. Σχεδον οτι σειρα εχω βαλει να δω (προσφτες σειρες του 18,19,20,21,22) ολες ετυχε(?) να ειναι σε hd και οχι σε 4k. Αυτο μου εχει κανει εντυπωση , εκτος και αν επεσα στις περιπτωσεις! :P

Δεν ξέρω αν μπορείς με cast να στείλεις εικόνα από κινητό στην τηλεόραση ή στο κόβει, αλλά τουλάχιστον στο ταμπλετ με τον προτζεκτορα που έχω δίνει εικόνα κανονικά στον προτζεκτορα δεν το κόβει οπως το Vodafone TV.

Εμενα ,περισσοτερο απο τα "προσεχως", με "απασχολει" κατι αλλο σχετικα με το disney και ξαναρωταω μπας και τελικα φταιει το fire tv max που βλεπω. Σχεδον οτι σειρα εχω βαλει να δω (προσφτες σειρες του 18,19,20,21,22) ολες ετυχε(?) να ειναι σε hd και οχι σε 4k. Αυτο μου εχει κανει εντυπωση , εκτος και αν επεσα στις περιπτωσεις! :P
Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε παραγωγές όχι δικές του. Ότι έχω δει σε δικές του είναι 4K. Αλλά και εγώ έχω δει αρκετές σειρές να είναι HD κάτι το οποίο και εμένα με κάνει να απορώ γιατί σίγουρα δεν γυρίστηκαν HD τα τελευταία χρόνια.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Εγώ έχω να επισημάνω ότι ο υποτιτλισμος είναι λίγο πρόχειρος. Πολλές φορές έχω πετύχει να παραλείπονται διάλογοι. Στο δε muppet show όλα τα τραγούδια, που τις περισσότερες φορές έχουν σχέση με τα αστεία που γίνονται ταυτόχρονα από τα muppet είναι χωρίς υπότιτλους

Εγώ έχω να επισημάνω ότι ο υποτιτλισμος είναι λίγο πρόχειρος. Πολλές φορές έχω πετύχει να παραλείπονται διάλογοι. Στο δε muppet show όλα τα τραγούδια, που τις περισσότερες φορές έχουν σχέση με τα αστεία που γίνονται ταυτόχρονα από τα muppet είναι χωρίς υπότιτλους
Πρέπει να βελτιωθεί ο υποτιτλισμος άμεσα.

Καλημέρα σας.
Εγώ έχω να πω ότι παρατηρώ μία έλλειψη εκτός και εάν κάνω λάθος. Δεν έχει να δεις κάποιο trailer από την υποψήφια ταινία ή σειρά που θα ήθελες να παρακολουθήσεις… Καλός ή κακός το συγκρίνω με την εφαρμογή του Netflix. Θα έπρεπε επίσης να έχει κάποια επιλογή με τις νέες «αφίξεις» και ίσως με κάποιο τρόπο να έχουμε ποιες έχουν ελληνικό ήχο, ίσως στις λεπτομέρειες να έδειχνε τις γλώσσες ήχου και υποτίτλων. Νομίζω το ποιο σημαντικό είναι το trailer.

Πάντως για την παρακολούθηση των αφίξεων έχω βάλει στο κινητό το justwatch. Προσθέτεις τις πλατφόρμες σου Netflix, Disney+, Prime και βλέπεις τι βγαίνει κάθε μέρα. Αν κάνεις track μια σειρά μπορείς να δεις αν βγήκαν νέα επεισόδια, με αυτό τον τρόπο δεν χάνομαι.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως για την παρακολούθηση των αφίξεων έχω βάλει στο κινητό το justwatch. Προσθέτεις τις πλατφόρμες σου Netflix, Disney+, Prime και βλέπεις τι βγαίνει κάθε μέρα. Αν κάνεις track μια σειρά μπορείς να δεις αν βγήκαν νέα επεισόδια, με αυτό τον τρόπο δεν χάνομαι.

Τρομερή εφαρμογή φίλε! Με άφησες άφωνο, δεν πίστευα ότι παίζει τέτοιο app και μάλιστα μέσα από αυτό διαχειρίζεσαι κάθε streaming υπηρεσία που έχεις. Σε ευχαριστώ πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: Diego64 and newlynx
Τρομερή εφαρμογή φίλε! Με άφησες άφωνο, δεν πίστευα ότι παίζει τέτοιο app και μάλιστα μέσα από αυτό διαχειρίζεσαι κάθε streaming υπηρεσία που έχεις. Σε ευχαριστώ πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λειτουργεί και μέσω web η εφαρμογή, βολεύει αν κάθεσαι στο pc. Γενικά μου έλυσε το θέμα του tracking σειρών και ταινιών.

• Like
Reactions: sgatz

Την έβαλα και εγώ φίλε ευχαριστώ πολύ....αλλά να είχε και της HBO της σειρές μια χαρά θα ήταν!

• Like
Reactions: Diego64

Όταν η σειρά - ταινία είναι στο Netflix και πατήσω αναπαραγωγή με πάει στην εφαρμογή netflix. Όταν είναι στο disney + με πάει στον browser. Υπάρχει τρόπος να ανοίγει η εφαρμογή;

Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν η σειρά - ταινία είναι στο Netflix και πατήσω αναπαραγωγή με πάει στην εφαρμογή netflix. Όταν είναι στο disney + με πάει στον browser. Υπάρχει τρόπος να ανοίγει η εφαρμογή;

Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το γνωρίζω αυτό, δες αν μπορείς να τους στείλεις κάποιο email.