DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Μπράβο Παναγιώτη.Ωραιο.

Βάλτε και τα στοιχεία του Αχιλλέα Μήπως χρειαστεί κάποιος οτιδήποτε να φτιάξει,να τον στέλνουμε...

Αυτό καλύτερα να το κάνει ο ίδιος, άλλωστε όποιος θέλει μπορεί να του στείλει ΠΜ για τα περαιτέρω.

Ευχαριστώ Κυριάκο

Πρώτα από όλα πολύχρονη η εγγονή καί νά τήν χαίρεσαι Παναγιώτη,νομίζω ότι θά είναι το καλύτερο της δώρο.
Πολύ όμορφο τό έλκυθρο μπράβο καί στούς δυό σας.

Έφτιαξα ακόμα δύο "τάβλες" για κοψίδια!Δρύς,"βάψιμο" με φλόγιστρο,πέρασμα με tung oil και τεχνητά παλαιωμένα και βερνικωμένα χερούλια.Η μία σκάφτηκε με δίσκο λείανσης σε γωνιακό τροχό,η άλλη αυλακώθηκε με ρούτερ.Αμφότερες οι διαδικασίες με ταλαιπώρησαν λόγω σκληρότητας της δρυός.Ελπίζω να σας αρέσουν έστω και άδειες!

Attachments

• IMG_20161210_153353.jpg
    IMG_20161210_153353.jpg
    274.7 KB · Views: 160
  • IMG_20161210_153500.jpg
    IMG_20161210_153500.jpg
    292.9 KB · Views: 162
  • IMG_20161210_153556.jpg
    IMG_20161210_153556.jpg
    292.1 KB · Views: 162

Πολύ όμορφο.να την χαίρεσαι

Πρώτα από όλα πολύχρονη η εγγονή καί νά τήν χαίρεσαι Παναγιώτη,νομίζω ότι θά είναι το καλύτερο της δώρο.
Πολύ όμορφο τό έλκυθρο μπράβο καί στούς δυό σας.

Ευχαριστώ Αντώνη και Δημήτρη, να χαιρόσαστε τα παιδιά σας.

Έφτιαξα ακόμα δύο "τάβλες" για κοψίδια!Δρύς,"βάψιμο" με φλόγιστρο,πέρασμα με tung oil και τεχνητά παλαιωμένα και βερνικωμένα χερούλια.Η μία σκάφτηκε με δίσκο λείανσης σε γωνιακό τροχό,η άλλη αυλακώθηκε με ρούτερ.Αμφότερες οι διαδικασίες με ταλαιπώρησαν λόγω σκληρότητας της δρυός.Ελπίζω να σας αρέσουν έστω και άδειες!
.
Νικόλα αν ήταν γεμάτες οι κοψιδο-τάβλες θα μας τρέχανε τα σάλια. Φάτε μάτια ψάρια... δηλαδή.
Δείχνουν να προσθέτουν στη όψη του σερβιρίσματος. Για να τα φτιάξεις και αυτά επιπλέον, σίγουρα έχεις θετικές εντυπώσεις από τους πελάτες. Πιστεύω να δείχνουν πιο
ωραία απ' ότι στην φωτογραφίες. Μπράβο

Μαστρο Παναγιώτη να χαίρεσαι την εγγονή σου πάνω απο όλα!Να σου πω την αλήθεια δεν τις έχω πάει ακόμα στην ταβέρνα,περιμένω να φτιάξω κάμποσες πρώτα.Ναι,είναι σαφώς πιο ωραίες απο κοντά,να είσαι καλά!

Μαστρο Παναγιώτη να χαίρεσαι την εγγονή σου πάνω απο όλα!Να σου πω την αλήθεια δεν τις έχω πάει ακόμα στην ταβέρνα,περιμένω να φτιάξω κάμποσες πρώτα.Ναι,είναι σαφώς πιο ωραίες απο κοντά,να είσαι καλά!

Ευχαριστώ Νικόλα, την πρώτη δεν την έχεις πάει; Θα έπρεπε για να δεις αντιδράσεις...

Παναγιώτη είναι τέλοιοι οι δίσκοι. Και το χρώμα που επέλεξες κάνει εξαιρετική αντίθεση με τις μπριτζόλες και τα κοντοσούφλια!!!!

Παναγιώτη και Νίκο πολυ ωραίες οι κατασκευες σας.
Παναγιώτη να χαίρεσαι την εγγονή σου και όλες τις εορτάζουσες.
Νίκο ο λαός απαιτεί, κοντοσουβλια στο ταψί !
Αναμένουμε

Sent from my iPad using Tapatalk

Πολύ ωραία και η τραμπάλα για τη μικρή και ο δίσκος για τα κρέατα.

Ερώτηση:
Το tung oil ή το λινέλαιο είναι ασφαλές για τρόφιμα; Τα έχω μπερδέψει...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο Παναγιώτη... :SFGSFGSF:
Πολύ ωραίο έγινε και πολύ γρήγορα. Φαντάζομαι τη χαρά της μικρής.
Πολύχρονη και να τη χαίρεστε, να μεγαλώνει και να την καμαρώσετε.:a0210:

Νικόλα πολυλ ωραίοι οι δίσκοι... Σε λιλγονθα εξοπλίσεις όλο το μαγαζί μου φαίνεται.
Δοκίμασε τους επόμενους να τους κάνεις με ξύλινα χερούλια.

Μπράβο Παναγιώτη... :SFGSFGSF:
Πολύ ωραίο έγινε και πολύ γρήγορα. Φαντάζομαι τη χαρά της μικρής.
Πολύχρονη και να τη χαίρεστε, να μεγαλώνει και να την καμαρώσετε.:a0210:
.

Σε ευχαριστώ Μπάμπη..:ciao:

Νίκο πολύ πρωτότυπο καί ωραίο τό σχέδιο μέ τόν δίσκο,καλές δουλειές εύχομαι καί νά είναι πάντα γεμάτα από παραγγελίες -bye-

Σήμερα τελείωσα τό βάψιμο στήν ντουλάπα πού είχα φτιάξει τίς προάλλες,τήν πέρασα δυό χέρια λαδομπογιά νερού σέ εκρού χρώμα πού πάει μέ τόν τοίχο,καί έχω πόρτα καφέ απέναντι,πού ταιριάζει μέ τίς πόρτες τίς ντουλάπας.

epiplo11.jpg

epiplo10.jpg

Δημητρη αψογος, σαν αγοραστο φαινεται, μπραβο!! Ισως τα ραφακια να τα εκανες και αυτα καφε για να μην λερωνουν.

Νικο, παντα γεματοι οι δισκοι!! Μου αρεσουν πολυ, πρωτοτυποι και δενουν τελεια με κοψιδια παντως τυπου:))

Νίκο πολύ πρωτότυπο καί ωραίο τό σχέδιο μέ τόν δίσκο,καλές δουλειές εύχομαι καί νά είναι πάντα γεμάτα από παραγγελίες -bye-

Σήμερα τελείωσα τό βάψιμο στήν ντουλάπα πού είχα φτιάξει τίς προάλλες,τήν πέρασα δυό χέρια λαδομπογιά νερού σέ εκρού χρώμα πού πάει μέ τόν τοίχο,καί έχω πόρτα καφέ απέναντι,πού ταιριάζει μέ τίς πόρτες τίς ντουλάπας.

epiplo11.jpg

epiplo10.jpg
εκρου του νεκρου που λεμε...

Πολυ ωραιο, σαν αγοραστο που λεμε, μοιαζει!