Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς κάνει ο Γιάννης και πόσο καλός είναι (δεν έχω καμία αμφιβολία), μπορώ να σου δείξω έργα μεγάλων μηχανικών και να φρίξεις.
Αυτό που λες δεν έχει καμία υπόσταση. Δηλαδή ένας καλός ξυλουργός ή καλλιτέχνης επειδή δεν είναι μηχανικός δεν μπορεί να φτιάξει μία καλή ξυλοκατασκευή από έναν μηχανικό?
Με την κριτική μου δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω την κατασκευή του Γιάννη, απλά λέω κάτι που θα μπορούσε να την βελτιώσει.
Και για να το γενικεύσω λίγο, η κριτική πρέπει να είναι εποικοδομητική, έχω δει κριτικές του τύπου πολύ ωραία η κατασκευή σου αλλά δεν μου αρέσει το χρώμα. Αυτή είναι λάθος κριτική και αφού έχει τελειώσει και η κατασκευή ποιος ο λόγος να γίνει αυτή.
Αντιθέτως μια "σωστή" κριτική που μπορεί να εφαρμοστεί εκείνη την ώρα ή στο μέλλον είναι απείρως χρησιμότερη και ειδικά δε όταν χρησιμοποιείται από πολλούς ξυλουργούς.
Ξαναλέω ότι δεν βγάζω σε καμία περίπτωση "σκάρτη" ή "κακή" την κατασκευή του Γιάννη, αντιθέτως δε την βγάζω πολύ καλή απλά κάνω μία πρόταση για βελτιώσεις στο μέλλον.
Συνάδελφοι και φίλοι, είναι γεγονός ότι πέφτετε να με φάτε όπως λέει και ο Νίκος (toasted). Πολλές φορές φταίω και εγώ φυσικά αλλά ορισμένες το φταίξιμο είναι και δικό σας.
Υπάρχουν πάμπολλα άλλα σχόλια που χρήζουν σχολιασμού και μάλιστα με την αξία τους (πχ το παραπάνω). Μπορεί να είμαι ο μικρότερος εδώ μέσα αλλά σκεφτείτε ότι και εσείς στην ηλικία μου τα ίδια κάνατε ίσως και χειρότερα. Μην ξεχνάτε ότι από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια και ότι φυσικά η μόνη μου ασχολία δεν είναι οι ξυλοκατασκευές που για το επίπεδο που είμαι είναι πολύ καλά (σύμφωνα με την ηλικία αλλά και την ασχολία). Δεν είμαι τέλειος αλλά όσο να ναι κάτι ξέρω και εγώ.