Disney+

Εδώ και δύο μέρες δεν έχω Dolby Atmos . Μου βγάζει το απλό DD+. To Setup είναι απλό. Sony XG9505 σε Denon 4700 μέσω e-arc. Στο Netflix δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα. Τι κάνω λάθος; Μέχρι τώρα είχα κανονικά Dolby Atmos στις ταινίες με αυτή τη σήμανση.

Εδώ και δύο μέρες δεν έχω Dolby Atmos . Μου βγάζει το απλό DD+. To Setup είναι απλό. Sony XG9505 σε Denon 4700 μέσω e-arc. Στο Netflix δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα. Τι κάνω λάθος; Μέχρι τώρα είχα κανονικά Dolby Atmos στις ταινίες με αυτή τη σήμανση.
Το παρατηρώ κι εγώ μερικές φορές. Συνήθως, μια επανεκκίνηση του app λύνει το πρόβλημα.

Ελληνικο λογαριασμο? ,χωρις vpn? μενεις ελλαδα? ταχυτητα ιντερνετ? απο τι συσκευη παρακολουθεις?
Καλημερα ! Ναι κανονικο λογαριασμο εχω σε σονυ τηλεοραση του 2019 καλη ταχυτητα ιντερνετ ! Δε ξερω γιατι εχω αυτο το λαθος συγχρονισμο αλλα χαλαει την παρακολοθηση ... πιστευω ειναι λαθος στη disney ομως , δεν εχω βρει να υπαρχει επιλογη συγχρονισμου πουθενα ... επισης πρεπει να φτιαξεις τους υποτιτλους απο την τβ ( να φυγει το μαυρο πλαισιο πισω ... ) ενω netflix , prime τα κανεις απο την δικη τους εφαρμογη... Στους υποτιτλους εχουν θεμετα ακομα και προσπαθω να μην τους κοιταω απο την αρχη η να κοιταω που και που ... αλλα δε γινεται ...

Καλημερα ! Ναι κανονικο λογαριασμο εχω σε σονυ τηλεοραση του 2019 καλη ταχυτητα ιντερνετ ! Δε ξερω γιατι εχω αυτο το λαθος συγχρονισμο αλλα χαλαει την παρακολοθηση ... πιστευω ειναι λαθος στη disney ομως , δεν εχω βρει να υπαρχει επιλογη συγχρονισμου πουθενα ... επισης πρεπει να φτιαξεις τους υποτιτλους απο την τβ ( να φυγει το μαυρο πλαισιο πισω ... ) ενω netflix , prime τα κανεις απο την δικη τους εφαρμογη... Στους υποτιτλους εχουν θεμετα ακομα και προσπαθω να μην τους κοιταω απο την αρχη η να κοιταω που και που ... αλλα δε γινεται ...
Ισως, στη πρωτη ευκαιρια που μπορεσεις να βρεις ,να δοκιμασεις με καποιον αλλον τροπο τη προβολη του disney. ΠΧ απο ενα android box,fire tv κτλπ. Αααααα....απο κινητο/ταμπλετ εχεις δοκιμασει να δεις αν και εκει συμβαινει το ιδιο?

H Sony είναι Android? Αν ναί κάνε restart απο το μενού, οχι off-on από το remote,

Εννοεί να πατήσεις παρατεταμένα Το power στο τηλεκοντρόλ και να επιλέξεις από το μενού που θα εμφανιστεί επανεκκίνηση.
Γιατί και εγω βλεπω Disney plus από android sony τηλεόραση και δεν έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμό των υποτίτλων

Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο Xiaomi Mi box από προχθές λαμβάνω error 83 που βλέπω το έχουν και άλλοι στο δίκτυο. Αυτό συνήθως σημαίνει ασυμβατότητα συσκευής (περίεργο γιατί έχει εγκατασταθεί μέσω play store) ή πρόβλημα σύνδεσης στο δίκτυο (και πάλι περίεργο καθώς Netfix, Prime και Cosmote παίζουν κανονικά). Γενικά βλέπω διάφορα σφάλματα στο δίκτυο με την εφαρμογή του Disney plus, ελπίζω να διορθωθούν και να μην ταλαιπωρούμαστε.

