Disney+

Καλησπέρα σε όλους.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι στην sony Android tv και στο Mi box, δεν φορτωνει όλα τα tiles. Κάποια μένουν κενά και ακόμα εάν πας το κέρσορα εκεί, δεν μπορείς να επιλέξει κάτι να παίξει...
Στο κινητό αλλά και μέσω Web φορτώνουν όλα τέλεια... Έχει παρατηρησει κάνεις κάτι?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Από όσο θυμάμαι δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα ακόμα. Άρα να φανταστώ ότι χρησιμοποιείς VPN η είσαι στο εξωτερικό. Εμένα πάντως δουλεύει κανονικά και σε smart TV.

Re: Απάντηση: Disney+

Από όσο θυμάμαι δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα ακόμα. Άρα να φανταστώ ότι χρησιμοποιείς VPN η είσαι στο εξωτερικό. Εμένα πάντως δουλεύει κανονικά και σε smart TV.
Σωστά δεν κυκλοφορεί αλλά το χρησιμοποιώ με vpn. Πριν την τελευταία αναβάθμιση δεν είχα θέμα με τα tiles τις εφαρμογής. Όπου και εάν έμπαινα, φόρτωναν κανονικά. Τώρα έχω θεμα. Εάν αναζητήσω κάτι και το βάλω να παίξει παίζει κανονικά και το θέμα είναι ότι στο κινητό παίζουν όλα οκ ενώ σε 3 συσκευές mibox και 2 Sony TV έχω αυτό το θέμα.

Υπαρχει κανενα νεο για το ποτε θα λανσαριστει στην Ελλαδα; ευχαριστω πολυ
Η μόνη ενημέρωση είναι ότι θα έρθει το φθινόπωρο του 21. Στην καλύτερη περίπτωση πριν το καλοκαίρι αλλά με αυτή την κατάσταση πολύ αμφιβάλλω.

Μετά το Disney+ έκανα για δυο μήνες συνδρομή στο Sling TV ,με VPN φυσικά .Με ελάχιστα προβλήματα με το VPN σε σχέση με το Disney+.
Σήμερα λόγω Black Friday έχουν προσφορά στο Sling TV ,αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με όποιο VPN και αν χρησιμοποιήσα.
Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα .

Είχα κάνει τη δοκιμαστική πέρσι την Πρωτοχρονιά(1 ή 2 ευρώ για κάποιες μέρες ήταν η τιμή) και μετά πήρα το πακέτο Disney+ , Hulu και ESPN+ για ένα μήνα. Με ενδιέφερε το ESPN+ για αγώνες και έριξα μια ματιά στα υπόλοιπα .Ελληνικά δεν είχε φυσικά .
Μετά πήρα το Sling TV για δυο μήνες .
Όλα με VPN φυσικά και paypal us που έκανα με ελληνική κάρτα .

Re: Απάντηση: Disney+

Εχεις ηδη συνδρομη στο Disney+ ? Με ποιον τροπο ?

Να υποθεσω ακομα ελληνικα δεν εχει ?
Καλησπερα φιλε.
Εχω συνδρομη στο Disney+ εδω και 2 μηνες πλεον.
Εχω το Firetv συνδεθηκα με τον amazon λογαριασμο μου στον οποιο εχω προσθεσει και αμερικανικη διευθυνση λογω του kindle unlimited και κατεβασα το app περασα την πληρωμη μεσω του amazon (με ελληνικη καρτα) και εγινε κανονικα. Μετα απλα εβαλα ενα vpn και παιζει κανονικα. Το θεμα εξ'αρχης ηταν της πληρωμης αλλα αφου περασε μεσω του Αμαζον τελειωσε το θεμα

Ανεκαθεν προτιμουσα να τα βλεπω με ξενους υποτιτλους οποτε δε με ενοχλει καθολου αυτο.

Οταν εχεις παιδια που ακομα δεν ειναι σε σουπερ επιπεδο στην αγγλικη γλωσσα ειναι απαραιτητο ομως.

Για μενα το εχω ρε φιλε. Για την κορη εχω κατεβασει οτι υπαρχει σε μεταγλωττισμενο (ειναι 8, δυσκολευεται ακομα λιγο με υποτιτλους) + της εχω Νετφλιξ.
Αλλα εκατσα και ειδα ΞΑΝΑ για 125η φορα ΟΛΑ τα Star Wars σε τελεια αναλυση και βλεπω και το Mandalorian και οτι αλλο βγαλουνε οποτε ειμαι κομπλε. Οταν ερθει και επισημα Ελλαδα θα βγαλω και το VPN και θα της βαλω να δει και ολα τα παιδικα.
Μεχρι τοτε ας μεινει και κατι δικο μου ε? 😝

Α μαζι σου αμα μπορεις, μακαρι να μπορουσα και εγω.

Αν με παρουν χαμπαρι οι γιοι μου οτι βλεπω χωρις αυτους θα μου κανουν την μουρη σαν του Boba Fett :flipout:

Ε καλά, προβλέπω κι εγώ του χρόνου να τρώω ξύλο αλλά για την ώρα δεν έχει πάρει ακόμα χαμπάρι

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Οταν εχεις παιδια που ακομα δεν ειναι σε σουπερ επιπεδο στην αγγλικη γλωσσα ειναι απαραιτητο ομως.
Βασικα,ακριβως το αντιθετο πιστευω εγω.Θελω να εξασκουνται τα παιδια στην αγγλικη γλωσσα ακουγοντας και συνδυαζοντας τις λεξεις με τους διαλογους και τους αγγλικους υποτιτλους.Σε πολλα που βλεπουμε μαζι αυτο κανω...

Disney will reportedly announce major new projects this week that will include TV and film content from Marvel, Star Wars, and Pixar Studios.

As the covid-19 pandemic has continued forcing quarantines and public gathering restrictions, production companies have been facing challenges in producing content safely and how to distribute it to a world where theater attendance has plummeted. Disney is likely to address some of the concerns and its upcoming release slate in its virtual Investor Day event this Thursday, December 10.

απο vpn,υπαρχει καμια προταση?
Express vpn. Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό για hulu και disney+. Αξιόπιστο και όποτε χρειάστηκα το support με βοήθησε.