DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Πολύ ωραίο, μπραβο.
Αστο τώρα όπως είναι με τα φωτάκια και μετά τις γιορτές αναβάθμισέ το με κρεμαστά ποτηράκια για φαρδύ ρεσό ή κερί στο εσωτερικό του.
Χρυσές και λοιπές μεταλλικές προσθήκες δεν θα του έβαζα, μου αρέσει έτσι όπως είναι τώρα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα προσωπικά σαν ιδέα-κατασκευή μου άρεσε, το βάψιμο-χρώμα όχι. Είπαμε, γούστα είναι αυτά. Κάθε πράγμα, ρούχο, υπόδημα κλπ έχει τον αγοραστή του.

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Και μενα μου αρεσει. Το καλωδιο μονο οδηγησε το απο μια τρυπα, χαμηλα.

Πολύ ωραίο, μπραβο.
Αστο τώρα όπως είναι με τα φωτάκια και μετά τις γιορτές αναβάθμισέ το με κρεμαστά ποτηράκια για φαρδύ ρεσό ή κερί στο εσωτερικό του.
Χρυσές και λοιπές μεταλλικές προσθήκες δεν θα του έβαζα, μου αρέσει έτσι όπως είναι τώρα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1

Re: Απάντηση: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Σήμερα στέγνωσε καί μπήκε μέσα στό σπίτι η βάση μέ τό συρτάρι,γιά τό παλιό Radio-cd μέ κασετόφωνο,τελικά κάλυψα τήν ακρυλική μαστίχη μέ περάσματα από κάσια γιά να πιάσει,και τό βερνίκι 3 χέρια καρυδιά.

syrtar10.jpg

syrtar11.jpg

Πολύ ωραίο έγινε. Με το βάψιμο πήρε level up, δε φαίνονται και οι βίδες. Και το μέγεθος ταίριαξε άψογα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Σήμερα στέγνωσε καί μπήκε μέσα στό σπίτι η βάση μέ τό συρτάρι,γιά τό παλιό Radio-cd μέ κασετόφωνο,τελικά κάλυψα τήν ακρυλική μαστίχη μέ περάσματα από κάσια γιά να πιάσει,και τό βερνίκι 3 χέρια καρυδιά.

syrtar10.jpg

syrtar11.jpg

Σχεδόν αγνώριστο έγινε! Πολύ όμορφο.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δημήτρη όντως πολύ όμορφο!Με τι το έβαψες;

Ευχαριστώ όλους συνάδελφοι,έχετε δίκιο το κάνει ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο τό χρώμα
Κώστα ακόμα καί εκεί τά ίδια,έχουμε τά ίδιο ηχοσύστημα,εκτός από τήν συνήθεια τής πρωινής έγερσης.
Νίκο μέ βερνίκι νερού καρυδιά

Μπράβο Δημήτρη. Πολυ ωραίο εγινε.
Μου αρεσει κι εμένα το wenge

Sent from my iPad using Tapatalk

Δημήτρη μπράβο! Πολύ καλό.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια πουαφορούν το φαναράκι... Το βάψιμο έγινε αρχικά με βελατούρα, μετά πέρασα γκρι λαδομπογιά και στη συνέχεια άσπρη. Πριν στεγώσει το άσπρο με ένα καθαρό πανάκι πέρασα τις ακμες....

Ευχαριστώ Χρήστο καί Εμπεδοκλή
Νίκο η κάποια ασυμβατότητα παίζει,το παλιό λειτουργικό δέν έχει σημασία,σέ αλλο pc με xp τίς βλέπω κανονικά τίς φωτογραφίες.
Κάνε μια απεγκατάσταση τόν firefox και ξανά εγκατάσταση,η μήπως μπλοκάρει τό site κάποιο antivarius πού έχεις.