Έχει πάρει κανείς Apple tv από εδώ; Δούλεψε;Παιδιά για δείτε και αυτό
Έχω πάρει Spotify έχει και τις υπόλοιπες πλατφόρμες.
Disney Plus Premium Accounts Cheap, Buy & Sell Securely with instant delivery - Z2U.com
Best Place to Buy Discount Disney+ Premium Account & VIP Accounts at Z2U.com, lifetime warranty, get username and password instantly. Disney Plus Account Subscription for Sale, if any account stop working you can contact support to get free replacement anytime.www.z2u.com
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι άψογα, μην πάρεις όμως από αυτούς που δίνουν redeem code γιατί θέλει apple cash app για να περαστεί.Έχει πάρει κανείς Apple tv από εδώ; Δούλεψε;
Εγώ το τσίμπησα γιατί ήθελαν για το καλοκαίρι η κάθε μία τα προφίλ τους.Το ίδιο μπήκα να γράψω και εγώ .
Βέβαια πέρσι τον Σεπτέμβριο είχαν δώσει τρεις μήνες με 1€/μήνα... Οπότε αν δεν το θελήσει ο μικρός , το καλοκαίρι δεν θα ανανεώσω.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Bάλε το λινκ αδερφέ μου...Ναι άψογα, μην πάρεις όμως από αυτούς που δίνουν redeem code γιατί θέλει apple cash app για να περαστεί.
Πάρε από αυτούς που δίνουν account οπότε τα έχεις όλα οκ
Πήρα τελικα Apple tv για μια εβδομαδα για να δοκιμάσω αν παίζει εδω, μια χαρά μετά θα πάω σε 3μηνοΝαι άψογα, μην πάρεις όμως από αυτούς που δίνουν redeem code γιατί θέλει apple cash app για να περαστεί.
Πάρε από αυτούς που δίνουν account οπότε τα έχεις όλα οκ
Δε νομιζω οτι αφορα εμας, μαλλον μονο USA![]()
Disney+: Ανεβάζει τις τιμές έως 25% και προσθέτει κανάλια
Στο πλαίσιο της αλλαγής, η εταιρεία προσθέτει επιλογές προγράμματος στο Disney+, συμπεριλαμβανομένων καναλιών που μεταδίδονται συνεχώς ζωντανάwww.powergame.gr
Ξέρουμε αν θα μπουν και εδώ τα κανάλια, και ποια θα είναι;
Μέσω Πολωνίας βγαίνει 86 ετήσιο.Από 89 το πήγαν φέτος 119.
Και άλλη αύξηση ήθελαν?
Αυτό δεν μπορεί να συμβεί αφού αυτές οι πλατφόρμες δεν είναι εμπορικά διαθέσιμες στην Ελλάδα. Ισχύει μόνο για την Αμερική η συμφωνία.
Θεωρητικά αυτά τα 3 υπάρχουν στο Vodafone tvΝα δουμε αν θα φτασει ελλαδα αυτη η συμπραξη.
Σωστά το είπες θεωρητικά και μόνο!!!Θεωρητικά αυτά τα 3 υπάρχουν στο Vodafone tv
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.