H Sony είναι Android? Αν ναί κάνε restart απο το μενού, οχι off-on από το remoΚ
H Sony είναι Android? Αν ναί κάνε restart απο το μενού, οχι off-on από το remote,
Καλημερα ! Ναι android ειναι η sony ! Το restart απο το menu πως γινεται ; θα το δω ! Αλλα δυστυχως βλεπω μια διαφορα στους υποτιτλους ...
Εννοεί να πατήσεις παρατεταμένα Το power στο τηλεκοντρόλ και να επιλέξεις από το μενού που θα εμφανιστεί επανεκκίνηση.
Γιατί και εγω βλεπω Disney plus από android sony τηλεόραση και δεν έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμό των υποτίτλων

Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερα !Θα το δοκιμασω σε λιγο να δω αν βελτιωνει το χρονισμο ! Μακαρι ! Γιατι δε γινεται να παρακολουθεις ετσι ... Αλλα γενικα οι υποτιτλοι τους δεν ειναι στα επιπεδα νετφλιξ και αμαζον δυστυχως ...
Ισως, στη πρωτη ευκαιρια που μπορεσεις να βρεις ,να δοκιμασεις με καποιον αλλον τροπο τη προβολη του disney. ΠΧ απο ενα android box,fire tv κτλπ. Αααααα....απο κινητο/ταμπλετ εχεις δοκιμασει να δεις αν και εκει συμβαινει το ιδιο?
Καλημερα ! στο pc ειναι καπως καλυτερα ο χρονισμος αλλα στη τβ τα ιδια ! Θα κανω μια επανακινηση τβ αν πιασει !

Εκανα μια επανανεκινηση τβ κρατωντας πατημενο το power στο control , νομιζω καπως βελτιωθηκε ο συγχρονισμος αλλα και παλι με καποια θεματα ! Αλλα νομιζω καλυτερα τωρα ! Θα το ελενξω και μετα ! Πρεπει ομως η disney να ξαναδει τους υποτιτλους γενικα και να κανει και ενα ειδικο menu για αυτους !

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή της Disney+ και να την επανεγκαταστήσεις. Στους περισσότερους δεν παρουσιάζεται τέτοιο θέμα. Γενικά σαν εφαρμογή βγάζει διάφορα.. θέλει δουλίτσα ακόμα για να φτάσει στα επίπεδα του Netflix ή του Amazon.

Γενικά τηλεόραση του 2019 δεν λέει και πολλά! Το επεξεργαστή έχει? Ποια τηλεόραση?
Ο φίλος πιο πάνω σου είπε βάλε στο κινητό και δες.
Δεν υπάρχει θέμα καθυστέρησης υποτίτλων.

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ένα mi box s. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη ούτε με netflix ούτε με την εταιρία της τηλεόρασης που έχεις.

Επίσης υυτό μου το έκανε σε 1 -2 επεισόδια αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σειρά!
Έλεγξε και κάποια άλλη ταινία.

Εννοείται είναι πρόβλημα της TV!
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
  • Like
Reactions: e4rthw0rm
Θα δοκιμασω και μια επανεγκατασταση του disney αν λυσει το θεμα... αλλιως αν ειναι θεμα τβ θα πρεπει αλλαχτει με κατι πιο oled :) καποια στιγμη !

Θα δοκιμασω και μια επανεγκατασταση του disney αν λυσει το θεμα... αλλιως αν ειναι θεμα τβ θα πρεπει αλλαχτει με κατι πιο oled :) καποια στιγμη !
Oled θα ευχαριστηθεις εικόνα. Πραγματικά αξίζει αν έχεις την οικονομική δυνατότητα!

• Like
Reactions: kostthem
Oled θα ευχαριστηθεις εικόνα. Πραγματικά αξίζει αν έχεις την οικονομική δυνατότητα!

Καλησπερα , τη νεα sony a90k θελω να παρω με το νεο ετος αν εχω τη δυνατοτητα καποια στιγμη ! ελπιζω να δω οντως αρκετα καλυτερη εικονα ! Αυτη που εχω τωρα καλη ειναι αλλα το μαυρο της ειναι ασπρομαυρο ...

Καλησπερα , τη νεα sony a90k θελω να παρω με το νεο ετος αν εχω τη δυνατοτητα καποια στιγμη ! ελπιζω να δω οντως αρκετα καλυτερη εικονα ! Αυτη που εχω τωρα καλη ειναι αλλα το μαυρο της ειναι ασπρομαυρο ...
Εννοειται κορυφαια αυτη τη στιγμη ...αλλα ,γνωμη μου, για καμια τηλεοραση ή ηλεκτρονικη συσκευη, μη κανεις σκεψεις για μακροχρονια αγορα. Παρε αυτο που σου αρεσει και μπορεις τη δεδομενη στιγμη που το αποφασιζεις.

