Disney+

Δεν ξέρω εάν έκοψαν τη συνδρομητική. Μπορεί να έκοψαν τα showtime κλπ από τη συνδρομητική, αλλά εάν θέλει να παρακολουθήσει κάποιος γραμμικό περιεχόμενο οπως αθλητικά, παραμένει μονόδρομος.

Ας μείνουν με ελάχιστους συνδρομητές και ας πάνε τη συνδρομή 50 ευρώ λίγο μας νοιάζει. Αυτοί νομίζουν ότι βρήκαν τη χρυσή κοτα. Αμ δε. Απλά πολύς κόσμος κυρίως οι πλούσιοι λένε δεν βαριέσαι οπότε δεν κλείνουν τη συνδρομή τους. Ελλάδα και άλλες τρίτο κοσμικές χώρες οι περισσότεροι έχουν ήδη διακόψει.
Προσωπικά cosmote tv μόνο κράτησα έχει όλα όσα θέλω και βλέπουμε 3 άτομα ταυτόχρονα σε 3 διαφορετικά μέρη. Ενώ είχα Disney και Netflix μέχρι πριν λίγους μήνες. Εγώ κερδίζω όχι αυτοί στο τέλος.

Είπαμε για τους αμερικάνους (που είναι η βασική τους αγορά) είναι αστεία αυτά τα νούμερα. Μην ξεχνάς ότι αυτοί ΜΙΑ ΖΩΗ πληρώνουν συνδρομή (πολλά παραπάνω) για να δουν τηλεόραση, πράγμα αδιανόητο για μας και άλλες χώρες.

Είπαμε για τους αμερικάνους (που είναι η βασική τους αγορά) είναι αστεία αυτά τα νούμερα. Μην ξεχνάς ότι αυτοί ΜΙΑ ΖΩΗ πληρώνουν συνδρομή (πολλά παραπάνω) για να δουν τηλεόραση, πράγμα αδιανόητο για μας και άλλες χώρες.

Και Αγγλία μια χαρά το πληρώνουμε το BBC 180 ευρώ το χρόνο , και Ελλάδα την ΕΡΤ , κλπ.. Λεφτά να υπάρχουν 😂😂

Θυμάμαι πόσοι έδιναν 70αρια στη nova για πολλά χρόνια. Χρεωναν και το HD οι αθεόφοβοι. Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά τώρα. Προ 2008 προ κρίσης υπήρχαν. Αμερική και λοιπές χώρες με 5 6 φορές πάνω βασικό μισθό αυτά τα ποσά είναι τίποτα. Για ελλαδα και χώρες με τριτοκοσμικους μισθούς μια συνδρομή για τηλεόραση στα 10 15 ευρώ είναι αρκετή θεωρώ. Έχουμε γεμίσει συνδρομές έμαθαν όλοο τώρα. 1 συνδρομή μοιρασμένη σε 2 3 άτομα και τέλος. Δεν βγαίνει αλλιώς.

Και Αγγλία μια χαρά το πληρώνουμε το BBC 180 ευρώ το χρόνο , και Ελλάδα την ΕΡΤ , κλπ.. Λεφτά να υπάρχουν 😂😂
Καλά στην Αγγλία είναι πολύ λίγοι που πληρώνουν την άδεια... Δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξουν αν βλέπεις τηλεόραση, και ο μόνος τρόπος που σε κάνουν να πληρώσεις για την άδεια είναι ο εκφοβισμός μέσω γραμμάτων οτι και καλά θα έρθουν να σε ψάξουν, κάτι που δεν γίνεται ποτέ...

Μάλιστα ενας τυπάς την έχει κόψει από το 2007 και μέχρι σήμερα εν έτι 2023 ακόμα του στέλνουν κάθε μήνα γράμμα το ίδιο και το ίδιο (http://www.bbctvlicence.com/)
Και παλιά είχαν και τρομαχτικές διαφημίσεις σαν αυτή εδώ (
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
) που τους έκαναν να φαίνονται λες και σε περίμενε ο στρατός απέξω απο την πόρτα αμα έβλεπες τηλεόραση...

Εντωμεταξύ με τις streaming πλατφόρμες (BBC iPlayer,ITVX,C4+) ακόμα χρειάζεσαι TV License, πράγμα εντελώς κουφό...

Και το νταβατζιλικι της ερτ είναι μεγάλο με το ετσι θέλω πληρώνουμε για σκουπιδοκαναλα.

