Disney+

κατσε μην ερθει σε κανα χρονο εδω....:slapface:

When's the release date?

Disney Plus launched Tuesday in the US, Canada and the Netherlands. The initial launch of Disney Plus comes less than two weeks after Apple TV Plus rolled out.

After the American, Canadian and Dutch launch, Disney Plus will arrive a week later, on Nov. 19, in Australia and New Zealand.

On March 31, it will launch across Western Europe, including the UK, France, Germany, Italy, Spain and a number of other countries in the region.

In advance of the official launch, Disney has been offering Disney Plus free in the Netherlands for anyone to try. It'll switch to requiring a subscription on Tuesday.
null

Globally, Disney plans a progressive rollout worldwide over the next two years. The company provided a generalized timeline for when it'll expand the service to the world's major regions.

Disney Plus is slated to roll out in:

Eastern Europe over the course of a year starting as early as October 2020.

Latin America over the course of three months starting as early as October 2020.

Asia Pacific over the course of two years starting anytime.

https://www.cnet.com/news/disney-pl...s-prices-shows-movies-marvel-star-wars-pixar/

ελπίζω ότι θα υπάρξει υποστήριξη από όλους τους κατασκευαστές των τηλεοράσεων και όχι αποκλειστική συνεργασία της Disney+ με κάποιον συγκεκριμένο κατασκευαστή μονο πχ lg ίσως στο μέλλον δούμε και τηλεοράσεις με κουμπί Disney+ στο τηλεκοντρόλ

Για να φτάσει η Disney το Netflix πρέπει να κάνει αρκετά βήματα ακόμα. Θα πρέπει βέβαια οπωσδήποτε να φέρει το Hulu εκτός Αμερικής. Αν και αυτό θα αργήσει.

Re: Απάντηση: Disney+

...ίσως στο μέλλον δούμε και τηλεοράσεις με κουμπί Disney+ στο τηλεκοντρόλ
ΌΧΙ, δεν θέλουμε!!!
Εδώ πολλοί κατασκευαστές με το ζόρι να έχουν ξεχωριστά τα χρωματιστά πλήκτρα ή ένα PREV-NEXT για τα βίντεο, κλπ...
Μην μιλήσω για άλλες TV που κάποια λιτά ή μικρά τηλεκοντρόλ είναι για πέταμα. Μα τόση οικονομία στο πλαστικό, εδώ βρήκαν να την κάνουν?
Τα τεράστια NETFLIX, DISNEY, APPLE, HULU τους μάραναν? Να έχουν και τα άλλα, να βάλουν και αυτά... αλλά 10-15 κουμπάκια + αυτά μαζί... όχι.

Λογικό είναι όταν βάζεις τον ίδιο κωδικό παντού. Εξάλλου είναι εύκολο να το διαπιστώσουν.

Δοκίμασα για λίγο την υπηρεσία και προς το παρόν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι υστερεί πάρα πολύ σε σχέση με το netflix.
Πέρα από το θέμα των ελληνικών υποτίτλων που δεν υπάρχουν αλλά θα προστεθούν σίγουρα με το λανσάρισμα της υπηρεσία στη χώρα μας,
αυτό που δε με ελκύει είναι η έλλειψη νέων ταινιών και σειρών.
Ωραία τα κλασικά της disney, ωραίες και οι ταινίες της αλλά φρέσκο υλικό ελάχιστο και αν υπολογίσω ότι δε βλέπω starwars και marvel ήρωες
και σπάνια θα δω ταινία που έχω ξαναδεί τότε με βεβαιότητα θα προσπεράσω την υπηρεσία όσο ελκυστική και αν είναι.
Άσε που μας καλόμαθε το netflix με τη διαθεσιμότητα όλων των επεισοδίων από την πρώτη μέρα και τώρα μου κακοφαίνεται η αναμονή.

Γνωρίζεις να φανταστώ ότι οι ταινίες και σειρές του Disney+ είναι under 18; Επίσης φαντάζομαι ότι ξέρεις το περιεχόμενο του περιορίζεται στο υλικό που έχει. Marvel, Παιδικές ταινίες, και αργότερα μερικές του Fox.

Σε δύο με τρία χρόνια θα δούμε πως θα έχει διαμορφωθεί το σκηνικό με όλους τους παίκτες.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα..

Re: Απάντηση: Disney+

Δοκίμασα για λίγο την υπηρεσία και προς το παρόν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι υστερεί πάρα πολύ σε σχέση με το netflix.
Πέρα από το θέμα των ελληνικών υποτίτλων που δεν υπάρχουν αλλά θα προστεθούν σίγουρα με το λανσάρισμα της υπηρεσία στη χώρα μας,
αυτό που δε με ελκύει είναι η έλλειψη νέων ταινιών και σειρών.
Ωραία τα κλασικά της disney, ωραίες και οι ταινίες της αλλά φρέσκο υλικό ελάχιστο και αν υπολογίσω ότι δε βλέπω starwars και marvel ήρωες
και σπάνια θα δω ταινία που έχω ξαναδεί τότε με βεβαιότητα θα προσπεράσω την υπηρεσία όσο ελκυστική και αν είναι.
Άσε που μας καλόμαθε το netflix με τη διαθεσιμότητα όλων των επεισοδίων από την πρώτη μέρα και τώρα μου κακοφαίνεται η αναμονή.

πως ειδες φίλε μου;