DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Σας ευχαριστώ.
Το κόστος της ξυλείας που χρησιμοποίησα ήταν συνολικά 28 και άλλο 1 υπολογιζω για βιδες, ούπες ξύλου και ροδέλες. Το βερνίκι το είχα από παλιότερες κατασκευές, αν θυμάμαι καλά έκανε γύρω στα 12-15 .
Το στρωμάτακι 14.50 απο το Λητώ.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγχαρητηρια και για την καατσκευη και για τον κοπο να παρουσιασεις....

Αλλα θα μου επιτρεψεις μια επισημανση....Γιατι μου φαινονται τα καγκελα λιγο χαμηλα?
Στον χρονο που θα αρχισει να σηκωνεται το μωρο, θα πρπεει να του αλλαξουν κρεβατι.Ειπες πως ο πατος ειναι ρυθμιζομενος, αλλα σε μια μεγαλη αλλαγη θα πρεπει να μπει κατι να κλεισει το κενο

Κώστα ουπες ξύλου; Για δώσε καμία πληροφορία, πρώτη φορά το ακούω

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ο πάτος δεν είναι ρυθμιζόμενος ειναι σταθερός και το ύψος από τα καγκελα είναι 40cm. Στον χρόνο πράγματι υπολογίζουμε ότι θα του πάρουν ή θα φτιαξω άλλο κρεβάτι. Άλλωστε με 90cm μηκος στρώματος δεν θα κρατήσει για. Πολύ παραπάνω.

Τις ούπες ξύλου τις βρίσκεις σε μαγαζιά με είδη επιπλοποιείας συνήθως. Τώρα δεν έχω άλλες να σου βγάλω μία φωτογραφία, αλλα μόλις πάρω θα στείλω να δεις πως είναι. Στην ουσία είναι ένα κυλινδρακι με χοντρό πάσο εξωτερικά για να πιάνει στο ξύλο και με λεπτό εσωτερικά για να δέχεται την βίδα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο κρεβατακι του ικεα είχε ένα τροπο για να μεταβάλεις το ύψος του στρώματος αλλά τον βρήκα πολύ πρόχειρο και το έκανα σταθερό. Αν θέλετε να σας το ανεβάσω να το δείτε.

Και εγώ του ικεα είχα δει αρχικά, αλλά ούτε σε εμένα πολυάρεσε, θεωρώ ότι σηκώνει αρκετή βελτίωση.
Προτίμησα το σταθερό για λόγους ευστάθειας ξέροντας ότι θα χρησιμοποιηθεί για πιο περιορισμένη χρονική περίοδο.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα ουπες ξύλου; Για δώσε καμία πληροφορία, πρώτη φορά το ακούω

Καλημερα. Εδώ είσαι
86ebb8e0a6b9c6dcbb91709686b465e4.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Project : Παιδικό γραφείο 60 x 120 με ράφια

Στάδιο :
  • Τρίψιμο/Βερνίκι
  • Συναρμολόγηση

DSC_5036.JPG

DSC_5037.JPG

Οι Bessey σφικτήρες επί το έργον ...

Γιατί αλλιώς οι πλευρές θα έχαναν την παραλληλία τους. Αν προσέξεις το πίσω μέρος (δεξιά στη φωτό), δεν έχουν εσωτερική τραβέρσα.

Γιάννη πολύ καλό θα γίνει! ;)

Project : Παιδικό γραφείο 60 x 120 με ράφια

Στάδιο :

Τρίψιμο/Βερνίκι
Συναρμολόγηση

Ωραίες δουλειές Mastroianni :SFGSFGSF:

Η σειρά των εργασιών με μπερδεύει λίγο βέβαια αλλά περιμένω να το δω ολοκληρωμένο, για να ξεκινάς με "τρίψιμο/βερνίκι" κάτι θα έχεις στο μυαλό σου.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οι Bessey σφικτήρες επί το έργον ...

:worshippy:

Γιατί αλλιώς οι πλευρές θα έχαναν την παραλληλία τους. Αν προσέξεις το πίσω μέρος (δεξιά στη φωτό), δεν έχουν εσωτερική τραβέρσα.

Γιάννη πολύ καλό θα γίνει! ;)

Ναι ναι τώρα το είδα, το έβλεπα απ το κινητό και δεν το κατάλαβα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δώσε μας και καμιά πληροφορία για τους Bessey.

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ναι ναι τώρα το είδα, το έβλεπα απ το κινητό και δεν το κατάλαβα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δώσε μας και καμιά πληροφορία για τους Bessey.

Τι πληροφορία θέλεις ?

=> https://www.amazon.de/gp/product/B0034YZZSQ/ref=ox_sc_sfl_title_29?ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1

Ωραίες δουλειές Mastroianni :SFGSFGSF:

Η σειρά των εργασιών με μπερδεύει λίγο βέβαια αλλά περιμένω να το δω ολοκληρωμένο, για να ξεκινάς με "τρίψιμο/βερνίκι" κάτι θα έχεις στο μυαλό σου.

Αυτή την σειρά ακολουθώ :

1. Τρίψιμο/Βερνίκι
  2. Τρίψιμο/Βερνίκι
  3. Τρίψιμο
  4. Συναρμολόγηση
  5. Βερνίκι

Νομίζω ότι πιο εύκολα κάνεις το "Τρίψιμο/Βερνίκι" πριν την συναρμολόγηση παρά μετά αφήνοντας ένα τελευταίο χέρι βερνίκι για το τέλος.