DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Αν δεν κάνω λάθος ο Γιάννης είπε ότι πλάτη μπήκε απλά δεν υπάρχει στο σχέδιο. Οπότε δε βρίσκω λόγο να μη πάρει τα μπόσικα όπως είπε και ο Σωτήρης.
Με την πλάτη δε παίζει να πάει δεξιά αριστερά εκτός αν την έκανε από λάστιχο :flipout:

Οπως ξερετε τα ντουλαπια κατω απο τον νεροχυτη της κουζινας ειναι ενας χωρος χυμα.
Ψαχνω να βρω τροπο να τον οργανωσω λιγο καθως εκει εχω το λαδι μου (Μπετονακι 15 λιτρα), μπουκαλια με λαδι και ξυδι, πατατες και κρεμμυδια σε ενα καφασακι και το GO GAS της SHELL.
Η αριστερη πλευρα καταλαμβανεται απο το GO GAS οποτε εκει δεν γινεται κατι.
Στο κεντρο και αριστερα σκεφτομαι να φτιαξω ενα συστημα με συρομενα διαμερισματαπου να δεχονται καλαθια με πατατες και κρεμμυδια.
Υλικο βλεπω το κοντρα πλακε θαλασσης και σιδηροδρομους.
Θα ανεβασω και φωτο του χωρου με διαστασεις για να μου δωσετε ιδεες για την καλυτερη αξιοποιηση του.

Αν έχει υγρασία (κάτω από το νεροχύτη) ίσως είναι καλό να μην βάλεις τρόφιμα, ειδικά οι πατάτες θα φυτρώνουν, ίσως σε ενδιαφέρει για πάγκο αντί για μάρμαρο ή την μελαμίνη που βάζουν να φτιάξεις με τσιμέντο google cement countertops diy.

Δεν έχω φτιάξει κάτι αντίστοιχο οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω στις λεπτομέρειες.

Να ωραια γενικη ιδεα που μπορει να εφαρμοστει μερικως και μεταλλαγμενη.
Και αν εχεις αρκετο βαθος, βαζεις τα συρταρια πιο μεσα 10 ποντους και εκμεταλλευεσαι τον χωρο εσωτερικα πανω στις πορτες, με αλλη κατασκευουλα.

12052_5F00_FigA1.jpg

Κατι που με ενδιαφερει και ειμαι στην αναμονη να στηθει η κουζινα.
Ενα μετρο ντουλαπι, κατω απο το νεροχυτη και καπως πρεπει να οργανωθει. Πιστευω ειναι ιδανικος χωρος για τα απορρηματα. Δυο καδοι. Ενα φια ανακυκλωσιμα και ενα για τα υπολοιπα. Λαδια ξυδια απο διπλα. Το θεμα ειναι οτι εμπαινε και ενα ρηχο κοντο συρταρι το οποιο ομως δεν εκανα.

ή κάτι σαν αυτό σε συρόμενη μορφή

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κύριε Μπάμπη..... (k όχι μόνο)

http://www.praktiker.gr/m/Tips-And-Ideas/rountolf-elafaki

Όπου χρειαστείς βοήθεια στην εκτύπωση του PDf, εδώ είναι ο Παππούς.

Νάσαι καλά ρε Κώστα... Όχι μόνο τα τύπωσα, και σε μεγάλη και σε μικρή διάσταση, άρχισα και τις εργασίες.
Σ´ ευχαριστώ πάρα πολύ. :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

A0 plotter εχω και εγω όποιος θέ να του εκτυπώσω

Αντώνη στα υπ´ όψιν... Next time 👍

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ωραιος ο Παναγιωτης!
Μηπως ομως επρεπε να το βαλεις στην μεση του παγκου ωστε να εχεις περισσοτερη διαθεσιμη επιφανεια και αριστερα του δισκου??

Το μελέτησα και δεν θα με εξυπηρετούσε εν σχέσει με το φαλτσοπρίονο που χρειάζεται ο χώρος αριστερά και δεξιά. Δεν θα χρειαστεί να κόψω τόσο μεγάλο κομμάτι και αν θα το πάρω έτοιμο κομμένο όταν το αγοράσω.

Να σημειώσω πως αριστερά του πάγκου βρίσκεται άλλος ένας στο ίδιο ύψος.

Μπράβο Παναγιώτη... :SFGSFGSF:
Στο τέλος, και μετά από δοκιμές και διορθώσεις, είμαι σίγουρος οτι θα βρείς τη καλύτερη λύση.
Άντε γιατι έχεις πάρει το Dewalt εδώ και 20 μελρες και δεν ελχεις πει κουβέντα.
Περιμένουμε.

Δημήτρη αυτό σε καλύπτει ? Δεν πάει το μυαλό μου σε κάτι άλλο τώρα, λόγω :grandpa::grandpa::grandpa:

Eύκολο είναι, εσύ αν θέλεις βάλε συμήδα 21 mm.

Ωραια υλοποιηση.
Ειμαι σε σκεψεις να φτιαξω κατι τετοιο απλα δεν ξερω αν θα ταιριαζει σε τοιχο σαλονιου...
American-retro-vintage-industrial-style-plumbing-pipe-racks-bookcase-bookshelf-creative-personality.jpg

pipe-bookshelves.jpg
Χαζευω και εγω εδω και μερες αυτες τις κατασκευες. Ειδα τυχαια ενα κρεβατι απο σωληνες νερου. Δεν ειναι φτηνες κατασκευες οπως απο παλετοξυλα, αλλα μαλλον ειναι η νεα μοδα στην DIY επιπλοποιία.

bb8fe4ac5b4ca7b3af1c2135618a5ddd.jpg

Μπορει να ειναι συμπαθητικα και πρωτοτυπα αλλα μου φαινονται καπως "κρυα". Σαν την "ζεστασια" του ξυλου δεν υπαρχει τιποτα κατα τη γνωμη μου.