Coming In 2025 | Disney+
Για μια συσκευή ή παραπάνω;Να επαναφερω λιγο το θεμα με τη συνδρομη στο z2u αν ενδιαφερει καποιον . εκαν 6μηνη , δεν ξερω ποσο θα κρατησει με 1.30 και ο πωλητησ σου δινει και vpn δωρο . Μπαινεις και στο Αμερικανικο ο οποιος εχει συνδρομη και στο Hulu και στο espn
Ναι μπήκα με το vpn που μου έστειλε και μου εμφάνισε το Hulu και το espnΣτο αμερικάνικο μπαίνεις με το vpn;
Να σου πω δεν ρώτησα αλλά το έβαλα και στο pc Kai stin tvΓια μια συσκευή ή παραπάνω;
Τωρα 2 μερες το εχω. Αλλα εχω βαλει απο εκει και apple tv και δεν ειχα κανενα προβλημαΠόσο καιρό το έχεις;
Και εγώ έχω από το gamsgo, απλά την ανεβάζω για αυτούς που ψάχνουν την πιο φθηνή έκδοση.Μισές δουλειές και ταλαιπωρία. Με λίγα παραπάνω επίσημο από το gamsgo. Για 1 προφίλ πάντα.
Μισές δουλειές και ταλαιπωρία. Με λίγα παραπάνω επίσημο από το gamsgo. Για 1 προφίλ πάντα.
Οχι βέβαια.Χρειάζεται vpn?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οχι βέβαια.
Μισές δουλειές και ταλαιπωρία για πιο λόγο τη λείπει??Μισές δουλειές και ταλαιπωρία. Με λίγα παραπάνω επίσημο από το gamsgo. Για 1 προφίλ πάντα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.