Ακόμη να μου έρθει το mail εμένα, παίρνω στην εξυπηρέτηση μετά από μισή ώρα αναμονή κλείνει η γραμμή. Απαράδεκτοι δεν ασχολούμαι άλλο, να θες να τους πληρώσεις και να μη τα παίρνουν .
Αυτό νομίζω και εγώ... Αν δεν γίνει τίποτα θα το βγάλω και χάσαμε 8 ευρώ...Από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημα στην Κύπρο η εφαρμογή λογικά θέλει vpn μόνιμα ενεργό για να παίζει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν κρινω απο τα παραπονα στην σελιδα τους στο Facebook, ναι ειμαστε αρκετοι. Το τηλεφωνο δεν το σηκωνουν (πηρα 2 φορες και μετα απο περιπου 20 λεπτα αναμονης το εκλεισα).Υπάρχει άλλος που περιμένει ακόμα το μέιλ ενεργοποίησης της προσφοράς των 71,50?
Υλικό από την 20th Century Fox έχει...τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες. Τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες εάν ξέρεις τους τίτλους μπορείς να μπεις εδώ και να ψάξεις με την ησυχία σου.Τις ταινίες και τις σειρές της 20th century fox τις έχει;
Παλιές και καινούργιες.
2 που εχω τσεκαρει ειναι μεταξυ 15 και 20Ξερουμε περιπου ποσα mbit bandwidth εχει η καθε ταινια στο περιπου .Γιατι με 2 ενεργες συνδεσεις TV και PC καταπίνει για πλάκα 50mb γραμμη .Πχ το netflix ειναι 15mbit ποιο πανω δεν παει ποτε πια.
H 77άρα είναι δυστυχώς μικρή για το HC και μεγάλη για την κρεβατοκάμαρα...Καιρός να πας σε 77G2 φέτος![]()
Μπράβο σου φίλε μου που το μοιράστηκες μαζί μας. Βοήθησες πολύ κόσμο και προσωπικά με γλύτωσες από νέα αναμονή στο τηλεφωνικό κέντροΡύθμιση υπότιτλων σε όσους φίλους έχουν Android TV:
-Home Menu
-Ρυθμίσεις
-Προσβασιμότητα
-Υπότιτλοι
-Προβολή ΝΑΙ (μετακινώ την κουκίδα προς τα δεξιά)
-Κάνω τις εξής ρυθμίσεις:
---Μέγεθος κειμένου κανονικό
---Στυλ υπότιτλων: Προσαρμοσμένο
---Οικογένεια γραμματοσειρών: Απλά ή Sans Serif ή Προεπιλογή
---Χρώμα γραμματοσειράς: Λευκό
---Αδιαφάνεια κειμένου: 100%
---Τύπος περιγράμματος: συμπτυγμένο
---Χρώμα περιγράμματος: μαύρο
---Εμφάνιση φόντου: ΟΧΙ (κουκίδα αριστερά)
---Εμφάνιση παραθύρου: ΟΧΙ (κουκίδα αριστερά)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.