DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

κατασκευη ανεβοκατεβασματος του ρουτερ
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

εξαγωγη σπσμενου μπουλονιου

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μια απλη κατασκευη ραφιερας περατωθηκε απο εμενα και τον μαστρο Μιχαλη!
Θελησα να βαλω ταξη στο δωματιο-εργαστηριο που με φιλοξενει εδω και ενα χρονο και θα με φιλοξενησει για ακομη τοσο.
Μπηκε σε χρηση το joiner της Wolfcraft το οποιο ομολογω ειναι απιστευτο εργαλειο και δινει λυσεις!
Αγορασα λοιπον ενα καδρονι τριμετρο 10χ10 απο τα Leroy και με το πανισχυρο Bosch παγκου πλεον το εσκισα στα 4 για να δημιουργησω τα 4 πλαινα και τις βασεις των ραφιων.
DSC_3871.jpg

Με βολεψε απιστευτα η χρονικη συγκυρια που ενας φιλος διελυσε μια παλια ντουλαπα και μου εδωσε τι μελαμινες!
Κοπηκαν λοιπον στις επιθυμητες διαστασεις και οι τρυπες απο τις παλιες βιδες στοκαριστηκαν με λευκο στοκο!
DSC_3882.jpg
DSC_3880.jpg

Το μεσαιο ραφι κλειστηκε περιμετρικα με μελαμινη και επιλεχθηκε να φιλοξενησει τα πιο πολυ χρησιμοποιουμενα εργαλεια!
DSC_3894.jpg

Και μια πολυ γρηγορη τοποθετηση των εργαλειων...
DSC_3895.jpg

Θελησα να βαλω ταξη στο δωματιο-εργαστηριο που με φιλοξενει εδω και ενα χρονο και θα με φιλοξενησει για ακομη τοσο.
Μπηκε σε χρηση το joiner της Wolfcraft το οποιο ομολογω ειναι απιστευτο εργαλειο και δινει λυσεις!
Αγορασα λοιπον ενα καδρονι τριμετρο 10χ10 απο τα Leroy και με το πανισχυρο Bosch παγκου πλεον το εσκισα στα 4 για να δημιουργησω τα 4 πλαινα και τις βασεις των ραφιων.
DSC_3871.jpg

Με βολεψε απιστευτα η χρονικη συγκυρια που ενας φιλος διελυσε μια παλια ντουλαπα και μου εδωσε τι μελαμινες!
Κοπηκαν λοιπον στις επιθυμητες διαστασεις και οι τρυπες απο τις παλιες βιδες στοκαριστηκαν με λευκο στοκο!
DSC_3882.jpg
DSC_3880.jpg

Το μεσαιο ραφι κλειστηκε περιμετρικα με μελαμινη και επιλεχθηκε να φιλοξενησει τα πιο πολυ χρησιμοποιουμενα εργαλεια!
DSC_3894.jpg

DSC_3895.jpg
Πολύ ωραίος!

Ευχαριστω φιλε μου.
Μια απλη και ευκολη κατασκευη χρειαστηκε πειπου δυο ωριτσες με το ξακρισμα και το κοψιμο της μελαμινης, αλλα που δινει λυση στην τακτοποιηση του χωρου μας!

τον παππού Μιχάλη τον έχεις κάνει μοντέλο... Μεγάλο προσόν να έχεις δάσκαλο. Ωραία κατασκευή.

6a01127943a0b028a40148c8257834970c-320wi

Σκορδα στον μαστροΜιχαλη!
Ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο μου και μαστορας απο τους λιγους!

Απο πιτσιρικακι εβλεπα να κοβει να πλανιζει και να φτιαχνει τα παντα με το ξυλο.
Σαγματοποιος στην Χιο σε ενα χωριο με 1200 κατοικους και αλλα τοσα γαιδουρακια μουλαρια και αλογα.
Στο περσυνο καφεδακι που ηπιαμε με τα παιδια ειχε ερθει μαζι!
Αντε να κανονισουμε και φετος!

Ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

DSC_3871.jpg

DSC_3882.jpg
DSC_3880.jpg

DSC_3894.jpg

DSC_3895.jpg

Ότι και να πω είναι λίγο....απλά ένα μεγάλο μπράβο!
:-)

Βασιλη και Γιωργο σας ευχαριστω πολυ!!!
Να ειστε καλα!

Για να αναφερω ενδεικτικα και ενα κοστος το καδρονι κοστισε 18 ευρω και τα ραφια μελαμισης αν δεν ητα δωρεαν θα κοστιζαν περι τα 14.

Ωραίος Κυριακο...ωραία λυση...
Δείξε μας και το bosch παγκου...να ζηλέψουμε...

βλέπω έβαλες σε πλήρη χρηση και τους σφηκτηρες...
Για πες μας καμία εντύπωση...ακομα ευχαριστημένος με την αγορα..???

πολυ οικονομικο .γιατι αρχισα να στηνω και το δικο μου εργαστηριο και σκεφτομουν κατι σε τυπου dexion αλλα η κατασκευη σου μου φαινεται καλη λυση .

Ναι Βασιλη και μπορεις να τα φτιαξεις και σε στυλ Ντεξιον δλδ δεμενους μεταξυ τους και τα ραφια σε οτι υψος θελεις.
Ειδικα αν αγορασεις ολοκληρο φυλλο μελαμινης εχει το 280 επι 80 22 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Ευγενιε ευχαριστω!
Το Bosch ειναι μετατροπη φορητου σε παγκου και ειναι το BOSCH - GKS 190 Professional με Βάθος κοπής (90°) 70 mm οποτε και ανεστραμενο κοβει αρκετα!
thpicv.php

Οσο για τους σφηκτηρες ειναι εξαιρετικοι αν και 2 απο αυτους παρουσιασαν προβλημα κατα το σφιξιμο που λυθηκε ομως με την χρηση μιας ροδελας.
Ακομη δυο εχουν λιγακι αργη επαναφορα της λαβης αλλα για την τιμη τους εχουν πολλαπλασια αξια!

Δεν τους εχω δουλέψει...δυστηχως ακομα...
Αλλα τους έκανα 5-6 τέρμα σφηξηματα στον κάθε ενα για να δω πως ανταποκρίνονται...δεν είχα καποιο πρόβλημα με κανέναν...

Σκορδα στον μαστροΜιχαλη!
Ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο μου και μαστορας απο τους λιγους!![/QUOTE]

Τι είπες ρε Κυριάκο....??? "Ο καλύτερος άνθρωπος ""στον κόσμο μου""". Μέγιστη κουβέντα...

Να τον χαίρεσαι και ναναι πάντα καλά! Ειλικρινά συγκινήθηκα...