diy ενισχυτής μόλις έφτασε. Πως σας φαίνεται?

τι ναι τουτο τωρα?..

Ο topic-starter , με username exotica, δεν μας έχει διαβάσει εδώ και ένα μήνα. Απλά το καταγράφω καθώς απευθύνετε ερωτήσεις.

μάλλον θα "κυνηγάει" τον τύπο που του πούλησε τον ενισχυτή και τα ηχεία !

υ.γ
και έτσι όπως εχει εξελιχθεί το νήμα.....δεν βλέπω να μπαίνει να απαντάει...

πιθανων...η θα ναι κανας φιδεμπορος...βασικα δε προσεξα οτι εγραφε 24/ 1ου, διαβασα 2ου γιαυτο ρωτησα ποιο πριν που κολαει..:a0210:

ελπίζω να είχε γείωση το σασί όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ένας φίλος.

Χωρίς να γνωρίζω κάτι παραπάνω για το θέμα, επιμένω ότι το βλέπουμε απ' τη μεριά του ντιούη μόνο. Δηλαδή αν παραγγείλω κάτι χειροποίητο σε κάποιον άγνωστο θα μου χρεώσει μόνο τα υλικά? Εσείς πόσο θα παίρνατε για να ξοδέψετε κάποιες ώρες απ' τον ελεύθερο χρόνο σας? Δεν ξέρουμε και για τα ηχεία...

Last edited:
Χωρίς να γνωρίζω κάτι παραπάνω για το θέμα, επιμένω ότι το βλέπουμε απ' τη μεριά του ντιούη μόνο. Δηλαδή αν παραγγείλω κάτι χειροποίητο σε κάποιον άγνωστο θα μου χρεώσει μόνο τα υλικά? Εσείς πόσο θα παίρνατε για να ξοδέψετε κάποιες ώρες απ' τον ελεύθερο χρόνο σας? Δεν ξέρουμε και για τα ηχεία...

δεν είναι εκεί το θέμα Νίκο.
τα υλικά άντε να ήταν 50-100 ευρώ και ίσως να ήταν και περισσεύματα.
Δεν ξέρω όντως τι ηχεία ήταν αυτά.
Αλλά και μια λογική τιμή γιά κάποιον ντιούη που εμπορεύεται τον κόπο του να θεωρήσω ότι υπήρξε, η κατασκευή νομίζω ότι είναι ημιτελής και ίσως επικίνδυνη.

τον αγόρασα μάζι με ενα ζευγάρι ηχεία κάπου στα 1.300ευρο.
Δεν έχω τα τεχ.χαρακτ. των ήχειων άλλα θα ανεβάσω φωτογραφίες να τα δείτε αν θέλετε.

Εχω ακούσει αρκετά μηχανήματα μέχρι σήμερα, διότι Ακούω - "συλλέγω" δίσκους και ήθελα ενα σετ ηχεία και ενισχυτη για εναν καινούργιο μίκρο χώρο στο σπίτι (20τμ.) και μου φάνηκε καλή περίπτωση.

Τώρα τι να πώ κύριοι δεν ξέρω, πρέπει να ακούσει κάποιος για να καταλάβει!
Πρός θέου δεν εννοω πως είναι κατι φοβερό, οτι πληρώνεις (καμιά φόρα) παίρνεις.

Και ύστερα γίνονται παζάρια σε αστέρια μηχανήματα με τιμή 200 Ευρώ...

Καλησπέρα και συγνώμη για την απουσία ετών, αλλη μία απογοήτευση!
Μπακαλοδουλεία το όλο θέμα (ακομα και οι διακόπτες θέλουν φτιάξιμο απο την αρχή) , αυτά παθάινεις όταν εμπιστεύεσαι 'μάστορες' που ξέρουν τα πάντα και άλλα τόσα... είμαι και εγώ ευκολόπιστος και καλοπροαίρετος (μαλακς) χώρις τις απαραίτητες γνώσεις περι κατασκευής (προφανώς).

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.
και πάλι συγνώμη αν σπατάλησα τον χρόνο σας για κάτι τέτοιο.

Με εκτίμηση,
Θανάσης

Last edited:
Τα ηχεια τουλαχιστον ηταν αξιολογα η ζηλευουν και αυτα την ποιοτητα κατασκευης του ενισχυτη?

Re: Απάντηση: diy ενισχυτής μόλις έφτασε. Πως σας φαίνεται?

Τα ηχεια τουλαχιστον ηταν αξιολογα η ζηλευουν και αυτα την ποιοτητα κατασκευης του ενισχυτη?

ζηλεύουν αγαπητέ,
μόνο το ξύλο που τα έντυσε ίσως έκανε καλό προσάναμα,
απογοήτευση και τα εστειλα όλα πισω, τον ενισχυτή παρέα με μια ανθοδέσμη να τον κάνει βάζο τουλάχιστον ο 'άνθρωπος' και περαστικά μου!

τουλάχιστον τώρα που είμαι πάλι Ελλάδα, κάθομαι και ψάχνω μήπως βρώ τιποτα μεταχειρισμένο στο φόρουμ.

δυστυχώς πολλοί από μας μαθαίνουν παθαίνοντας.
Μείνε στην παρέα. Σίγουρα κερδισμένος θα βγεις.
Αρχικά σε γνώσεις.

δυστυχώς πολλοί από μας μαθαίνουν παθαίνοντας.
Μείνε στην παρέα. Σίγουρα κερδισμένος θα βγεις.
Αρχικά σε γνώσεις.

όπως το είπες ακριβώς! θα μείνω για να μάθω!

Προς γνώση και συμμόρφωση φίλε μου...
Μελέτη (ελληνιστί homework) και ακροάσεις λοιπόν πριν προβείς σε αγορές ή...κατασκευές!

Και η παραμονή στην παρέα εδώ σε καλό θα σου βγει όπως είπε και ο φίλτατος supersonic...όλοι, μικροί και μεγάλοι μαθαίνουμε κάθε μέρα μήπως και προλάβουμε τα λάθη μας.