Επανερχομαι για τους υποτιτλους της disney γιατι δε παλευονται . Αυτο που παρατηρω ειναι οταν πχ μιλανε 2 : Ξεκιναει ο πρωτος , ξεκινανε οι υποτιτλοι και μπαινουν και οι υποτιτλοι του 2 ομιλητη πριν καν μιλησει . Συνεπως εχω διαβασει τι λενε πριν τα πουνε . Δε γινεται ετσι να δεις . Δε το χω συναντησει αυτο ουτε σε καμια κατεβασμενη ταινια ποτε ουτε σε νετφλιξ αμαζον... Ουτε στη βονταφον που ειχε αλλα θεματα ομως και την εβγαλα. Παρατηρηστε το και εσεις να μου πειτε τι μπορει να γινεται και αν υπαρχει τετοιο θεμα που πιστευω υπαρχει γενικα ! Οι διαφορα δεν ειναι μεγαλη στο χρονο αλλα υπαρχει και δε μπορω να διαβαζω απο πριν τι θα γινει η λενε .... Προσπαθω να μην διαβαζω/βλεπω συνεχεια τους υποτιτλους αλλα δεν ειμαι τοσο αμερικανος... Και ειναι κριμα γιατι η μεταφραση τους ειναι καλη .

Επανερχομαι για τους υποτιτλους της disney γιατι δε παλευονται . Αυτο που παρατηρω ειναι οταν πχ μιλανε 2 : Ξεκιναει ο πρωτος , ξεκινανε οι υποτιτλοι και μπαινουν και οι υποτιτλοι του 2 ομιλητη πριν καν μιλησει . Συνεπως εχω διαβασει τι λενε πριν τα πουνε . Δε γινεται ετσι να δεις . Δε το χω συναντησει αυτο ουτε σε καμια κατεβασμενη ταινια ποτε ουτε σε νετφλιξ αμαζον... Ουτε στη βονταφον που ειχε αλλα θεματα ομως και την εβγαλα. Παρατηρηστε το και εσεις να μου πειτε τι μπορει να γινεται και αν υπαρχει τετοιο θεμα που πιστευω υπαρχει γενικα ! Οι διαφορα δεν ειναι μεγαλη στο χρονο αλλα υπαρχει και δε μπορω να διαβαζω απο πριν τι θα γινει η λενε .... Προσπαθω να μην διαβαζω/βλεπω συνεχεια τους υποτιτλους αλλα δεν ειμαι τοσο αμερικανος... Και ειναι κριμα γιατι η μεταφραση τους ειναι καλη .
Στο κάνει και στο κινητό? Δεν είναι τίποτα να το δοκιμάσεις.

• Like
Reactions: kostthem
Στο κάνει και στο κινητό? Δεν είναι τίποτα να το δοκιμάσεις.

Και στο pc νομιζω ειναι τα ιδια... πρεπει να ειναι ο τροπος που τους εμαφανιζουν λαθος γενικα και λαθος ο συγχρονισμος τους. Εβαλα υποτιτλους αγγλικους και εκει ειναι οπως πρεπει . Στα ελληνικα ομως δυστυχως... ισως δεν ειχαν πολυ χρονο να τους φτιαξουν, ισως δεν ξερουν ... αλλα δεν εχουν βγει σωστα οι υποτιτλοι .

Και στο pc νομιζω ειναι τα ιδια... πρεπει να ειναι ο τροπος που τους εμαφανιζουν λαθος γενικα και λαθος ο συγχρονισμος τους. Εβαλα υποτιτλους αγγλικους και εκει ειναι οπως πρεπει . Στα ελληνικα ομως δυστυχως... ισως δεν ειχαν πολυ χρονο να τους φτιαξουν, ισως δεν ξερουν ... αλλα δεν εχουν βγει σωστα οι υποτιτλοι .
Δώσε συγκεκριμένα παραδείγματα. Σε μένα παντα λειτουργούν σωστά για παράδειγμα. Όποτε αν δεν ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα δεν γίνεται να δωθεί και απάντηση. Και αν όντως έχουν θέμα οι υπότιτλοι γράψε στο support τους. Απλά πράγματα.