Κάτι σε σχέση με την ασφάλεια που δεν έχω προσέξει;
Παρ' ότι οι περισσότεροι ασχολείστε με το ξύλο, ρίξτε και μια ματιά εδώ στα προφίλ αλουμινίου.
Κα
Έχει φτιάξει κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο; Την βλέπετε εύκολη ως κατασκευή; Κάτι σε σχέση με την ασφάλεια που δεν έχω προσέξει;
Παρακαλώ πολύ για τις προτάσεις, τις ενστάσεις και κάθε ιδέα σας.
Καλησπέρα σε όλους,
φαντάζομαι την παρακάτω πατέντα κάποιοι θα τη έχει ξαναδεί...το είδα πρόσφατα στο youtube και με ενθουσίασε τόσο η απλότητα της κατασκευής αλλά και η χρησιμότητα που μπορεί να έχει.
Από άποψη ασφαλείας το λες και όχι κατασκευής, σωστά?γενικα δεν ειναι καλη ιδεα η ολη συλληψη.
Εμενα με ενθουσιασε η ανευθυνοτητα της κατασκευης. Καθε εργαλειο ειναι προορισμενο για συγκεκριμενη χρηση, ειδικα οταν δεν μιλαμε για μηχανη για αυγα μελατα αλλα για αλυσοπριονα.
Ο τυπος ξοδεψε χρονο και χρημα για να κοψει μερικα κλαδακια του διαμετρηματος που ειδαμε. Στα πιο χοντρα τι κανει αραγε? προσλαμβανει βοηθο για να του κραταει την αλλη ακρη?
Εγω πιστεύω ότι το πριόνι θα πρέπει να ανεβοκατεβαίνει και να ειναι πίσω απο το πριόνι.
Ο κορμός θα κινειται σε μερικά ράουλα φτιαγμένα απο νεροσωλήνες 1 ίντσα ας πούμε. Και με μια δαγκάνα που θα κλείνει, σε σχήμα V, σέρνεις τον κορμό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.