Disney+

Σε τρεις συσκευές πάντως εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα ( shield ,mi box , Sony tv).
Και φίλος επίσης που βλέπει σε LG tv κανένα θέμα.
Δε ξερω και κανεναν αλλο με disney να συγκρινω δυστυχως και εγω τι παιζει ... το μονο που εκακα , εβαλα τους υποτιτλους πολυ μικρους να μην τους κοιταω συνεχεια για να μην βλεπω τι θα πουνε ...

Shield 17
Mi box
Amazon stick
Κανένα πρόβλημα κι από μένα.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε ξερω και κανεναν αλλο με disney να συγκρινω δυστυχως και εγω τι παιζει ... το μονο που εκακα , εβαλα τους υποτιτλους πολυ μικρους να μην τους κοιταω συνεχεια για να μην βλεπω τι θα πουνε ...
Αν όντως έχεις πρόβλημα γράψε στο support της εφαρμογής. Δεν θα βγάλεις αλλιώς άκρη.

Δοκιμάστε να δείτε την ταινία man to man. Κι εγώ έλεγα ότι δεν έχω πρόβλημα με υπότιτλους και κάποιος είπε να δοκιμάσω αυτήν την ταινία. Ο συγχρονισμός είναι χάλια...

Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βρηκα καπου και έγραψα παρατηρήσεις για το θεμα αυτο στο support της αλλα δε νομιζω να το διαβασει και κανενας ποτε ... ηταν ανωνυμα σε ενα κουτακι ... θα προσπαθησω ξανα μηπως βρω κανεναν live support chat ... Επισης ειδα 1 2 3 επισοδεια του its always sunny in philadelphia που ειχε προτεινει καποιος πιο πανω και φενεται οντως παρα παρα πολυ καλο !

• Like
Reactions: pepis
Χτες μετά από καιρό είπαν να χρησιμοποιήσω ξανά την εφαρμογή από το shield για να δω το Pray.
Δυστυχώς και ενώ έχουν γίνει δύο update της εφαρμογής το τελευταίο διάστημα , εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με τα σπασίματα στην εικόνα.
Επίσης δεν μου δίνει την αίσθηση ότι δίνει το max που επιτρέπει η σύνδεση μου.
Δοκιμάζοντας το πρόσθετο της Disney από το Kodi και μέσω αυτού σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις το max της εικόνας που δίνει η υπηρεσία , και η εικόνα βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.
Άμεσα φουλ 4k με υψηλό bitrate χωρίς την καθυστέρηση της εφαρμογής στο streaming .
Δυστυχώς ενώ η εικόνα μέσω Kodi είναι άψογη αυτή δεν δίνει DV ( δίνει όμως HDR) ενώ δυστυχώς δεν υπάρχει σωστός συγχρονισμός στους υπότιτλους ( δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους τίτλους αυτό).
Έτσι έμεινε ως τελευταία επιλογή η εφαρμογή της τηλεόρασης ( επίσης Android) που εκεί μεν υπάρχει το DV και χωρίς σπασίματα στην εικόνα , αλλά το bitrate είναι φανερά χαμηλό πράγμα που φαίνεται ιδιαίτερα στις σκοτεινές σκηνές.
Κάπου εκεί σκέφτομαι πόσο εύκολο θα μου ήταν να βάλω ένα πρόσθετο και μέσω real dbrid να δω με όποιους υπότιτλους θέλω την ταινία στο maximum χωρίς να βασανιζομαι από τα τερτιπια της εφαρμογής τους.
Και ενώ έχω την δυνατότητα κάθομαι και εγκλωβίζομαι με την εφαρμογή επειδή την έχω πληρώσει.

το παρατηρω και εγω με ολες τις streaming υπηρεσιες(netflix,amazon prime,otetv,disney).
ενω με τις αντιστοιχες εφαρμογες της τηλεορασης(lg c1)εχω αψογη εικονα και κινηση,με το shiled υπαρχει μεγαλο θεμα με τα framedrops.
δεν ξερω εαν μπορει να λυθει το προβλημα με καποιο update.

Εγώ στη disney όλα καλά σε Android TV εκτός του ότι δεν είναι πολύ σβέλτη η εφαρμογή και καμιά φορά κολλάει, αντιθέτως στο amazon δεν μπορώ να πιάσω καλή ποιότητα εικόνας ούτε στην εφαρμογή της tv, ούτε στο xbox, μόνο το netflix μου φαίνεται ότι παίζει καλά παντού.

Αγορασα προσφατα LG B1 & Shield Pro. Ειδαμε Prey και Orville και κανουμε Binge τα Predator movies τωρα και δεν εχουμε κανενα σπασιμο στην εικονα.

Δημήτρη με Netflix και prime δεν έχω θέμα.
Μάλιστα με το Netflix σε συνδιασμό με το much frame είναι άψογο.
Της Disney όμως είναι μεγάλο βάσανο
προτιμω να παιζω ολες τις streaming εφαρμογες απο την τηλεοραση.
περνω καλυτερη εικονα και μου ειναι και πιο πρακτικο.
η μονη εφαρμογη που θελω να παιζω απο shield,ειναι η otetv,γιατι μονο ετσι περνω πολυκαναλο ηχο.η lg c1 το dd του otetv δεν το βλεπει.
αλλα στο shield που κλωτσαει αρκετα και δεν εχω βρει ακομα την λυση.