Disney+

Έχω κατεβάσει με sideload την εφαρμογή σε δύο android box(το ένα ειναι το mini beelink,το αλλο X96 max) και δεν παίζει! Βέβαια μου έβγαλε την ένδειξη "η συσκευή σας δεν είναι συμβατή" όταν πήγα να την κατεβάσω από το play store αλλά δεν έδωσα σημασία.
Εντωμεταξύ σε όλα τα τάμπλετ που δοκίμασα παίζει κανονικά!
Υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημα?

Έχω κατεβάσει με sideload την εφαρμογή σε δύο android box(το ένα ειναι το mini beelink,το αλλο X96 max) και δεν παίζει! Βέβαια μου έβγαλε την ένδειξη "η συσκευή σας δεν είναι συμβατή" όταν πήγα να την κατεβάσω από το play store αλλά δεν έδωσα σημασία.
Εντωμεταξύ σε όλα τα τάμπλετ που δοκίμασα παίζει κανονικά!
Υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημα?
Δοκίμασε το auroraoss

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: Teo010
Τελικά το πρόβλημα με την πηδήματα στην εικόνα στο shield έχει να κάνει με το DV.
Αν απενεργοποίησω το DV και το αφήσω με HDR τότε σταματάει να τραυλίζει η εικόνα.
Αυτό μόνο στην εφαρμογή της Disney

• Like
Reactions: avlovers
d-day-schedule.jpg

στην εφαρμογη της Oled c1,οι ταινιες που λενε dolbyvision-dolby atmos,παινουν dolby vision αλλα μονο surround.
εβαλα-εβγαλα την εφαρμογη αλλα δεν αλλαξε κατι.
το Netflix παιζει κανονικα.
ολα αυτα μεσω ενισχυτη και earc.

Κι εμένα μου έκανε αντίστοιχη βλακεια στη cx. Μαλιστα στην αρχη επαιζε οτι να ναι. Το κεντρικο το επαιζε στο fron right κλπ. Αλλαξα απο το μενού της τηλεόρασης ο ήχος να είναι pass-through αντί για auto που αποτι φαίνεται υπήρχε αφημενο, έκανα και επανεκκίνηση την TV και τον avr βγάζοντας τα από τη πρίζα και συνήλθε.

Τίμιο 1.99€ για ένα μήνα.....και μόνο.... Εννοείται μετά ξανά διακοπή...... Μόλις ξαναξεκίνησα συνδρομή.......

• Like
Reactions: evagelos and panbet
Τίμιο 1.99€ για ένα μήνα.....και μόνο.... Εννοείται μετά ξανά διακοπή...... Μόλις ξαναξεκίνησα συνδρομή.......
Θα μπορούμε μετά τον ένα μήνα να το ακυρώσουμε;η θα μας πάρει και το δεύτερο μήνα 8, 9 ευρώ;

Θα μπορούμε μετά τον ένα μήνα να το ακυρώσουμε;η θα μας πάρει και το δεύτερο μήνα 8, 9 ευρώ;
Ακύρωση κανονικά.... ακόμη και σήμερα την ακυρώνεις όπως εγώ.... παίζει μέχρι 8 Οκτωβρίου και μετά τέλος.....

Μου φαινεται δεν πολυτραβαει το Disney+,κι αρχισε απο τον 3ο μηνα τις προσφορες.Εγω που δεν ειμαι φαν της Μαρβελ και των ταινιων της,ειχα διακοψει για 1,5 μηνα περιπου τη συνδρομη (εκανα δοκιμαστικα στην αρχη),και ξαναεκανα τωρα με την προσφορα αλλα δεν βλεπω αξιολογες προσθηκες...Θα ακολουθησω σιγουρα την συμβουλη του Joker19....