Κανεις δεν θελει να πληρωνει, αλλα δεν γινεται να τα εχουμε και ολα τσαμπα. Δηλ γινεται :) αλλα δεν ειναι σωστο. Αφηστε που οι υπηρεσιες επι πληρωμη προσφερουν ευκολιες. Δεν θα πληρωνα (ουτε τσαμπα το εχω) πχ ελληνικα συνδρομητικα διοτι δεν με ενδιαφερει το περιεχομενο τους. Αλλος ομως θελει να βλεπει τους αγωνες της ομαδας του, οποτε πληρωνει. Ο καθενας επιλεγει βασει επιθυμιων και budget του και αποφασιζει, αλλα να χαρακτηριζεις υποτιμιτικα ως "πλουσιο" καποιον που πληρωνει καποιες υπηρεσιες, ε οκ παραπαει.
Ας θυμηθουμε ποσα λεφτα ειχαμε δωσει στα βιντεοκλαμπ τις παλιες μερες...

• Like
Reactions: anderm and kostthem
Αθλητικά δεν έχω δει ποτέ μου πάντα πλήρωνα το cinema πακέτο 4 χρόνια nova παλιότερα filmnet και πάνω από 10 χρόνια cosmote tv cinema pack. Θεωρώ κλασεις ανώτερο το cosmote tv σήμερα από Disney ακόμα και Netflix με την άπειρη σαβούρα που έχουν. Παρακολουθώ poker face και from μέσω cosmote tv αυτό τον καιρό και γενικά αξίζει πολύ περισσότερο τα χρήματα του από τις άλλες υπηρεσίες όπως τις έχουν κάνει.

Πλούσιο εννοώ τον Αμερικανό που μπορεί να δίνει 200 ευρώ το μήνα για cable οχι τον Έλληνα που με το ζόρι θα έχει 1 2 συνδρομές.

Μην αρχίσουμε εδώ που έλεγαν μερικοί ειδήμονες "οικονομολόγοι" για το Netflix ότι θα χάσει πολλά χρήματα με τον διαμοιρασμό!
Και εγώ έγραφα ότι πίσω από την Netflix υπάρχουν πολλοί οικονομικοί αναλυτές που εχουν μελετησει ολα τα ενδεχομενα! Για να παίρνουν αυτη την απόφαση τα έχουν "βάλει κάτω".
Τώρα αν τους πεις αυτούς ότι η Netflix δήλωσε αύξηση συνδρομητών και τζίρου , απαντάνς.οτι δηλώνουν ψέματα!
Νομιζουν η Netflix είναι στην Ελλάδα και δηλώνουν ψεύτικα οικονομικά στοιχεία! Δεν υπάρχει εφορία να τους ελέγξει!

Εντωμεταξύ με τόσες υπηρεσίες που έχουν μαζευτεί κάνει και πιο δύσκολη την εύρεση νέων σειρών, πιο πολύ ωθούν τον κόσμο προς την πειρατεία έτσι όπου με ένα search engine στα βρίσκει όλα...

Η βλακεια με αυτό είναι ότι δεν μπορείς να προσθέσεις και το HBO γιατί λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας 😭.

• Like
Reactions: kostthem
  • 1,99€/μήνα για 3 μήνες
  • Η προσφορά λήγει 20/9/23
  • Ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές και συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη και πληρούν τις προϋποθέσεις

Screenshot-2023-09-06-155822.jpg

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε μέχρι τις 14-6-2022 που ξεκίνησε μπορούσες να εγγραφείς με 70 κάτι ευρώ. Μετά τις 14/6/22 η ετήσια συνδρομή πήγαινε 89.9 ευρώ. Με αυτή την τιμή ανανέωσα στις 14-6-23 για ένα χρόνο. Αυτό που διαφημίζουν τώρα είναι πάλι 89.90 για ένα χρόνο με το "μυστικό" της αύξησης της μηνιαίας συνδρομής από 9 σε 11 ευρώ.

• Like
Reactions: kostthem and avpap
παραμενει με το φτωχο υλικο που το αφησα πριν κατι μηνες.
εχει φτασει το netlix σε πολυ καλο επιπεδο υλικου και επιλογων,που ολα τα υπολοιπα μοιαζουν πολυ λιγα.
μεχρι ενα ταληρο το μηνα,θα το πληρωνα.
για το-σχεδον-10ικο που ζηταει,ουτε με σφαιρες.

• Like
Reactions: Clairvoyant
πρεπει να ξαναμπω στο νετφλιξ να δω την βιβλιοθηκη του. Εγω το θυμαμαι γεματο, με απειρους τιτλους, αλλα φουλ στην σαβουρα. Το disney θεωρω οτι εχει πολυ πιο ποιοτικους τιτλους.

ε καλα τωρα.αναμεσα σε τοσες πολλες επιλογες,δεν ειναι ολα αριστουργηματα ουτε ολες για ολα τα γουστα.
σημασια εχει οτι μπαινεις και σιγουρα θα βρεις κατι να δεις.
απο παλιες ταινιες,μεχρι καινουργιες παραγωγες δικες του και αρκετες-σχετικα-γνωστες τελευταιες.
απο σειρες ειναι τιγκα με παραγωγες απ`ολο τον κοσμο.
overall,προσωπικα το θεωρω την καλυτερη streaming υπηρεσια.