DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

i like! Πρωτοτυπο και φανταζομαι λειτουργικο μανιβελακι !!
Ναι Μιχάλη , πολυ λειτουργικό . Στις δυο βιδες που ενώνουν τις χουφτες απο νοβοπαν με τα μπρατσα έβαλα ρουλεμανακια. Πιανεις την χούφτα και γυρίζει η μανιβελα αεροπλάνο ..! Με τις δυο χουφτες μπορείς να ασκήσεις μεγάλες δυνάμεις .

(Τωρα που το θυμήθηκα , κοιτα λιγο αυτο που σου έστειλα σε PM. Ακόμα το ίδιο...)

ειδα αυτο το βιντεο πριν καιρο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

και ειπα οτι πρεπει να το φτιαξω κι εγω (με καποιες αλλαγες), εδω το αποτελεσμα:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

πως θα βαφτει δεν ξερω ακομα

ειχα 1 κομματι συνθετο (5 Χ 15 απο μια περγκολα που φτιαξαμε πριν 2 χρονια) "πεταμενο" στο μαγαζι και ειπα να το "εξαφανισω"

Ωραια κατασκευη. Σαν υλικο το κοντρα πλακε (σημυδα) δεν ειναι βαρυτερο απο το μασιφ πευκο (που νομιζω οτι ειναι αυτο); Για ακριβως ιδιες διαστασεις ξυλο.

Φυσικά και είναι βαρύτερη η μασίφ ξυλεία από την σύνθετη.
Ειδικά από κόντρα πλακέ είναι η μέρα με την νύχτα σε ότι αφορά το βάρος.

Αδερφέ βάλε και μία τετράδα ρόδες γιατί πραγματικά δεν θα μπορείς να το σηκώσεις!!!

ειδα αυτο το βιντεο πριν καιρο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

και ειπα οτι πρεπει να το φτιαξω κι εγω (με καποιες αλλαγες), εδω το αποτελεσμα:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

πως θα βαφτει δεν ξερω ακομα

Πολύ ωραίο και χρηστικό...
Προσωπικά δεν βρίσκω λογο να συζητήσω για το βάρος της κατασκευής μιας και το είδος απο τα εργαλεία που θα μπουν εκει μέσα μπορει να ειναι πολλαπλάσιο της κατασκευής καθεαυτής...
Μπραβο για την κατασκευή...

Στο χρονοδιάγραμμά μου έπεσα έξω (ήλπιζα ότι Τρίτη Τετάρτη θα είχα τελειώσει τα ντουλάπια) άλλα δε πειράζει. Χθες, σχεδόν τελείωσα τα πάνω ντουλάπια για τα οποία το μόνο που μένει είναι να κόψω τις πλάτες και να βάλω πόμολα.
Τα κάτω τα έχω ήδη ανεβάσει και μένει να κοπεί ο πάγκος, να μπουν πόμολα και να αλφαδιαστούν.
Ελπίζω σήμερα να τα κάνω αυτά και να ξεκινήσω τα πλακάκια.

Για να μη μετράω συνέχεια και να έχω τους μεντεσέδες στο ίδιο ύψος έφτιαξα αυτή την πολύ απλή πατέντα:

DSC03145.jpg

Κάτι παρόμοιο έχω κάνει και για τις τρύπες από τα τακάκια του μεντεσέ στο κουτί.

Αυτό το είχα δει κάπου στο γιουτιουμπ και είναι ωραίος και γρήγορος τρόπος για να αλφαδιάζουν οι μεντεσέδες:

DSC03146.jpg

Και τα πάνω ντουλάπια:

DSC03148.jpg

DSC03147.jpg

Υ.Γ. Το πάτωμά μου είναι πολύ βρώμικο, το ξέρω..

Ωραιος ο Μπαμπης σαν κατασκευαστης παιρνει 10 με αριστα το 10,αλλα αδελφέ στο θεμα καθαριοτητα σου βαζω κουλουρι,σε λιγο θα θες αντιασφυξυογονα μασκα για να εισελθεις μεσα σε αυτο.:flipout::flipout:
Για να μην γινεται το εργαστηριο σαν λατομείο,μετα απο καθε εργασια πρεπει να βαζεις σκουπα.

Ωραιο αν και με μπερδεψες στην αρχη, νομιζα πως ειναι κουνιστο κομοδινο!
Χαχαχαχα

Το πανω καπακι ανοιγει?
Αν ναι δεν ειναι λιγακι δυσχρηστο λογο υψους τοποθετησης?

Ωραιος!
Αν και θα ηταν πολυ καλο να ελεγες δυο λογια για το πως το εφτιαξες. Πως εκανες τις συνδεσεις, χρηση ρουτερ/αλλων εργαλειων κλπ.
Και τι κρυβει το καπακι :)))